Elli <3

Jag håller tummarna för dig nu. Jag är så himla spänd nu. Jag vill bara veta nu nu nu. Snälla vakna så vi får veta någonting. Älskar dig <3

Svårt.

Elli, livet är så jävla svårt utan dig. Jag vet inte hur jag ska klara det. jag försöker distrahera mig själv och hela tiden göra någonting så jag inte tänker på dig hela tiden, men det går inte. Jag kan inte koncentrera mig. Du är allt jag tänker på. Mina tankar kretsar kring dig hela tiden. Elli, snälla bli frisk.

Igår var jag på stan med Ebba, jag köpte papper och penna så jag kan skriva till dig Elli. Idag ska jag äta lunch med Julia, behöver verkligen prata ut nu. Allt är så jobbigt.

Elli, jag älskar dig <3

Vet inte hur jag ska klara det här utan dig.

Det är i ett sånt här läge, när jag mår så jävla dåligt, som jag verkligen behöver dig. Det är nu jag vill ringa dig som mest och bara prata ut. För du får mig alltid på bättre humör. Du kanske inte löser alla problem, men du försöker och du finns alltid där för mig. Men var ska jag nu ta vägen när det är dig jag gråter över? Men jag måste ta mig samman och kämpa. För nu behöver du mig och jag finns här. Även att jag inte kan göra så mycket så finns jag här. Jag tänker på dig hela tiden och jag ber. jag ber att du ska bli frisk, för det finns inget jag önskar mer i hela världen. Du är den mest underbara och starka person jag känner. Så var stark även nu, fortfätt kämpa. Jag är stark för sin skull, det är vi alla som älskar dig. Jag saknar dig så jävla mycket Elli. Det går inte att beskriva. Snälla, bli frisk. Elli, du är min bästa vän och jag älskar dig mer än livet <3


Snälla Gud, var med Elli nu när hon behöver dig som mest. Stanna hos henne och gör henne bra igen. Snälla.

Jag klarar det inte.

Jag känner mig helt förstörd. Jag vet inte hur man ska hantera en sån här situation. Jag bara gråter hela tiden och tårarna tar aldrig slut. Jag har inga krafter kvar. Elli, jag älskar dig mest av allt i hela världen. Du är stark och du kommer klara det här, du måste klara det här. DU MÅSTE! Jag klarar mig inte utan dig, jag lovar inte en enda dag. Varför kunde det inte varit någon annan? Du förtjänar verkligen inte det här. Snälla bli frisk igen. Jag bara tänker tillbaka på alla minnen och tårarna bara rinner. Jag tittar på bilderna jag har inramade på mitt rum, alla dampdagar, strömsholm, lkpg hs 05 & 06, tiden så vi blev vänner, carre och cloetta tiden, hycklinge, ditt land, zilke, scandic, IKEA bäbisen, sharpman, alla skolkdagar, alla morgonsamtal i panik och samtal från bussen, minnena går att räkna upp i oändlighet. Jag älskar alla våra dampstunder. Du är en så himla stor del av mitt liv, försvinner du så blir det bara tomt. Det känns så ensamt utan dig och det har inte ens gått två dygn sen jag pratade med dig sist. Jag orkar inte det här. Du är min bästa vän, Elli. Jag älskar dig föralltid.


128810-54128810-53
128810-52128810-55
128810-50128810-51


Overklighetskänska

Jag är chockad, ledsen och livrädd. Det finns inte ord. Allt är bara så overkligt.

Jag älskar dig föralltid, min bästa vän Ellinor Hök <3

Engelska och USA

Nu har vi engelska. Slutar om nio minuter :D

Jag längtar till USA! Jag ska nog ringa Helen ikväll, eller iaf be mina föräldrar göra det :P haha

Nätshopping

Imorse när jag skulle trycka ut svenska läxan så kunde jag inte hjälpa att surfa runt lite till på nätet :P Det slutade iaf med att jag klickade hem dessa två vårnyheter. hoppas de passar :-)

128810-49128810-48


Ledig.

Idag är det ingen skola :D Skönt som fan! Jag har skrivit klart referaten, tack och lov. Matte kan jag inte direkt säga att jag har pluggat. Har gjort typ fem tal, men jag tyckde det räckte så :P Men tiden går så himla fort! Jag har varit effektiv hela tiden och ändå har klockan blivit såhär mycket. Jag gick upp vid halv åtta liksom. Men jag har lagat soppa också, det tog ju en stund. Om en timma går min buss då. Så jag hinner väl inte göra något mer pluggande idag. Det är inte så konstigt att jag måste ta ledigt ganska många dagar från skolan för att få något gjort för  tiden bara flyger ju ivag på morgonen och halv två måste jag ju alltid åka hemmifrån "/

Jag har iaf tryckt ut employment applikations till
Ben & Jerry's och Jamba juice. Så jag får väl fylla i dom, sen är det väl bara att hoppas på det bästa. Om jag inte hittar något jobb kommer det ju bli lite konstigt. Jag kan ju inte vara ensam hemma i USA hela dagarna. Det blir ju lite tråkigt i längden. Och jag kan ju inte heller gå och shoppa varje dag i två månader. Någonting måste jag väl hitta. Men det går nog bra. Jag är positiv! :-)

Underbart!

De senaste dagarna har det gått jättebra att rida! Verkligen underbar har hon varit. Hon gör allt jag ber henne om och världens kraft har hon fått helt plötsligt. Förut om jag skulle göra sluta i trav blev hon bara arg och sa "aldrig i livet att jag tänker gå med på det här, det kan du ju glömma!" sen saktade hon av till skritt. varje gång mn försökte. Nu kan jag bara trycka lite lätt med ytter sittben så flyttar hon fint i trav enda till jag flyttar tillbaka henne. Men mest imponerande är den ökade traven!! Det går knappt att beskriva. Jag tyckte att hon hade bra ökad trav förut, men det är ju ingenting mot nu. Jag kan nästan inte sitta kvar för benen bara flyger ut och högt upp är hon också. Det är ascoolt! Jag vet inte varför hon har blivit såhär bra helt plötsligt, det har nog kanske med kylan att göra. Hoppas det håller i sig iaf :-)

Körde yoga i måndags också, hade inte gjort det på ett tag så gissa om jag hade träningsvärk sen :P haha.


Referat och sommarlängtan

Nu är jag i skolan! :O har haft matte och lunch. Nu har jag svenska, referatskrivning. Gör inte så mycket, men jag kanske borde det ska vara inne på fredag. Men jag kanske inte kommer då.. haha. Nej, det måste jag faktiskt. Jag ska ju göra mitt matte A kursprov. "/ måste väl börja plugga.

Längtar till USA! Så himla mycket. Saknar det! Det var som att livet tog en vändning när jag åkte där ifrån. Letar jobb nu, det går väl sådär. Inte så lätt att fylla i typ socialsecurity number och sådär. Men det ordnar sig, det måste det göra.

Nu ska jag återgå till mitt arbete.

Dagens ord

rodomontade

The Tenant of Wildfell Hall by Anne Brontë: ”She knows what she's about; but he, poor fool, deludes himself with the notion that she'll make him a good wife, and because she has amused him with some rodomontade about despising rank and wealth in matters of love and marriage, he flatters himself that she's devotedly attached to him.”

Vinterland.

Det blev vinter trots allt. Det trodde man nästan inte. Även att det är svinkallt så är det kul tycker jag. Jag vill åka längdskidor ju, ska bara vänta på lite mer snö först :)

Jag tog lite ledigt idag, som vanligt. Men jag tyckte att jag förtjänade det. Jag har faktiskt börjat skriva lite på SO-arbetet! :O Det trodde jag aldrig om mig själv. men egentligen behöver jag plugga matte. Men ja, vi får se när det blir :P

Nu ska jag gå ut och ta en liten promenad i detta vackra väder :)

Snart



nedräkning pågår.

Skola igen.

Det var ett tag sen jag var i skolan sist. Kändes tungt att åka hit. Jag gick inte på första lektionen för jag intalade mig själv att jag inte skulle hinna med bussen, även att jag hade god tid på mig. Nu är jag iaf i skolan, har studiestuga tror jag. Sen är det lunch, efter det historia och sen mattestuga. Onödig dag känns det som. Men det är väl lika bra att gå. Frånvaron börjat stiga igen.

Jag kan bara tänka på en sak. Jag räknar ner...

USA :D

Äntligen något att se fram emot! Det ska bli så jävla skönt. För det enda jag vill är ju att komma bort från den här skiten. Det här är väl så nära jag kan komma. Det kommer bli askul! Bara leva. Jag behöver verkligen det här. Komma bort, bort från all stress, bort från alla problem, bort från livet, göra något annat. Jag vill bara åka nu! Nu börjar nedräkningen.

Seeeg!

Okej, idag är jag verkligen seg! Det var kul igår faktiskt : ) Roligaste på länge tror jag nästan. Nu mår jag illa! Och ont i huvudet har jag också "/ men så är det väl ibland. Nu sitter jag här och orkar inte göra någonting. Borde göra historian och matten och samhällskunkapen, men orka! Jag får nog må lite bättre först..


Beach

128810-41Jag han faktiskt med att se den här filmen igår. Den var jättebra! Det är ju en sån där film som man bara måste se någon gång och nu har jag gjort det. Den är klassad som en thriller, men det kan jag verkligen inte förstå "/ Jag skulle nog säga att det var mer.. äventyr kanske. Den fick mig att längta tillbaka lite till Thailand faktiskt :) Det såg verkligen ut som ett paradis. Leonardo var skitsnygg i den här filmen! Nu ser han ju inte så bra ut längre, tycker jag iaf. Men då var han underbar! Men han ser så liten ut på nått sätt, jätteung liksom.

Den här filmen får 5p av 5 möjliga.

Jobb

Idag har jag jobbat. Det har faktiskt inte varit allt jobbigt idag, riktigt kul faktiskt :) Egentligen skulle jag haft kvällen också, men det snöar ju så mycket och så skulle det ju börja blåsa mer så mamma vill inte köra då. Förstår henne, man ser inte ett shit! Det är mörkt så man vill ha helljus, men har men det ser man bara snö. Ganska jobbigt!

Jag har försökt plugga matte, men sen kom jag till nått jag inte fattade och då gav jag upp. jag pallar inte. Jag blir så irriterad när jag inte fattar! Jaja, det får väl gå som det går.

Nej, nu är det dags för yoga.

Ston!

Asså jag säger bara det ston!! Dom kan ju vara så himla häftiga när man väl haqr fattat dom om när det funkar liksom, men dom kan också vara helt förjävliga! Seriöst, man blir så himla trött!

Veckan: Det har gått sådär den här veckan. Hon har varit väldigt stoig. Bråkat, stegrat, bockat, dragit iväg, inte lyssnat. Ja, mycket dumt har hon gjort. Jag orkar inte med henne vissa dagar asså. Det gäller verkligen att ha tålamodet med siug varje dag. Men igår så skrittade jag ut med Tessi. Det gick bra faktiskt. Vi skrittade bara den lilla rundan kring ridhusen och det. Men jag blev riktigt stolt över Corona. Hon stegrade lite i början och krånglade lite, gömde sig bakom Proudy. Men när vi hade komit förbi brunnarna så gick det bra. Då gickl hon helt som vanligt :) Det var kul. Sen blev det typ världskrig mellan Tessi och Proudy i ridhuset :P Ett till sto som krånglar.

Tittade på träningarna idag. Alla såg jättebra ut! Ska va med nästa gång tänkte jag. Får se om jag kan ta itu med mina problem :P

Fredag.

Äntligen fredag säger jag bara!

Jag gjorde 5 matlådor i morse och självklart glömmer jag att ta med mig en! Så himla störande. Så det fick bli lunch på stan. Gick hem till Elli på morgonen så åkte vi till stan. Sen satt jag på bibblan ett tag när hon hade lektion. Räknade typ tre mattetal, alltid nått :P Sen käkade vi och drog runt på stan tills min buss gick vid två. Sen har jag varit i stallet. Pratade med Camilla idag också. Hon gav mig faktiskt lite hopp : ) Men ändå, allt känns så värdelös när man räknar upp alla problem liksom. Men jaja, jag har ju något att göra iaf.

Imorgon måste jag jobba "/ jobbigt. Men jag har inget val.

Hemma

Idag blev det visst att stanna hemma då "/ ovanligt. Jag hade faktiskt ont i magen när jag vaknade. Lite iaf. Sen är jag ju inte klar med arbetena, såklart. Tänkte ta en sväng förbi Julia och Amanda idag kanske : )  Vore kul.

Jag har seriöst lite panik för matte A kursprovet nästa vecka. Jag har ju räknat typ 3 tal på två månader och jag var väldigt mycket efter på Berzan också "/ Men jag nöjer mig med ett g. Fast egentligen inte. Matte och engelska är det enda som jag verkligen vill ha Mvg i, som jag borde få utan ansträngning liksom. Men ja, tider förändras..

Jag har fruktansvärd hemlängtan!  "/

What about Brian?

Har nyss kollar på What about Brian? Jättebra ju! : ) Kanske en ny favorit? Nej, inget slår ju Desperate housewives. :D

Jatg hade ju tänkt att skriva klart samhällskunskapen idag, men det har ju inte blivit så... jag får väl göra det imorgon bitti "/ troligt. jaja, det ordnar sig.

Historia

Ja, idag har varit en effektiv dag. Nästan iaf. Kom till skolan vid 10 typ. Satt lite vid datorn först, sen hade vi samhällskunskap. Jag, Hanna och Alex kom lite sent, det var lite pinsamt för vi hade Maria som vikarie idag "/ hon är läskig. Jaja, iaf så fick vi en uppgift som jag inte fattade någonting av så jag bara satt vid datorn lite.. as usual. Sen var det lunch och efter det engelska. Vi lyckades såklart komma 15 minuter försent så då bestämde vi oss för att det var bäst att inte gå alls. Så vi satt vi datorn igen. Sen åkte jag hem efter det. Nu har jag faktiskt skrivit lite historia!! =O Jag blir riktigt stolt över mig själv! Jag har skrivit typ en sida! Jag har inte mycket kvar asså. Men det blir ju inte så bra, men skit samma. Huvudsaken är väl att jag gör det? :P Jag har iaf försökt då ju :-)

Tills imorgon ska vi ha skrivit en dikt. Jag är inte på humör idag asså. Jag känner inte för att skriva nått. "/ man måste ju känna för det, annars går det ju inte.

School

Det är förjävligt vilken värrld som vi lever i. Försök att se det goda, ja försök att det det possitivt. Kämpa vidare låt ingen trycka ner dig för inne i ditt hjärta är det någon som alltid ser dig. När hoppet är borta och du inte kan få luft tänk på din framtid även om att det är tufft. Du kommer bli nått, det blir vi alla. Fortsätt vandra framåt och vägra att falla!


Försök att rida ut.

Ja, igår så tänkte jag ta steget då. Jag skulle rida ut för första gången på 1 ½ år typ. Skulle rida med Jossan och Anna. Jag var väl förberedd med både säkerhetsväst och  perlhambett :P Hon var jättespänd redan när jag satt upp så det började inte jätte bra. Dessutom är hon brunstig och har inte alls ridits hårt den här veckan. När vi kom till korset (ligger typ 100 meter från stallet) så började hästarna bråka lite, sen blir det värre och värre och Corona fick rådamp! Började stegra och hoppa omkring och var skitjobbig! Jag hoppade av så fort jag kunde, annars hade jag åkt av ofrivilligt :P Sen såg vi att det var en häst lös, Chano hade slitit sig när Louise tömkörde. Min häst var helt galen. Hon kunde verkligen inte lugna ner sig. bara galopperade och stegrade hela tiden. Jätte högrest var hon! När Louise hade fått tag på Chano satt vi upp igen och skulle rida iväg. Då fick Corona dap igen och stegrade och vände i luften sen skenade hon åt andra hållet längs hagen där Chano var. När jag äntiligen fick stopp på henne hoppade jag av direkt och försökte leda henne. Hon galopperade i öppna hela vägen, asjobbigt! Jag vågade inte göra ett till försök eftersom det inte hade börjat så bra. Så jag försökte gå hem iaf, och hon galopperade helatiden mellan de säkert 20 gångerna som hon stegrade. Ja, detta var då inte så lyckat. Ett tag senare gick jag ner i ridhuset, men då var hon snäll iaf. Ja, det är väl bara att börja träna nu då. Ska försöka gå med henne lite idag när jag har ridit.

Infokompare på stan.

Igår var vi ute och drog lite på stan :P haha. Jag, Alex, Lise, Sofia och Lises kompisar Sanna och Elin. Det var kallt som fan, i början iaf. Sen så regnade det också! Inte så kul. Tyvärr var det inget folk på stan, annars skulle vi ju raggat upp någon fest ; ) Istället satt vi lite på Steve's, Burgerking och hängde lite inne på Yngve's, mest för att värma oss lite :P Ja, mycket mer finns det inte att säga om kvällen, förutom "en boll och två bollar" som ständigt lyckades komma upp på något sätt :P

Nu måste jag ner på stan "/ Vill inte, men jag måste! Vad händer ikväll då?


A day not so special

Idag gick jag först på historian (vet inte om det var någon mening med att vara där? jag vet inte vad jag ska göra nu "/) Ja, iaf så satt jag lite framför datorn sen. Vid halv elva typ drog jag och Hanna ner till stan och träffade Ebba : ) Trevigt ^^ Vi gick runt på stan lite och gjorde ingenting =P sen gick vi till Folkunga och åt lunch. Åkte tre-bussen till stallet, men jag hade ingen tröja så jag kunde inte rida :( ville inte rida i min vita kofta "/ Jaja, det får bli imorogon. Borde lämna in mina arbeten nu... men jag är ju inte klar. Orkar inte! Men jag överlever väl, jag har inget val. Imorogon ska jag faktiskt va i skolan, jag SKA! Vi börjar med svenska (kanske får se bokrecenssionerna? Hoppas!) Sen har vi ingenting fram till lunch efter det engelska och sen slutar vi klockan ett. Jag borde ju klara två lektioner. Jag ska försöka! Man kan ju inte göra mer än sitt bästa.


Quiz

Orange County
 
You're rich, pretty, and living a charmed life. (Or you seriously wish you were.)
From Disneyland to Laguna Beach, you're all about living the California dream life.
Just make sure to marry rich - so you don't have to work for it!

Jag gjorde en quiz på internet och fick reda på att jag tydligen ska flytta till Orange County när jag blir stor =O Jaha, det var ju nice. Men ärligt så vill jag nog inte det. Palla Cali. typ så känns det. Nej, men jag tror inte jag skulle vilka bo där. Jag skulle nog välja Tennessee, Miami, South Carolina eller Seattle. Ja, vi får väl se var jag hamnar ; )

Hemma :D

Idag är jag ledig :D Skönt!! Jag har i och för sig bara gått en lektion den här veckan, men jag känner mig ändå helt slutkörd "/ Jag har värsta nackspärren idag :( Det gör aaaaaaaaaaaaaas ont! Men jag måste rida idag iaf. Ska ta bussen om en timma.

Hur ska jag sluta? Jag orkar inte kämpa. Jag gör ju mitt bästa, men det räcker inte till. Jag vill klara mig, men jag vet inte hur. Jag försöker att se framåt, försöker att se ljuset. Men det är fan kolsvart, vad ska jag ta mig till? Jag fortsätter att falla. När ska det få ett slut? Det enda jag vill är ju att hitta vägen ut.

Sovmorgon.

Idag börjar vi klockan12 :D Så himla skönt. jag måste gå idag. Det är ju bara två timmar, men jag känner att jag börjar må illa och få ont i magen nu "/ faaaaaaan! Jaja, jag får väl överleva. på onsdag är vi lediga. Så himla skönt! Det behövs en ledig dag! Bara 6 veckor till sportlovet! Det är bara att kämpa nu då.

i söndags

Det gick jättebra att rida då. Jag börjar verkligen tro att hon skärper sig när man rider program. Jag övade in LB:! programet i huvudet, bara för att prova något lätt liksom. Direkt när jag vänder upp på medellinjen så vår hon världes kraft. Det är säkert någon som har piskat på henne ordentiligt tidigare i hennes liv, stackarn :( men det går ju bra iaf :) Så jag kanske känner mig lite tävlingsredo iaf =D Men jag tänker verkligen börja med något lätt iaf! Bättre det så man inte blir besviken. Men om några år kanske vi startar Medelsvår iaf? Hoppas xD

Igår tränade jag yoga också. Stälde till och med fram doftljus! haha :D Känner att träningsvärken börjat komma nu :P Men jag börjat faktist bli lite smidigare, eller kanske inte :P haha


Varför?

Det är så himla mycket som händer nu. Jag får panik!!!

Idag har jag varit med Amanda. Vi var på stan och så. Det var kul =) Men den här dagen säger jag bara, asså så himla mycket som har hänt känns det som! Vi är så jävla osmidiga! Verkligen. Det är ju pinsamt. Men ja. Asså jag fattar inte varför allt händer just nu och just oss? Känns som att vårat "gäng" verkligen är utpekat på något sätt. Allt händer oss nu. Kunde inte gå till skolan idag "/ jag försökte faktiskt, men det gick inte. FAN! Jag vet ju vsr problemet ligger, men jag kan inte göra något åt det! Hur ska jag sluta?

Älskar er Julia, Amanda & Elli. Jag klarar mig inte utan er. Ni är mitt allt <3


träning

Onsdag: Jag red först fram Corona lite, det gick väl helt okej. Jag var inte så koncentrerad bara. Hon stack iväg en gång, blockade och sådär. Men jag höll mig kvar. Sen bytta jag häst med Maja så jag fick rida Ella. Först gick det asdåligt. Hon är ju verkligen så långt ifrån Corona man kan komma. Hon gick med väldiogt säkt rygg så att säga :P Men sen gick det bra, när jag kom på hur jag skulle göra liksom :-) Hon är så himla häftig! Verkligen! Jättehäftig trav! Det var kul :) För Maja gick det väl bra. Corona bockade med henne också en gång, men hon satt också kvar som tur är. Men annars var det bra. Men som sagt, Corona är ju en ganska svår häst "/ Jag tycker inte det, inte nu iaf. Men alla andra säger det.  Men jag gillar utmaningar :P

Idag: Idag gick det jättebra! :D Hon bockade en gång, men det gör inget. Hon blev lite rädd för Charisma bara :P hon var faktiskt jättefin! Jag red lite dressyrprogram också. Eller rättare sagt, jag red lite som jag kom ihåg från trettonhelgstävlingarna igår :P haha. Men jag tror nästan att hon fattade att det var ett program för det gick mycket bättre när jag red programet. Hon fattade typ att det var allvar liksom. Till och med galoppfattningarna gick bra :)

Annars måste jag säga att jag har fått så jävla dålig kondition!!!! Asså seriöst jag blir fan anfådd av att cykla till affären! haha. Amanda du vet kanske vad jag menar? ;P


Jag har kommit till den gränsen där det inte finns nått hopp.

När hoppet är borta och du inte kan få luft, tänk på din framtid även om att det är tuftt. Du kommer bli nått, det blir vi alla. Fortsätt vandra framåt och vägra att falla!

Jag väntar på att vinden ska vända, men det finns ingen vind.


Nu skulle jag vilja pigga upp mig med att hänga in en sån här i min garderob.

128810-39

Yeah :D

Nu är det bekräftat! Fan va kul!! :D


Stan

Snart ska jag ner till stan, även att jag inte alls är sugen! Men jag måste köpa ett par tjocka gråa strumpbyxor med mönster :P Så då får jag åka ner iaf. Sen ska jag nog köpa ett halsband också. Och kanske lite kläder som jag kommer över :P Får se hur det slutar. Nej, men jag ska försöka att inte köpa så mycket. Jag har ju redan tagit slut på julklappengarna (!!!!) Får vänta på att pappa för över lite..  det västa är att jag knappt har köpt något alls för pengarna! Jag har köpt två tröjor, en vit kofta från H&M och en stickad v-ringad från Noa Noa, båda är jag jättenöjd med förresten :D Men det har ju inte kostat så mycket. Sen har jag bara köpt dricka, men jag förstår inte hur pengarna kan vara slut! Jag får väl börja skriva kassabok :P Se hur länge jag orkar det :P



Helgens träning

Har visst glömt bort att uppdatera om träningen. Jag har iaf ridit i lördags och igår. Det gick väl bra bådra gångerna. Hon försökte kasta av mig igår, men jag satt kvar som vanligt :D Yeah^^ Men jag blir så himla trött av att galoppera på henne. Jag får ta i så jag dör typ! jag får väl träna lite mer kanske :P haha.

På onsdag ska Maja rida Corona :D Det ska bli kul att se :) Längtar!

Får se om det blir lite mer uppdatering i den här kategorin nu såhär efter nyår när jag har som löfte att börja träna mer... Får se hur det går.. :P

Någon mer som har löfte att börja träna mer? ;)


2007 brings new hope to all

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om klvällen. Det var så jävla tråkigt, men det hade ändå sina höjdpunkter. Först var jag och Hanna på en fest i Hjulsbro, det var faktiskt kul :) Man började ju bli lite dragen då och fyllan var som bäst :P Vi skämde nog ut oss lite, men så ska det väl va. Sen drog typ alla till stan. Bussen var helt fullproppad. Sen var det någon som sköt massor smällare eller nått i bussen och en sköts iväg så den fastnade i min halsduk och smällde! Det brändes hål i halsduken och jag fick brännsår på hakan, jävligt ont gjorde det. På stan var det inte så kul. Man gick ju mest runt och träffade kompisar. Men det var ändå ganska dött. Sen skulle vi på en efterfest hos någon Per och Erik kände tror jag. Men sen gick det ju inte så bra att ringa så det var ju lite surt. Vi rångde Maria, hon var i Ryd och sa att vi skulle komma dit. Vi hoppade in i en taxi och fick betala 100 spänn för att åka typ 2 min! När vi väl kom dit vi skulle iaf så var inte Maria där! Vi plingade på nått hus och där hade dom visst fest så vi var inne där ett tag, värsta tråkigt var det. Jättekonstiga personer. Sen fick vi iaf betala taxi tillbaka igen. Inte så kul "/ På stan träffade vi Per och dom iaf så var vi med dom ett tag. Satt på Burger King. När dom hade dragit kom Frida i vår klass så snacka vi lite med henne. Vid typ 3 drog Hanna. Jag stannade kvar en stund poch va lite med Frida och hennes kompisar. Gick typ vid, jag vet inte "/ fyra tror jag. Sov hos min kusin på khanberget, soft ju. Man pallar ju inet att åka hem till Vidingsjö :P  Ja, det var iaf min nyårsafton. Hur var eran?

Gott nytt år!


RSS 0.91