Lugn och tråkig kväll

Jag har så tråkigt just nu! Det är inte ofta jag har det men jag är så himla rastlös nu. Det är perfekt väder för att sitta inne med en kopp te och en bra film. Men detta så perfekta filmväder är inte lika perfekt när man ska vandra iväg till videoaffären. Dessutom så somnar jag ju ändå så tidigt så det är ju nästan ingen idé att hyra film då, haha. Jag får väl läsa lite i min senaste bok, har inte läst varken idag eller igår så det är väl dags nu.

image120

Löpning

Efter att ha läst så mycket om löpning igår så lovade jag migsjälv att gå ut och springa idag oavsett väder. Det gjorde jag också. Men jag måste säga att vinden är rent ut sagt för jävlig! Jag trodde inte att det skulle vara lika jobbigt som det var att springa i motvind. Verje gång jag sprang mot vinden fick den plötsligt en enorm kraft och gjorde att jag nästan stod stilla, värst var den förstårs i uppförsbackarna. Men tro inte att den hjälpte mig ett endaste dugg när jag sprang i vindens riktning. Jag kan ju inte påstå att jag fick medvind då direkt. Snarare så bestämde den sig för att ta en liten svängom så att det blåste från alla möjliga håll. Med det meste emot mig var jag helt slut sedan efter 2 km (!!!!) Jag som hade tänkt springa ca 12 km. Men på något konstigt sätt lyckades jag av bara vilja hålla ut ett tag till och kom hem efter 7,5 km. Jaja, bättre lycka nästa gång.

Jag har fortfarande inte fått min rabattkupong om det var någon som undrade. Men nu kan jag faktiskt inte vänta längre så imorgon åker jag ner till stan och köper mig ett par bra löparskor! Jag hade ett par bra löparskor som jag köpte för ca 1 ½ år sedan, men efter ett tag fick jag hemskt mycket skoskav för att de var för uppbyggde i hålfoten. Så sen det blev omöjligt att springa i dessa skor utan att komma tillbaka med blodiga fötter så har jag använt ett par jättegamla gympa skor som jag tvivlar starkt på att de ens är i närheten av löparskor. De är slitna och inte alls stötdämnade. Inte konstigt att jag får ont i hälsenan.

Runner's

image119I morse vid 11 tiden gick jag ut till brevlådan med förhoppningar om att min tidning låg och väntade på mig, men till min stora besvikelse fanns det bara ett ynka reklamblad från Yves Rocher. Så ännu en dag gick jag tomhänt in i huset. Efter att ha suttit på mitt rum ett tag och argt mummlat något om de där jävlarna på Runner's redaktionen som glömmer bort mig hela tiden och även någon om att jag minsan också är en löpare som vill ha lite kul och inspererande att läsa, så bestämde jag mig för att gå till ICA och köpa lite keso så jag kan göra paj till kvällen. För vi löpare måste ju äta, eller hur? När jag kom tillbaka från ICA med en fryspåse i handen så öppnade jag bråvlådan av ren vana och ser man på, brevbäraren var bara lite sen idag för där bland räkningar och reklam skymtar jag allt en sko. Skon finns ju förstås att köpa på Stadium och ingår i den reklam som sitter på baksidan av Runner's tidningarna. Äntligen! Det var verkligen på tiden ska ni veta där på redaktionen. Jag sprang in på rummet och kastade mig på sängen med tidningen framför mig och började läsa. Jag läste varje ord i hela första halvan av tidninen och tog alla visdomsord till hjärtat. Jag var verkligen sugen på att ge mig ut och springa så jag går till altanen för att hämta mina skor. Fan! Med min tur så blåser det såklart storm och inte nog med det så regnar det också! Om jag skulle ge mig ut skulle jag förmodligen flyga bort i vinden och kastas i en smutsig vattenpöl. Det är ju inget jag vill riskera. Så nu sitter jag istället och läser andra halvan av Runner's world redaktionens välgenomtänkta artiklar och tips. Så tack Runner's för att jag äntligen fick min tidning. Imorgon går jag ut till brevlådan med förhoppningar om att mitt rabattkort ligger där. Svik mig inte nu. Jag behöver ju nya skor!

Shopping

Var nere på stan igår och som vanligt så kunde jag inte hålla mig ifrån att köpa lite saker, haha. Varje gång mina pengar tar slut så säger jag till mig själv att nästa månad då ska jag faktiskt spara mina pengar och i alla fall inte köpa upp allt på första veckan. Det funkar aldrig. Men nu säger jag det igen, nästa månad! Mitt största problem är nog att jag fastnar för så mycket saker som jag egentlgien inte behöver så köper jag det och har sedan inga pengar kvar till det jag verkligen behöver. Jag måste helt enkelt lära mig att prioritera rätt :-)

btw ser inte de här gubbarna ut lite som clowner? :-) Jag tycker det iaf..

Regnigt somamrlov

Det bara regnar och regnar. Fy va tråkigt! Grått och mulet. Sommaren ska ju vara full av solsken och klarblå himmel. Men såklart blir det inte så. Det är ju faktiskt Sverige så vad kan man förvänta sig? Just nu syns regnmoln var enda dag i tidningen. Men jag håller hoppet uppe. Det kan ju inte regna hela sommaren. Right?

Wall Street Wives

Wall Street Wives är skriven av Ande-Ellen Winkler. Boken publicerades 1989 och jag tror att den faktiskt var mer spännande att läsa då eftersom man då inte kände till dessa hemliga liv med stora intriger i samma utsträckning som man gör idag. Ande-Ellen Winkler är jälv en  såkallad "Wall Street Wifes" och ger därmed mycket liv och credibility till berättelsen.

Boken handlar om Ariane som är gift med en en av de mest välkända och förmögna männen på Wall Street. Det är dock inget lyckligt äktenskap utan mer ytligt. Hon träffar nästan aldrig sin man då han alltid jobbar, men precis som de andra Wall Street Wives så blir hon flera gånger i veckan medsläpad på välgörenhets fester och liknande där männen pratar arbete och fruarnas uppgift är att smöra och charmera potentiella kunder eller medpartners till sina män. Ariane trivs inte med denna livsstils så som de andra fruarna tycks göra. Hon vill ha mer. Och det tycks hon få när hon träffar Alex. Alex ska arbeta tillsammans med Craig, Ariane's man, och han är en man att akta sig för säger de flesta. Men Ariane har något speciellt med Alex, något hon inte har med Craig.

Boken är full av spänning och intriger, mord och skandaler. Det är verkligen en page turner som man inte vill sälppa ifrån sig. Det är egentligen inte min sorts bok då den bygger mcyket på romantik och kärleksaffärer, men jag måste säga att den trots allt lyckades fånga mig. Det var till en början lite svårt att förstå allt som händer bakon kontorsdörrarna på Wall Street, men efter att tag kommer man in i det och får en ny inblick på livet som stock broker.

Vill ha en sån här dag

Just nu är jag så himla sugen på en härlig höstdag. Bläddrade igenom gamla bilder och hittade den här som jag tog i höstas. Det ser ju så härligt ut! Jag vet att man inte borde längta ifrån sommaren, men jag tycker inte tjocka moln och regnskurar hör till sommaren.

image118

Storstädning

Hela morgonen har jag storstädat mitt rum. Jag känner mig verkligen duktig! :D Jag har inte städat skrivborted och bokhyllan, men garderoben har fått sig en rensning och jag har plockat upp allt på golvet! :-D Garderoben behöve verkligen städas! Jag hittade en hel del saker som jag länge trott var försvunnet. Har också slängt alla trasiga strumper som jag blir lika irriterad på varje gång jag tar på mig dem. Så har jag plockat undan massor kläder och lagt dem i lådor eftersom garderoben desan länge varit överfull och nu är det ju faktiskt sommar så man behöver ju inte alla tjocka tröjer och sådär. När jag var klar ver jag helt slut, haha! Får väl försöka håla ordnoing nu så jag inte behöver göra det här snart igen.

Bröd

Igår var jag så duktig att jag bakade bröd! Det händer ju inte allt för ofta, men jag gillar att exprimentera ; ) Det blev otroligt gott faktiskt! Tänkte lägga ut receptet (hoppas det var så här jag gjorde =P)

2 dl fiberberikade havregryn
2 dl sojamjöl
2dl fullkornsdinkelmjöl
1 msk bakpulver
lite salt
1 dl linfrö
1 dl russin
en näve pumpakärnor
en näve solroskärnor
½ dl rapsolja
½ dl flytande honung
3 dl lätt yoghurt


Klicka ut som små bullar på bakplåtspapper och in i ugnen på 225 grader tills de ser klara ut och har blivit lite gyllenbruna ca 15 minuter. Man kan även göra brödet i limpform, men då i ca 175 grader i ca 30 minuter.

Ni kommer inte bli besvikna om ni gör det! :-) Enkelt, snabbt och gott!


Kvällen

Kvällen igår blev ganska kul faktiskt. Soft ;D Hade inte planerat något direkt, men jag träffade fört Ebba och Lian. Sen väntade vi i regnet på Fredde och sedan ytterligare typ 40 minuter på Elias. Det blev ganska kallt och blött. Sakta med säkert gick vi sedan hem till Ebba. Så var vi där och softade typ. Lyssnade på Bob Marley och så ; ) Vid tolv tiden skulle dom andra ner till stan och äta, men jag följde inte med. Sista busen hem går ju så tidigt så det kändes ganska meningslöst när jag ändå inte skulle äta något och itne hade busskort med mig. Så pappa kom oh hämtade mig. Bra att han har jour hela helgen för då var han ju vaken iaf : ) Jag ville inte riktigt cykla hem i för lite kläder, för kort klänning och trasiga strumbyxor i spöregn.

Uppe var jag klockan 7 som vanligt :-) Nu har jag tråkigt. Har ingenting att göra idag och regnet bara öser ner :(

Midsommar

Nu är det midsommar, det märks på vädret, minst sagt. Skulle egentligen ner till landet, men pappa hade visst jour och så kommer han hem från Canada idag så det blev att stanna hemma istället. Både bra och dåligt antar jag. Jag älskar att vara på landet, men det kanske inte är så hemskt roligt i detta vädet. Men det kommer ju förhoppningsvis fina dagar i sommar också som man kan vara där nere.

Dåligt väder

Fy va tråkigt att det är dåligt väder! Men det har ju varit fint så länge nu så man kan väl inte förväna sig något annat. Jag har verkligen ingenting att göra idag. Jättetråkigt!! Men jag orkar inte göra något heller. Jag är lite sugen på att simma, men kanske inte så kul i det här vädret. Så nu sitter jag och väntar på posten istället och hoppas att min Runner's kommer. Hoppas!! Det känns som det har gått jättelång tid sen den sista. De har säker glömt bort mig. Det skulle inte förvåna mig. De har ju inte skickat den där kupongen heller, men det har jag ringt och klagat på så den skulle de skicka.  Hoppas verkligen att tidningen kommer idag så jag har något att göra. Jag ska inte ens rida idag och Corona går ute på natten nu så jag har ju ingenting att göra i stallet heller. Jag vet att jag klagar ganska mycket, men jag har verkligen tråkigt!!

Sen vet jag inte vilken hovslagare jag ska ringa heller. Uffe är sjukskriven och jag måste sko om nu så då får jag ringa någon annan, men jag vet inte vem. Jag vill ju ha någon bra och någon som kan komma snarast möjligt.

Städning

Idag ska vi städa ridhuset. Inte något favoritintresse precis, men inte helt tråkigt ändå. Det behövs städas kan jag lova! Man kan inte se sig i speglarna om man inte är typ 5 meter ifrån, haha. Ja, det är väl dags att åka nu..

Stan och Bosses

Idag har jag varit på stan med Elli. Det ver kul :-) Åt glass på Bosses, det var allt för länge sedan för min del ; )

Equiterapeuten var och tittade på Corona idag. Det är skönt att komma igång med de där behandligarna igen, de gör ju underverk. Nu fasiken ska jag satsa och ge 100 % och inte ge upp. Hon sa att om kanske ett halvår kommer allt vara bra och då finns inget som kan stoppa oss :D Alla har väl något att jobba med.

Jag ska nog ta och boka mig en tid hos kiropraktorn också. Jag tror att det behövs. Jag måste ju ta hand om mig själv också : )

Corona <3

image117

Löpning

Har precis varit ute och sprungit. Lite sent för att vara mig. Jag springer nästan alltidpå förmiddagen. Men omväxling förnöjer som man brukar säga ; ) sprang ca 11 km. Jag var jätteseg i benen idag. Det kändes som jag kröp fram i snigelfart. Men så är det ibland. Har extremt ont i hälsenorna "/ Men jag skulle ju få en rabattkupong på löparskor på posten, men den kommer ju aldrig!! Jag blir galen. Jag tror inte pappa vill betala 1700 kr om man ändå kan få det lite billigare om man väntar lite, det är ju lite onödigt. Hoppas den kommer snart iaf. Jag får väl ringa och klaga.

Frittata

Ännu en gång lyckades jag experimentera mig till en lyckad måltid, denna gång blev det något frittata liknande. Jag blandade ihop lite röda linser, gullök, vitlök, färnkål, persilja, basilika, ägg och curry. Sen var det bara in i ugnen. Det var ju försås lite svårt att veta hur länge jag det skulle vara inne, men jag tycker jag lyckades chansa ganska bra ; )

Idag har jag hjälpt mamma att städa lite för Sonja har semester. Och med att hjälpa till menar jag då att jag ahr torkat ett badrumsskåp och mamma har städat resten av huset. Jag tycker jag var duktig. Hoppas mamma tycker det också för städning var kravet för att jag ska få nya boardshorts. Och det måste jag ha.

Morning, Noon and Night

image116Morning, Noon and Night är skriven av Sidney Sheldon. Mr. Sheldon gick bort i januari detta år, men genom åren har han skrivit en lång lista bestsellers och denna, hans 14de novell, är en av dem.

Boken handlar om en av världens rikaste män, Harry Stanford, som plötsligt drunknar under en båtresa vid Corsika. Nu ska hans enorma arv delas upp mellan hans barn, men här går inte allt helt felfritt. Harry Stanford behandlade alltid sina barn illa, han hånade dem och hotade med att göra dem arvlösa om de inte följde order. Han hade även en affär med en kvinna som jobbade för familjen och hon blev sedan gravid och födde hans fjärde barn Julia. Han vägrar dock acknowledge henne som sin dotter och Julia och hennes mamma tvingas lämna staten. Henry's fru tar självmord och familjen faller samman ännu mer. På vägen mot uppdelandet av arvet är full av intriger, lögner och svek.

Sidney skriver på ett otroligt sätt och novellen är intelekruellt constructed. Den är spännande och man rycks med i historien hela vägen. Absolut en bok som man inte vill släppa i från sig förens den är slut och helt inte efteråt heller. Det här var den absolut bästa bok jag någonsin har läst! Jag rekommenderar den starkt, dock förstås på engelska då orginalspråket alltid är 100 gånger bättre!

Pilates

Har nyss kört lite winsor pilates. Det var inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Men det var kul iaf =)
image115

Pizzabak

Idag ha vi äntigen haft skolavslutning! :D Det känns konstigt att det är somamrlov nu, men skönt!! Tänk så himla mycket kul man kan hinna med på hela somamren utan en enda dag skola! Efter avslutningen åkte jag ut till stallet och stressade jättemycket för att jag var tvungen att hinna med bussen tillbaka eftersom mamma inte kunde hämta mig idag. Sen upptäckte jag att jag hade tittat fel i bustidstabellen så jag ficvk vänta i 45 minuter! Haha, så typiskt. Jag kom iaf hem tillslut :-)

Sen blev jag helt plötsligt jättesugen på att baka pizza, vilket är konstigt eftersom jag egentligen inte ens tycker om pizza och aldrig i hela mitt liv ens varit närheten av att baka en. Eftersom jag inte hade något recept så chansade jag hej vilt. Cyklade iväg hela 500 jobbiga meter i världens motvind till ICA och handlade, men glömde tyvärr typ hälften av det jag hade tänt att köpa. På vägen hem slet vinden tag i påsen och oreganoburken gick i tusen bitar. Eftersom jag inte ville ge mig ut i stormen igen så fick jag nöja mig med det jag hade. Jag använde dinkel mjöl och soja mjöl istället för vetemjöl, vet inte riktigt varför, men jag har börjat använda sojaprodukter väldigt mycket på senaste tiden. Använde torrjäst istället för vanlig jäst eftersom det inte fanns på ICA (!!!) Degen jäste nästan ingenting. Men inga sura miner för det inte. Slängde på lite tomater, paprika, chili, orogano och fetaost. Resultatet blev fantastiskt!! :D Jag blev riktigt stolt ver mig själv! Jag kanske har en framtid som pizzabagare? ; )

Bokläsning

Började läsa en bok igår kväll, "Morning, Noon and Night" (tror att den heter Julias arv på svenska) by Sidney Sheldon, jag han bara läsa typ 10 sidor innan jag somnade, men jag fortsatte läsa imorse. Den är jättebra!! Jag har redan läst 240 sidor, vilket är mycket för mig eftersom jag förmodligen läser långsammast i världen.

Jag ska försöka att göra något annat nu så jag inte sitter och läser hela dagen.

The Key

Today I found a key.
A key  that unlocked my past.
It unleached emotions I hadn't felt in a long time,
both happy and sad.
It brought out memories I had forgotten,
memories I'm scared to loose.
For every day that passes by
the memories will get more vague.
That scares me.
I never know when the grief will strike next
I just have to somehow pull through.
If I look back there's nothing I regret
one thing's fore sure
I will never completely forget.



Städning

Nu är det städning i skolan. Rensning av datorerna och utrensning av skåpen. Ganska slappt. Men snart ska vi ha engelska. Sista engelska lektionen för denna termin. Vi ska sitta i grupper och diskutera böcker. Jag orkar inte! Men jag måste. Betygen ser ut att vara helt okej. Några MVG och några VG. Jag kunde dock fått MVG i allt om jag ansträngt mig lite, men jaja. Jag är nöjd ändå. Trots ett mycket skakigt och instablit år så har jag klarat mig ganska bra :-)

Skolan

Nu är jag i skolan. Otroligt onödig dag idag. Jag har inga lektioner tror jag. Men eftersom jag är så duktig så går jag ändå :D Fredrik och Danne sitter brevid mig och hånar alla mina inlägg! Men jag bryr mig inte!! Jag kan håna er tillbaka! Hahaha

Första doppet

Jag vet att det är lite sent, men idag blev iaf årets första dopp. Jag fick ett spontaninfall (antagligen för att jag inte ville plugga) så vi åkte iväg till "kohagen" och badade. Jätteskönt!! Verkligen. Måste bada igen snart :D Men jag tänkte att i sommar kanske jag kan springa ut dit för det är ca 15 km och om jag ska klara Lidingö så måste jag ju ligga på topp i träningen.

Löpning i stekande sol

Trots att jag sprang klockan halv nio imorse så var det 41 grader i solen och det var inte lätt att springa i kan jag lova. Jag var trött redan efter några minuter och efter typ en kvart var jag helt slut! Så den resterande tiden sprang jag på ren vilja, kroppen ville verkligen inte. Jag blev arg på mig själv för att jag var så trött. När jag hade springit ca 9 km och jag hade kommit fram till min gata så höll verkligen benen på att ge vika! Helt otroligt! Sen när jag tittade ner på pulsklockan märkte jag att pulsen legat på 216 (!!!!!!!) sedan ett tag tillbaka! Inte konstigt att jag var trött!!

Jag red i paddocken idag. Man kan omöjligt rida i ridhuset nu, hästen skulle nog dö. Men i 30 grader sol var det inte så svalt ute heller. Men jag tycker det är underbart! Trots att svetten rinner så kan jag inte hjälpa att bara älska det! :D

Pluggandet har inte gått något vidare... konstigt. Jag försökte ärligt, men jag fattade verkligen ingenting! Jag höll fan på att börja tjuta! Jag blev så himla irriterad när jag inte fattade och så är det ju hur mycket som helst jag ska lära mig till på måndag! Jag vet inte hur jag ska klara det här. Undrar om jag får ig i Matte B. Det känns iaf så just nu.

Eftersom det har gått så himla dåligt att plugga så har jag gjort allt tänkbart för att undvika det.Jag var till och med ute och åkte inlines nyss, något som jag inte gjort på säkert 4 år!!

Snart sommarlov!

Nu är det verkligen inte många dagar kvar till somamrlovet! Jag känner mig dock lite stressad för matte provet. Som det är nu så kommer jag nog få ig. Jag har inte den blekaste aning om vad kursen ens handlar om. Jag har räknat max 10 tal i boken och nu ska jag ha prov på över 200 sidor! Jag borde verkligen börja planera tiden lite bättre. Men eftersom jag inte ens orkar tänka på att börja så ska jag ge mig ut och springa nu. Får se hur långt det blir. Det är lite jobbigt i den här värmen.

Sommar!

Det är verkligen sommar nu! Det känns iaf så för tillfället :) Hoppas det håller i dig för det här vädret är underbart! Men tyvärr är det 50-60 grader i ridhust, jag skojar inte! Det är lite jobbigt. Undrar om det har samma hälsoeffekter som bikramyoga?

Mänskliga rättigheter

Vi fick tillbaka arbetena om Mänskliga Rättigheter idag. Jag fick MVG! :D Så nu har jag fått MVG på allt utom massmediaprovet som jag inte hade pluggat till. Men jag har ju inte jgort allt så jag ska göra lite nästa år också. Jag måste ju egentligen göra klart datakunskapen också, jag orkar verkligen inte det. Mest panik av allt är att min mattelärare sa att jag ska göra kurs prov i Matte B på MÅNDAG(!!!!!!!!) jag är inte ens klar med första kapitlet!! :O HJÄLP!


Dålig ekonomi

Ja, budjeten säger ekonimikris och det säger även plånboken. Tyvärr lyssnar inte hjärnan på det. Varför är jag så svag för fina kläder?

Så himla härligt väder det är!! Man blir så glad! Jättekul att gå upp på morgonen solen är ju uppe för mig för en gångs skull :D Lite svårt att somna på kvällen bara när det är så ljust, men jaja..

Hiss och Diss

Hiss: Desperate Housewifes måste upp på toppen nu. Bara för att det är så himla bra och för att man aldrig tröttnar på det!

Diss: Historia prov som jag ska ha (vet inte när) på säkert många sidor (vet inte hur många) Det kan man verkligen gräva ner! Man ska inte behöva ha historia prov så här sent på terminen!!

Effektivitetssummering

Så här såg dagen ut då

  • Löpning ca 7-8 km
  • Stadäade huset, damsög, tvätte speglar, handfat osv.
  • Läste 27 sidor i engelsaboken
  • Såg ett avsnitt av House
  • Läste 30 sidor i engelskaboken
  • Såg tre avsnitt av House
  • Åkte ut till stallet
Ja, en dal har jag ju iaf gjort idag. Jag hade ju tänkt att vara mer effektiv. Alla House avnitt jag fastnade framför var kanske inte min starkaste tidpunkt. Jaja, imorogn är en ny dag och den ska bli effektiv även den! :D



Jag måste bara tilllägga att det är så himla bra att ha Google Earth. Jättebra att mäta löprundan med : ) Kul att drömma sig bort till andra platser också ; )

Effektivitet

Idag ska jag vara effektivare än någonsin! Det är dagens nyckelmening. Jag skulle ju gå till skolan idag (jag ville det det!) Men sen blev det inte så. Jag har bara en lektion idag, historia, från halv nio till halv tio. Vi gör ändå ingenting och vi ska ha pro snart. Sen visste jag itne riktigt vad jag skulle göra om jag gick till skolan för jag kan ju inte åka ut till stallet klockan 10, mamma kan ju inte hämta mig förens vid halv fem typ. Och jag vill ju inte sitta i skolan hela dagen heller, så det blev helt enkelt att stanna hemma. Redan vid åtta gav jag mig ut på en springrunda på  ca 7-8 km.  Det var perfekt väder, inte för varmt, men soligt och blå himmel. Sen var det ju väldigt lite folk ute också, det är ju skönt. Jag gillar att vara ensam. Nu sitter jag här och återhämtar mig. Himlen börjar bli lite mer grå, så det var nog bra att jag gav mig ut i tid.

Jag tänkte läsa i min bok idag också. Jag antar att den ska vara utläst snart, så det är bäst att sätta igång på allvar nu. Kanska pluggar lite historia också, men jag vet inte vilka sidor det är :P haha.

Sen har jag lovat mamma att städa lite också när jag åndå skulle vara hemma. Det kan faktiskt behövas. Våran städerska har inte varit här på ett tag nu och mitt rum ser förjävligt ut om jag ska vara ärlig.

Ja, det är väl bara att sätta igång nu då! : )

Helgen är slut.. igen!

Helgen bara försvinner tycker jag! Man hinner inte med "/ Som söndags avslutning blev det iaf en stor påse godis och ett par avnitt av house. Det kändes bra :D

Jag blir otroligt irriterad på att det tar typ fem minuter för min bakrundsbild att visas!!  Vad är det för fel egentligen! Jag blir galen!

Uppdateringar

Jag håller på att uppdaterar designen lite om det ser konstigt ut. Det bara krånglar för mig just nu. Ibland kommer det upp rätt med ibland updateras det inte alls. jag blir galen!! Ska försöka få ordning på det iaf.

Ursäkta röran.



Nu orkar jag inte hålla på mer. Det får duga för tillfället.

Bokläsning

Nu är det inte mycket kvar i skolan, men vi måste iaf läsa ut en bok i engelskan. Jag har fått "Lovley Bones" många av er har säkert läst den på svenska? Dock inte jag. Alla säger att den var jättedålig på svenska, men jag har faktiskt börjat tycka om den. Men som jag alltid har sagt så är böcker alltid bättre på engelska, det är därför jag bara läser svenska böcker när jag är illa tvungen. Hur som heslt så har jag läst lite imorse. Läser tyvärr lååååååååångsamt! 40 sidor på typ en timma och en kvart. Men jag var lite okoncentrerad idag också. Jag satt ute på altanen med mitt kaffe. Jättehärligt! Jättefint väder, frisk luft, solen skiner, blå himmel. Kan det bli bättre?


Lista

I brist på något att göra så lägger jag ut en sån här lista som alla verkar göra..

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? 
Kommer inte ihåg vem det var "/
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Inga, vad jag vet iaf.
Vad åt du senast?
Ett äpple : )
Har du fått någon komplimang idag?
Ja, faktiskt : )
Har du varit med i en rättegång?
Nej, hoppas inte jag behöver det heller.  
Är du polare med grannarna?
Inte direkt. Du flesta hänger bara ihop med sina rullatorer.
Vilka språk pratar din pappa?
Svenska, Engelska, Franska och lite Tyska tror jag.
Vilka länder har du bott i?
Sverige och USA.
Senaste piercingen?
Har inga.
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Det gör jag varje dag när jag åker till/från stallet.
Gay?
Nej, det är jag inte.
Har du däckat/spytt för att du druckit?
Tyvärr allt för många gånger.
Har du något husdjur?
Ja, en katt : ) Sen har jag en häst också, men det räknas väl inte?
Har du täckt någons hus med toapapper?
Nej, jag skulle känna mig så taskig :P
Har du varit på stranden?
Ja, det är klart jag har.
Minns du dina/din musiklärares namn?
På lågstatiet hade jag Eva-Marie tror jag.. på högstadiet Maria. Resten kommer jag itne ihåg.
Hur bra är din syn?
Jo, den är väl som det ska vara. Hoppas jag..
Har du varit på ett party?
Yes.
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Det måste väl ändå vara självmordsförsök?!
Har du varit utomlands?
Ja, många gånger : )
Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Jag har bara varit på ett så det får väl bli det då :P
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Dom skulle nog bli mer förvånade tror jag.
Var är dina syskon just nu?
Min bror är i rummet brevid.
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Hade en hemsk dröm inatt som jag helst vill glömma!
Vem ringde dig senast?
Vet inte "/
Vilken tid gick du upp imorse? 
Halv sju.
Vad ska du göra i helgen?
Bli frisk, va i stallet, plugga..
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"Okej det är lugnt. men du kan ringa när du har köpt."
När var du riktigt sjuk senast?
Jag vet inte om jag är så jättesjuk nu.. men annars var det fem år sedan.
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Kommer inte ihåg.. 
Vad finns i din bakficka?
Har ingen.
Har du färglinser?
Nej, men vill ha ett par bruna.
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Jag sov.
Vad är det första du gör på morgonen?
Äter frukost.
Vad ska du göra efter det här?
Kanske göra mig iordning och åka till stallet.

Sjuk - Ingen Strömsholm

Vaknade upp inatt jag var sjuk, tjock i halsen och feber. Nej!!! Varför just idag. Jag skulle ju åka till Strömsholm idag, det är ju så himla kul där! Jag har ju i och för sig inga pengar, men ändå.. jag ville åka. Jag har inte varit sjuk på fem år! Varför blev jag sjuk just idag? Trist. Nu vill jag bara bli bättre igen. Mamma och pappa åker till Öland idag så jag och min brorsa är ensamma. Kul, då måste jag åka buss till och från stallet och slita i stallet själv när jag är sjuk.

Nationalencyklopedin

Jag jobbar på med Fn och de mänskliga rättigheterna. Jag kommer lite frammåt iaf. Snart är det bara argumentationen kvar. Det ska bli ganska skönt efter att haft ögonen fastklistrade i Nationalencyklopedin hela tiden.

Ja, jag borde väl jobba vidare så jag blir klar någon gång.

RSS 0.91