Kyle - en riktig charmör

Jag kan inte hjälpa att bara älska Kyle XY. Kyle är bara så, loveable. Han är så charmig på något sätt. Nej, jag borde sluta titta så mycket på tv. Jag ser ju fasiken var enda serie, haha.

image112

Nu blir det CSI :D

FN - Mänskliga rättigheter

Idag har jag jobbar med arbetet om FN och De Mänskliga rättigheterna hela dagen! Jag känner mig verkligen duktig. Jag kom till skolan kvart över åtta. Gick inte på historian utan satt och jobbade med arbetet istället. Sen var det sam och då jobbade jag också med arbetet. Sen var det lunch, egentligen slutar ju jag då, men jag var så duktig så jag stannade kvar i skolan till kvart i två och jobbade! Blev extremt stolt över mig själv. Men tyvärr ska arbetet vara inne imorgon och det är långt ifrån klart! Jag försöker jobba med det nu, men jag har kört fast! "/ Jag fattar inte alls det jag läser, det är jättejobbigt. Fy vad tråkligt det är. Jag får nog stanna hemma imrogon och skriva hela dagen så jag kan skicka in det på rätt dag iaf.

image111


Intervallträning

Nu har jag kört lite intervallträning. Jäklar va jobbigt det är! När man ser det på papper så tänker man "det är väl inte så farligt, man får ju vila emellan, det klarar jag ju lätt" Men ack så fel man har , det är verkligen det jobbigaste, men mest effektiva sättet att träna kondition. Det är ju mycket lättare att springa allt i en sträcka. Det gick iaf till enligt följande:

Rundan delas up i "set". Först springer man 1,5 km vilar 30 s springer 1 km vilar 30 s springer 0,5 km vilar sedan 3 min. Då är man klar med ett set. Sedan springer man 3-4 set, alltså 9-12 km. Jag sprang 3 set idag (det var jobbigt nog) Hela tiden ska man ha ett högt tempo. Ungefär tävlingstempo, alltså nästan dubbelt så snabbt som när man är ute och springer i vanliga fall.

Intervallträning är något jag drar mig för just för att det är så brutalt jobbigt. Men man känner sig så himla duktig efteråt. Och vill man satsa seriöst på att få upp konditionen bör minst 1 pass i veckan vara intervall.

Zheng Xiaoyu dömd till döden

image110Zheng Xiaoyu, Kinas föredetta chef för livs- och läkemedelsverk, dömdes i tisdags till döden. Detta på grund av att han tagit emot enomka mutor, med ett värde av ca 850 000 dollar, för att godtjänna vissa ämnen som sedan används i liv- och läkemedel. Dessa ämnen var ett försök av företag att kunna göra billiga livs- och läkemedelsimitationer som de senare kunde tjäna stora pengar på. Problemet var nu att dessa ämnen var mycket farliga och har blivit många människors död. Många vuxna människor både i och utanför Kina har dött på grund av att de har använd odugliga mediciner eller livsmedelsimitationer. Många spädbarn har även dött av undernäring efter det ahr fått mjölkpuver som inte alls uppnår de bestämda kriterierna. Även flera tusen husdjur har fått lida för detta då det blandats ner produkter i djurmat.

Vanligtvis så har jag utan sagt dödstraff - verkligen inte! Jag menar inte att jag säger ja nu, men jag är inte lika säker längre. Det här är helt oskyldiga människor som har dött på grund av honom. Barn som saknar sin mamma, pappa, syster eller bror, föräldrar som saknar sina barn. Och Det stannar inte där. Det är finns fortfarande chans att man får i sig de konstgjorda substanserna genom bland annat tandkräm. Jag undrar nu, är det verkligen rätt att hundratals människor och tusentals djur ska behöva dö för en mans girighet?

House

Idag efter jag hade varit i stallet så slängde jag mig på sängen och kollade på Beverly Hills. Sen råkade jag somna "/ Ojdå, men jag var så trött. Nu är det ingen mening med att gå till skolan. Har bara svenska jag engelska. På svenskan gör vi typ ingenting, jag skulle lämna in en sak, men jag skickade den på mail. På engelskan så läser vi bara och det kan jag ju lika gärna göra hemma så.. 

Jag tänkte ta och titta på House. Jag och Axel köpte säsong 1 till min pappa i present. Det är ju faktiskt bra, men jag ahr itne sett det från början, så det ska bli kul att göra det : ) Funderar på intervall tränign också. Det är ju inget som lockar. Men jag vet att jag måste göra det. Jobbigt. Kanske gör det någon annan dag, haha.

image109

Seg dag

Idag har verkligen varit en seg dag. Jag har inte gjort någonting på hela dagen. Bara varit ute hos Corona, men annars ingenting. Jag tänkte springa idag, mend et var så himla tasktigt väder när jag skulle ut så den planen övergav jag. Jag är verkligen extremt trött!! Det blir inte slappar vecka heller, men det är väl bara att stå ut.

Nu blir det 2 and ½ men. Om jag håller mig vaken dvs.

So weird

Natten till igår hade jag en konstig dröm om pappas fest och massor så drömde jag om hans presenter, bland annat en bok och kvinnomord och en ljudbok om typ unsolved murders. Igår kväll när pappa öppnade presenterna så kom jag att tänka på drömmen och en minut senare så dyker den där boken upp!! Verkligen konstigt, jag berättade om drömmen och några minuter senare kommer kasettboken också! Asså så himla läskigt!

Nu ska jag nog snart ut och springa.

50-års fest

Igår var det pappas 50-års fest. Det var faktist jättekul. Men efter ett tag tröttnade jag på att hela tiden le och vara extremt trevlig mot alla och ställa dem massor frågor som jag inte har minsta intresse av. Men allt som allt så var det trevligt och roligt :-) Men eftersom jag vanligtvis brukar gå till sängs vid åttatiden (haha) så var jag väldigt trött mot slutet. Jag fick iaf åka hem tidigare, min kusin skjutsade med mig och min brorsa. Sen fick vi hoppa in genom förnstret för att vi hade glömt nyckeln.

Jag vaknade halv sju pigg och glad. Nu ska jag ta en stor kopp kaffe och sätta mig framför tvn (ovanligt). Sen ska jag nog gå ut lite för det är så himla fint väder!

Löprunda

Jäklar vilket underbart väder det är idag! Var ute i stalelt vid kvart över sex idag. Jag fick ju egentligen sova lite idag, men jag vaknade ändå kvart i sex så då är det ingen mening med att ligga och slöa. När jag kom hem åt jag frukost och drack en extra stor välförtjänt kopp kaffe. Nu har jag varit ute på en lörpunda på 9,5 km. Det gick verkligen lätt idag. Jag förstår inte det för jag ahr inte varit så duktig med löpningen på senaste tiden. Men jaja, tur att det gick bra iaf :-) Är ltie orolig att jag ska ha fått en ful bränna. Jag hade ju jobbat på att få en jämn bränna hela två gånger i solariet. Jag ska ju ha min klänning från asos ikväll, inte så bra med bonbränna då, haha. Men jag har ju haft mina löparkländer funktions t-shirt och funktionströja över det. Undrar om solen går igenom det? Hoppas inte.. Snart ska jag cykla ner till stan och köpa min väska som jag ska ha ikväll. Sen är mina pengar slut, igen! Jag har ju aldrig några pengar. Det var ju bara en vecka sedan jag fick studiebigraget. Från och med nästa månad är det budjet som gäller!!

image108

Försöker hålla mig vaken.

Om ni inte redan visste det så är jag verkligen ingen kvällsmänniska och har aldrig varit det heller. Jag somnar så tidigt jag bara får (okej, det finns gränser. tidigast halv 7 kanske) Hur som helst, de senaste dagarna har jag varit uppe aldeles för länge för  min dygnsrythm,  problemet är ju att det går så mycket bra program på kvällarna så jag har inte kommit i säng  förens 10-11.  Alltså mycket för sent.  Sen har jag ju varit tvungen att vara ute  i stallet strax efter fem de senaste dagarna ockå eftersom Corona måste få medicin två gånger om dagen. Detta kommer även fortsätta ett tag framöver så det blir många sega dagar. Nu är jag i alla fall extremt trött, men har lovat mig själv att hålla mig vaken till 9, så jag ska försöka titta på CSI nu. Imrogon får jag lite sovmorgon, behöver inte åka förens senast 7. Sen är hela dagen fullpackad med saker att göra. Pappa ska ha 50 års fest så det finns en hel del att göra. Ja, nu ska jag göra ett försök med CSI. Önska mig lycka till, det kan jag behöva (jag är trööööööööööööött)

Beyond the Break

I onsdags var det ju premiär för Beyond the Break och tv-nörd som jag är så missar jag det självklart inte! Det verkar faktiskt vara bra. Men sen är ju jag sån som kan se på i princip vad som helst, haha. Jag fick iaf en oerhörd längtan till Hawaii när jag såg det där. Gaaaaah, as fint! Men vi ska åka dit i augusti, om det blir nått dvs. Förut var det ju typ helt bestämt, men nu verkar det som mamma och pappa har ändrat sig :( jag vill inte till Italien! Jag vill bara till USA.

Härligt väder

Det var jätteskönt att gå upp vid fem i morse! Det är ju så himla fint väder idag! Solen skiner på klarbå himel, men det är åndå inte så varmt så luften är frisk och härlig. Kanske ska ta en lite springrunda?

Tv kväll och ingen sovmorgon.

Ja, då var man spikad framför tvn ikväll också. Men tisdagar är ju faktiskt bäst Ugly Betty, Desperate Housewives, Christine. Ja, det är en bra kväll :)

Det blev ingen skola idag. Jag hade ju inte skrivit den där förbaskade bokredovisningen. Den blev ju inte klar ikväll heller.. konstigt. Imorgon måste jag upp tidigt, och alla andra dagar, Corona måste ju få anti-inflamatoriskt nu två gånger om dagen i två veckor så nu måste jag gå upp 5 på morgonen och åka ut till stallet. Ingen höjdare precis, men det måste göras.

Nåja, tillbaka till tvn.

Fantastic Four

image106        Filmen handlar om en grupp forskare som ger sig ut i rymden för att undersöka ett oväder som kan hjälpa dem förstå människan och bota många sjukdomar som cancer mm. När de kommer ut i rymden går något fel och de träffas av blixtar i ovädet som gör att de får förändringar i sitt DNA vilket leder till attt de får "superkrafter".

      Det är en fantsktisk film Med stjärnor som Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans och Michael Chikils i huvudrollerna är det en mycket välspelad och välarbetad film. Skådespelarna passar mycket bra in i sina roller och det ger filmen högre klass. Tyvärr tycker jag den blev lite utdragen och satte aldrig riktigt igång. jag har inte sett tvåan, men jag kan tänka mig att det hade varit bättre om dessa två blandades lite.

4p av 5 möjliga.

Phat Girlz

image105        Filmen handlar om en överviktig kvinna som jobbar i en klädaffär. Hon syr och designar sina egna kläder och drömmer om att kunna sälja sina kollektioner som är för plus size kvinnor. Hon har alltid försökt gå ner i vikt, men utan framgång. Efter att ha varit på semester i Palm Beach och träffat en man som gillar och accepterar henne ändrar hon på sin syn på vikten och lär sig att acceptera sig själv.
        Det är en rolig film som får en att skratta. Den har en härlig handling och det är ett plus att den faktiskt går emot strömmen genom att acceptera pus sizes. Den är dock ganska förutsägbar vilket drar ner betyget. Men allt som allt så tycker jag att den var helt okej.

3p av 5 möjliga.

Två tummar ner för Comhem

Jag förstår inte vad det är för fel på dom. Vårat bredband lägger av hela tiden! Nu har det varit ute konstant i flera dagar, det är därför jag inte har kunnat uppdatera btw. Men nu är det tillbaka och det är även jag :-) Det är ju inte kul att vara utan internet märkte jag återigen i helgen... :

      Jag vaknar bright and early på lördagmorgonen.
? Vilken underbar dag det kommer bli, två dagar kvar på ledigheten, tänker jag och hoppar upp ur sängen.
Inte ens den mörka himlen full med oroande moln utanför fönstret får mig på sämre humör. Jag kliver ut i köket och ställer bovetegröten på spisen vilket jag alltid gör i tro om att en bra start på dagen = en felfri dag. Detta stämmer förstås inte speciellt ofta, men en bra star på dagen gör ju i alla fall inte dagen sämre, det kan väl alla hålla med om? Hur som helst så slår jag mig ner med frukosten och lår upp morgontidningen. Jag intalar mig själv att jag kommer bli märkbart smartare och mer interlektuell om jag läsar hela tidningen noggrant. Detta sker varje morgon och varje morgon slutar det likadant, nämligen med att jag läser krönikan, serierna, horoskopen, några politiska debattartiklar (de sistnämnda medan jag tänker på något helt annat eftersom jag ändå inte förstår eller bryr mig det minsta om vad som står där i) övriga delen av tidningen skummar jag bara igenom rubrikerna. Efter denna lilla morgonritual är jag mycket nöjd över  mig själv och tycker att jag kan säga att jag tillhör dom som läser tidningen varje dag.
           Sen tyrcker jag på kaffebryggaren och väntar otåligt på att det ska droppa klart samtidigt som jag lovar mig själv att imorogn ska jag sluta med kaffe, imorgon. Jag häller upp en extra stor kopp, för det förtjänar jag ju (O.B.S Denna belöning sker ungefär varannan dag). Jag går in på mitt rum och sätter mig på sägen med mitt kaffe för att slå på tvn och titta på olika morgonprogram, dvs barnprogram och tvshop, men denna morgon när jag trycker på fjärrkontrollen så kommer det bara fram myrornaskrig! Medan hjärnan står sitlla försöker jag desperat hitta en kanal som funkar, men no luck.
? Vad ska jag ta mig till? Ingen tv inget internet, shit, tänker jag medan paniken smyger sig på.
?  Nej, Linnea. Ta dig samman nu! Du kan ju inte bryta ihop för att det inte finns internet och tv, herregud, du är ju pinsam, säger jag till mig själv.
? Det finns ju faktiskt dvd.
Så sant. Så jag tar fram lejonkungen, inte det bästa valet kanske eftersom min tidigare perfekta morgon nu slutade i tårar.
           När jag sett klart på filmen drog jag på mig löparkläderna och gav mig ut på en springrunda på ca 8 km. Man märker att jag har tappat kondis på sanate tiden, har itne riktigt haft tid att träna. Så medan jag sprang där i svett, bod och tårar* så klagade jag på mig själv för att jag itne har gjort mer tid för att träna. Jag gjorde upp ett träningsschema i huvudet och intalade mgi själv att jag kommer förbättre mig. Sen tänkte jag på hur chockerande det skulle vara om jag vann lidingöloppet** Jag tänkte på vad som skulle fråga mig till tidningen. Då måste jag ju säga att jag har haft ett bra träningsupplägg, så det är bäst att jag skaffar det. Ja, nu har jag bestämt mig, ett bra tränignsupplägg ska jag ha. När jag var mitt uppe i min planering upptänkte jag att jag var framme. Det var ju inte så farligt trots allt.
           Kastade mig på sägen för att varva ner framför tvn. Såklart, fortfarande ingen tv. Men helt plötsligt från ingenstans slogs jag av en bra idé.
?  Jag kan ju läsa lite i den där boken som skulle barit utläst för över en vecka sedan, tänkte jag och kände mig mycket ambitiös.***
När jag hade legat med min bok ett tag, bläddrat sida efter sida och ändå inte förstått någonting så fylls rummet av musik "This Hilton you must be worth a trillion bucks..."
? Va? Men vad händer?..
Tvn var igång igen, The Simple life, med Paris och Nicole. Förmodligen det sämta program som någonsin gjorts, men whatever, jag har förtjänat en paus i mitt läsande.
         Utan att jag märkte det flög tiden förbi och det var dags att laga lunch. Sen bar det ut till Corona. Och från det vidare ut till Berg för att hämta vin till pappas fest. När vi ändå var ute på vift passade vi på att åka förbi Törnbloms och deras försäljningsstall. Har ju inte sett deras "nya'" ställe än.
         När jag väl var hemma hade dagen bara flugit förbi och jag hamnade återigen framför tvn med en ny film, Fantastic Four.

*Åtminstånde en av de ovannämnda
**Observera att detta är en fantasi och inget som kommer hända eller som ens är fysiskt möjligt
***Jag borde kanske lägga till att boken jag valde är mycker kort (180 sidor) och extremt lättläst så ambitionen ligger i betraktarens öga.

Ja, så rann tiden ut och med en ungefär lika dan dag igenm (minus läsandes) sitter jag nu här med en oläst bok och ett tomt worddokument som imorgon ska lämnas in fylld med analys av denna oerhört förvirrade bok.

Vad blir det nu för film? ; )




Nya krafter

Nu har jag bestämt mig. Jag ska ta nya krafter! Jag måste göra det. Nu vet jag ju ändå inget så jag kan inte gå och hålla andan. Jag måste tro lite, annars kommer aldrig något bra att hända. Nu ska jag leva för tillfället och ta det som det kommer. Jag ska inte oroa mig för vad som kanske händer, för då kommer jag aldrig klara det här. Ikväll kan jag drown in self-pity as much as I want. För imorgon är det nya tag som gäller! I fyra dagar är det glada miner som gäller, sen får vi se hur det blir.


Värdelös

Ja, värdelös är vad jag känner mig. Jag känner mig värre än en äcklig snigel som blivit nertrampat i jorden och som Gud har glömt bort. Totalt värdelös och okompetent. Det går inte att beskriva hur jävla dåligt jag mår, hela hjärtat värker. Jag hade tagit på mig det onda på en sekund om jag kunde. Men det kan jag inte. Istället måste jag se på den jag älskar mest när du lider. Jag måste tvingas leva med bilderna i mitt huvud, när jag har blivit arg på dig för att du inte gör som jag säger. Men egentligen har du kämpat och gjort allt för mig. Trots att du har haft ont har du för det mesta gjort som jag säger, du har försökt få mig att lyssna, men jag har inte hört. Jag har bara blivit arg. Och de gåner jag har sett att du har skakat och jag har sagt  "Oj, lilla vännen du måste vara trött. Har jag jobbat dig för hårt idag?" Tanken på att du då har haft ont och försökt få mig att se är det västa. Jag vill dig ju inget illa och ändå blir det såhär. Jag förtjänar inte dig. Du gör allt för mig och jag ser dig inte. Förlåt älskling, jag lovar jag ska aldrig svika dig ingen. Jag älskar dig.

Snälla, inte mer nu. Jag orkar inte!

FAAAAAAAAAAN! Jag orkar bara inte mer. Jag tycker att jag har varit ganska stark, trots alla motgångar och trots att jag har brytit ihop många gånger. Jag har trott på mig själv nu den senaste tiden. Jag har varit glad, trott att allt kanske ordnar sig iaf. Det verkade äntligen som att hela mitt liv började trasslas upp. Men det är klart, jag ska aldrig få ha det bra. Nej då, det går ju inte. Det är ju så att när jag äntligen lyckats ställa mig upp och det har kännts som att jag är oövervinnlig, som att jag klarar allt, då kommer det något och slår till mig så hårt att jag faller djupare ner än någonsin. Jag klarar det inte. Det gör så jävla ont. Det värsta är tanken på att jag sårar dig, att jag sviker dig, att du har ont och att jag inte ser. Jag älskar dig mer än allt och ändå blir det såhär. Jag vet itne hur jag ska ta mig ur det här. Det gör så ont att se dig lida. Du är min bästa vän och den som alltid finns där, du räddar mig hela tiden och jag bara sviker dig. Förlåt, jag älskar dig, men jag hör dig inte. Förlåt..

image104

Melodifestival och Monicaträning

Med bara några få timmars sömn natten till igår var det väldigt svårt att hålla sig vaken under melodifestivalen. Jag gillar egentligen inte melidifestivalen, eller eurovision song contest som det heter, men man vill ju ändå se så man inte missar nått. Jag zappade iaf mellan esc och "schlager sucks, rock'n roll memories" på VH1.

Eftersom det inte blev tillräckling många timmars sömn inatt heller så var jag ganska trött när jag skulle träna imorse. Men det gick över när Monica kom :) Det går inte att vara på något annat än toppen humör när man träffar henne :-)

18 års fest på BQ

Igår var jag på Stina & Hildes 18 år fest på BQ. Kvällen började hemma hos Ebba med Lian, Inez, Naima, Tess, Henke, vattenpipan och stora flaskor vin. Det var nice, soft vare, som man ska börja en utekväll :D Vi tiotiden tog vi vårat pick & pack och drog oss ner till stan. Detta tog lååååång tid! Det tar max 15 minuter att åka ner till stan med bussen, men när vi klivit av bussen gick det betydligt mycket långsammare. Jag vet inte riktigt vad vi gjorde men att gå från busen till BQ (som annars tar ca 5 minuter) tog nästan två timmar! Vi kom inte in på BQ förens vis kvart över tolv eller nått, haha!! Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, tiden bara försvann. Det kändes knappt som att vi var inne någonting :P Det var mycket folk iaf, många gamla kompiar som det var länge sedan man träffade. Det var ju kul :) Mot slutet gick vi till kebabbaren och satt där ett tag innan vi åkte hemmåt. Kommer inte riktigt ihåg när jag kom hme, men trött var jag. Men det var förstårs inget som hindrade att jag vaknade klockan sju imorse, haha!


Nationellt prov matte A

Idag gick jag som vanligt upp vid klockan sex så att jag han äta frukost innan jag tittade på Beverly Hills, som var mycket händelserikt idag btw. När jag hade tittat klart på det låg jag kvar lite i sägen medan Home and Away började. Med min supertur och extremt bra tajming* så råkade jag självklart att somna. När jag vaknade var jag helt vimmelkantig och snubblade iväg med hälften av mina saker med mig. När det började klarna till lite i huvudet inser jag att jag har missat provet!!!!!!!!! :O Men eftersom jag går på den bästa skola som finns så fick jag göra provet ändå :D Provet gick bra iaf :)

*Här var jag sarkastisk om ni undrade.

Utvecklingssamtal

Jag var verkligen otroligt nervös innan, men nu är det över! Det gick bra!! :O Herregud, det hade jag verkligen inte trott. Dom tog varken upp frånvaron eller idrotten!!  Oh God, så himla skönt! Jag hade till och med bra betyg i allt Vg/Mvg i allt. Jag älskar min skola. Toppen betyg utan att göra ett shit, knappt behöva vara i skola och när man väl är där att det slappt schema och korta dagar. Vissa kallar det orättvist, jag kallar det avundsjuka. Dom har ju faktiskt också chansen att gå på min skola, det är deras eget fel om dom vill slita sig igenom gymnasiet och ändå få average betyg..

Snart ska jag till stallet. Camilla träning idag :)

Hidden Talent

Your Hidden Talent
 
You are a great communicator. You have a real way with words.
You're never at a loss to explain what you mean or how you feel.
People find it easy to empathize with you, no matter what your situation.
When you're up, you make everyone happy. But when you're down, everyone suffers.

What american city are you?

det är klart jag blir Miami, vad annars! :D


Det är klart jag blir Miami, vad annars! :D


You Are Miami



Sexy and beautiful, you turn heads wherever you go.

A little spicy and a little exotic, you're fully aware of your unique appeal.

Totally high energy, you keep the party going early into the morning.



Famous Miami residents: Anna Kournikova, OJ Simpson, Enrique Iglesias

What American City Are You?


Kändis tvilling


Your Celebrity Style Twin is Kirsten Dunst
 


More hippie chic than hippie chick.

Rörig kväll och jobbig gästlista

Ja, kvällen igår blev ju inte riktigt som planerat. När vi kom dit så pratade vi med Henke som hade festen och han sa att det var okej att vi kom så vi skrev upp oss på gästlistan. Början var ganska seg, men sen helt plötsligt var det packat med folk och då blev det kul : ) Träffade massor gamla kompisar och så, nice ^^ Senare på kvällen gick vi ut ett tag och när vi skulle in igen fick vi inte komma in för att vi inte stod på gästlistan!! Va fan! Vi var ju uppskrivna, men enligt Henkes pappa, som var dörrvakt, så gällde inte den  listan! Det var ju verkligen kul. Så där ute fick vi stå utan jackor. Tillslut fick jag gå in med en och hämta mig jacka. Stannade lite där inne för att hitta Hanna. Sen helst plötsligt så stängde dom ner festen! Bara för att det var några som ville komma in. Det var ju inte ens jättemycket folk! Så det var ju inte så kul. Det blev en mycket tidig kväll, kom hem halv ett kanske. Men jag var ändå helt död när jag kom hem och somnade typ direkt. Vaknade ändå halv åtta ganska utvilad : ) Nu ska jag snart ut och springa tror jag..


Asos

Nu har jag beställt en klänning från Asos : ) Hoppas den passar. Är lite nervös för jag orkar inte skicka tillbaka den!

Paus i slitandet

Nu har jag paus från jouren, men ska tillbaka till kvart över tre. Skönt att vila lite. Jag är sååååååååå trött! Det blir inte fest hos Hanna ikväll, vi drar till en annan fest istället. Det känns både bra och dåligt. Jag hade ju tänk att ta en lugn kväll, men det blir det nog inte nu. Men det ska bli kul ändå för det är så mycket gamla kompisar som ska dit :)

Vad ska ni göra ikväll?

Stalljour

Ja, då är det strax tid att åka iväg. Jag borde slänga ihop lite lunch och ha med mig, men jag orkar inte. Vi har ingenting hemma som går snabbt "/

Ikväll är det fest iaf. Känner mig inte så sugen nu, men det kanske är för att kaffet inte har gett sin kick än och jag är allmänt seg..

lägger ut lite bilder på min älskling, det var ett tag sen nu

image102image101image103

Hjälten

DAGENS HJÄLTE: MIN PAPPA!

Min pappa har fixat internet!!! :D JAAAA!! Så himla skönt!

Har varit med Elli, Amanda och Maria och tittat på Talang 2007 och Bring it on all or nothing. Hon den lilla tjejen som dansade var så himla bra!! Synd att inte hon gick vidare :( Men han som stack knivar i huvudet och det där var också bra :D haha, coolt ju ;)

Imorogn har jag stalljour hela dagen. Jobbigt. Men det är faktiskt itne så farligt när man väl är där. Tråkigt att det tar så jävla lång tid bara...

Gtg

Kyle XY

Jag är ju såklart beroende av alla serier som går på tv och igår var det Kyle XY. Det är jättebra ju! :D Är det någon annan som tycker det?

Jag blir galen på att vårat internet inte funkar hemma! Det är typ den enda gången jag längtar efter att gå till skolan så jag kan sitta vid datorn, haha. Dom ska komma på måndag och fixa det! Man kan ju inte vara utan internet i typ en vecka! Det är ju katastrof! Och det är inte så kul att titta på tv tillsammans med mamma heller. Jag vill ju att min tv ska funka ju!! Jag kan ju iaf blogga idag när jag är i skolan. Kanske hinner skriva nått ikväll när jag är hos Elli också, får se.. Tänkte skaffa internet konto på Biblioteket också isf kan jag blogga i helgen :D haha, jag är beroende så vad ska jag göra. Nej, men jag behöver faktiskt internet för att göra skolarbete också. Nu har jag slappat alldeles för länge (dvs hela den här terminen och hela förra) så nu måste jag ta tag i skolan. Satsa dom här sista veckorna som är kvar. Det klarar jag! Kanske...


Nationella prov

Imorse blev det ingen morgonbloggning tyvärr. Internet funkar ju fortfarande inte. Försov mig imorse också. Mamma väckte mig vid fem i sju (skulle gått upp klockan 6). Men jag slängde på mig kläder och han ändå att titta på Beverly Hills med min kaffekopp :D haha, det sviker man ju inte ; ) Tur att jag han i tid iaf för nu har vi haft Nationella prov i engelska, läsförståelse. Det gick väl bra : ) Snart ska vi ha hörförståelse också.


image98 Så måste jag säga att när man vaknar upp med knallröda ögon så är det verkligen tur att man har en sån här flaska hemma! Clear eyes är de absolut bästa ögondropparna som finns!! Några droppar så får man kritvita ögonvitor :D Clear eyes fanns inte i Sverige förut för att det var något medel i som man inte fick sälja här. Vi köper alltid mängder när vi är i USA. Är det någon som vet om det finns här nu? Någon som provat det?

VILKEN DAG!

Herregud vilken dag säge jag! Ska väl dra en inte allt för lång version av dagen då..

Det började med att jag, som vanligt, var sen när jag skulle iväg till bussen bland annat pga att jag suttit och bloggat och tittat på Beverly Hills hela morgonen :P Iaf, jag hoppar i närmsta skor, vilket blir mina skyhöga platåpumps med ca 10cm klack, och på dessa springer jag iväg till bussen. I all stress och kallabalik springer jag ner i ett litet hål i gatan där klacken fastnar medan jag fortsätter framåt = jag trampar snett och klacken går sönder, dock inte helt, den satt kvar men det gick inte att gå på den. Tack och lov var ju min mamma hemma tänkte jag och gick raskt tillbaka hem för att byta skor, men till min fasa upptäcker jag att mamma har åkt iväg för att handla! "OH NO! JAG HAR JU INGEN NYCKEL!" blev nästa tanke. Jag vill ju gärna inte sitta och vänta på henne i flera timmar så duktig som jag är tragglar jag mig fram med min trasiga sko till busshållplatsen och tar nästa buss till skolan. Första lektionen är matte. Jag är sen och har inga böcker med mig = jag satt och pratade lite med Johanna om min fasansfulla olycka.
Sen slutade visst jag. Något som jag inte alls visste om eftersom jag inte har något schema. Fan! Jag tycker ännu mer synd om mig själv för att jag lika gärna kunde ha stannat hemma och sluppit alla problem. Klockan elva står jag utan för min skola, bussen till stallet gick tjugo i tolv, "va bra då hinner jag gå till Hemköp och köpa lite lunch" tänkte jag. Att gå fran min skola till hemköp, handla och sedan gå till bussen tar vanligtvis max 20 minuter. Idag tog den över 40 minuter!! Jag stapplade fram så gott jag kunde, men jag insåg att detta inte var speciellt snabbt när jag blev omsprungen av pensionärer med rulatorer! Då fick jag alltså vänta en timma på bussen. Kul! Så där satt jag på busshållplatsen med min
sojayoghurt och tyckte ännu mer synd om mig själv.
När jag kom ut till stallet och började rida blev jag glad för det gick så bra, kanske började turen vända :) Jag fick vänta 50 minuter på att min mamma skulle komma och hämta mig sen, inte så kul, men det gör inget tänkte jag för när jag kommer hem då ska jag bara ta det lugnt och blogga och titta på tv och så :)
Jag kommer hem och vad har inte hänt, jo internet har slutat helt att fungera!! NEEEEEEEEJ! Jag fick vredesutbrott och ringde och skrek på Comhem, dom hae ju skickat oss en ny sladd även att jag hade sagt att det inte var det som var problemet och såklart fungerade det itne med att byta sladd. När jag skrikit klart åt Värmlandskillen på Comhem och insett att detta inte gjorde speciellt mycket nytta gick jag ut till sladdskåpet och tog saken i egna händer = Inte en av mina bättre idéer. Jag började pilla med sladdana i hopp om att få igång internet, vilket slutade med att alla tv appareter slutade fungera, HERREGUD! Då fick jag panik. Man tror ju inte att man är så beroende av tv och dator, men det är man. Jag hade inte en enda idé på va jag kunde göra.
Som tur var kunde jag komma hem till min farbror och faster! Thank God! Då kan jag blogga idag iaf och se Grey's ikväll, det får man ju bara inte missa!

Ja, det här var min dag då. Nu måste jag varva ner lite efter allt drama, haha.

Beverly Hills

Jag måste erkänna en pinsamsak, jag är 100 % beroende av att sitta med en stor kopp kaffe och titta på Beverly Hills varje morgon, haha. Men det är inte fel att starta dagen med lite förutsägbart drama ;D

image97

Avslutning på kvällen

Som perfekt avslutning på denna softardag har jag parkerat framför tvn med en stor påse godis och kommer sitta här klistrad framför Ugly Betty och Desperate Housewives. Två av dom bästa serierna under veckan, tillsammans med Grey's Anatomy, OC, One Tree Hill, CSI, Kyle XY, Heroes osv. haha

Softar dag

Det har blivit en softar dag idag. Har inte haft det på riktigt länge nu. Jag har verkligen inte gjort någonting. Var ute hos Corona en kortis och så har jag lämnat tillbaka filmerna. Annars har jag bara slappat hela dagen. Tittat på film mest. Men mycket tid har gått åt till att springa mellan datorn och modemet som jag måste stänga av, vänta 30 s, och sen sätta på igen för att internet lägger av var 30e sekund så jag hinner ju inte göra någonting. Detta är mycket irriterande. Både jag, pappa och min bror har ringt till Comhem och klagat (jag spårade ur totalt tror jag, haha) dom säger att det är fel på nätverkskabeln, men de tär det inte!! Åh, jag hatar dom verkligen. Välj inte Comhem säger jag bara. Jag ska fan stämma dom!

Little Miss Sunshine

image95Det här är en film som toppar allt! Det här är utan tvekan den bästa film jag någonsin sett! Det är omöjligt att annat än älska denna film. Den handlar om en helt klart annorlunda familj som åker på road trip för att ta familjens yngsta medlem Olive, 7 år, till en skönhetstävlig, Litte Miss Sunshine i Kalifornien. Trotts stora motgångar och enorma olikheter i familjen så älskar dom varandra och håller ihop som en familj. Detta gör det till en underbar film. Ja, man får sig verkligen ett gott skratt åt denna film. Jag måste också passa på att säga att Abigail Breslin spelar fantstiskt! Hon blev även Orcar nominerad för denna film och det gör hon sig verkligen förtjänt till! Jag kan inte säga så mycket mer än att denna film måste ses av alla!

Den får självklart 5 poäng av 5.

Marie Antoinette

image94Som de flesta vet, vare sig de sett filmen eller inte, så är denna film fullproppad med helt omänskligt fina klänningar och skor. Allt är så deteljetat och otroligt underbart. Man kan inte sluta att bara suga i sig alla tyger, mönster, frisyret, färger, ja allt! Fantastiskt välarbetet! Kirsten Dunst spelar, som vanligt, fenomenalt och hon passar bättre än någon annan i denna roll. Tyvärr slutar den goda kritiken här. Jag tycker för övrigt att filmen inte har någon direkt handling. Den är två timmar lång och allt är bara så utdraget. Det är inget spännande som händer, bara småsaker. I början trodde jag att hela filmen gick ut på att hon skulle få barn och sådär, men så var det ju inte riktigt. Jag vet faktiskt inte vad filmen gick ut på riktigt. Slutet var ingen höjdare direkt, jag förstod det inte. Om de inte hade varit för Kirsten och de underbara kläderna så hade jag nog inte sett klart hela filmen. Konstigt tycker jag, Sofia Coppola som brukar göra fantastiska filmer. Ja, det var en besvikelse.

Den får 2 poäng av 5.

RSS 0.91