Utvilad

Det är inte varje dag man får sova i 12 timmar, men idag fick jag det. Jag tror inte ni kan ana hur skönt det var! Jag har inte vilat ut på riktigt på hela sommaren. Igår när jag hade skrivit inlägget nedan gick jag och la mig och sov till halv nio. Totalt utvilad. Sedan åkte jag iväg till stallet för att träna för Monica. Sedan jag kom hem har det inte gått i många knop kan jag lova. Jag har suttit klistrad framför datorn, ritat ett porträtt, vilket iofs tog ett tag, och gjort tacopaj. Det är väl det jag har gjort de senaste 6 timmarna. Så är det ju ibland. Om ett tag ska jag träffa Ebba, ska bli kul :)

Nu måste jag nog passa min paj, så den inte brinner upp..

Det är så det ska va ju

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Jag tror inte det finns tillräckligt med ord för att jag skulle kunna besikriva hur jag känner och vad jag tänker. Riktigt stört roligt är det i alla fall. Vaknade hos Sarah någon gång runt 8, vilket betyder, inte många timmars sömn. Tog det lugnt och väntade på att Ebba skulle vakna. Framåt halv ett-ett drog jag och Ebba ner till Yngves och käkade, så gick vi en sväng till Gröna Arken också. När jag kom hem blev det inte mycket mer än att byta om och hoppa på cykeln och trampa iväg till stallet. När jag cyklade kände jag mig verkligen helt förstörd. Det kändes som jag cyklade i slowmotion, men jag var framme på 35 minuter, och 1,5 mil på 35 minuter är inte slowmotion. Ute i stallet trodde jag att jag skulle trilla ihop ch dö, tills jag insåg vad som fattades, KAFFE. Jag hade ju inte fått något kaffe, det är klart jag mår åt helvete då. Så jag fixade mig en kopp och det löste rätt många problem ska jag säga. Med nya krafter red jag ut, ensam. Det gick bra! Tjooho för det.

Nu är jag död. Näst intill iaf. Svintrött. Tänkte kanske se på film med Jaque och Axel. Eller orkar jag? Jag kanske knoppar istället. (lägg märke till ordet knoppar, kul ord va :P hahah)

Ludde

Erik, Eddie och Axel

Fille


Ännu en spännande kväll

Okej, kvällen blev verkligen inte som förväntat. Helt stört sjukt asså. Det började med att jag skulle gå på bio, men eftersom Axel tappade bort sin plånbok så blev det inget. Istället hängde jag med Axel och hans klass mf. på deras nollning en stund. Så gick vi och träffade Ebba, drog till Stångebro där vi befann oss i ca 3 minuter innan vi gick därifrån igen. Vi drog till Tacobaren, så kom Axel, Armin, Hellman och Myran till oss, så vi hookade med dem. Stack till Yngves och så gick vi runt och softade, för det är så det ska va ju ;) När vi kom till rese valde jag och Ebba att stanna för vi kände inte att vi ville gå till Stångebro. Varför liksom? Palla alla fulla fjortisar som springer omkring. Mycket hellre sitta hemma och softa helt nykter med polare. Det är ju chill, och det är så det ska va ju. "Wisdom is better than silver and gold" som man brukar säga. Det stämmer ju faktiskt väldigt bra. Pengar är ju inte allt, "jag är inte fattig men jag är pank" som man också brukar säga. Vart var jag nu.. Ja, vi stannade på resecentrum medan de andra drog vidare. Sedan gick vi till parken mitt emot och satte oss på ett par bänkar. Sen var det inte kul. Det var fett läskigt och inte alls kul. Det är väl det enda jag tänker berätta om det. Lång historia kort, nu sitter vi hos Sarah, Ebba sover och  Sarah är ute på krogen, så okej, jag sitter här. Själv.

...men det är så det ska va ju

Governor Andy

Det blev inget bloggande igår som ni kanske märkte. Det hans inte riktigt med. När jag kom hem från stallet chillade jag ett tag, sedan gjorde jag mig iordning för att ta mig ner till Lorient där Governor Andy skulle spela. Innan vi gick dit chillade jag och Ebba lite, softade och tittade på vackra utsikter. Det är ju najs. När vi kom dit var det bra stämning och trevligt folk som man kännde en del av :) Det var fett när han började spela. Han är ju verkligen grym! Governor Andy <3 Det säger jag bara. Sedan blev det bråk. Såklart. Det jag skriver nu förvånar mig inte det minsta, men det var tråkigt. Okej, jag ska inte säga med 100 % säkerhet, men om jag har fått för mig rätt så råkade Hannes slå till en tjej, då blev hennes kompisar galna och började slå ner Hannes. Han låg verkligen ner på golvet och de stod och sparkade på honom. Han var i riktigt dåligt tillstånd kan jag lova, han låg verkligen still på golvet, som att han vore död eller något. Sedan gick väl alla på Hannes sida på de andra och så blev det världens bråk, vakterna kunde inte stoppa det. Tillslut fick Martin ut Hannes, så blev det lugnare där inne. Bråket fortsatte dock på gatan. Det höll på rätt länge och de sprang och jagade varandra och massor. Men lite inte allt för mycket på det jag sagt. Jag vet inte om det var såhär, det var typ ingen som visste. Men jag ska ta reda på. Anyway, när polisen kom så drog vi in till Lorient ett tag och chillade med Eddie och Martin. Eddie höll på att fixa efterfest, men jag och Ebba var tvugna att dra tíll en kompis som vi skulle sova hos. Så vi gjorde det, chillade där och somnade runt halv sex tiden. Tre timmar senare gick vi upp, så blev det kaffe och en sväng till Hemköp, sedan bar det av till skolan. Jag trodde faktiskt att jag skulle ha lektion, men tydligen inte. Kanske efter lunch, vem vet.

Jag och Governor Andy :D

Ebba, jag och Martin

Chillkväll

Chillade med Ebba igårkväll. Det var riktigt naaaajjjs azz. Efter en lång dag med tunga moln och mycket regn klarnade det upp och solen kikade fram. Sådana händelser ska man ju självklart fira! Vi satt och lyssnade på massa bra musik, käkade chokladbollar och drack festis ;D Det är verkligen så det ska vara.

Idag har jag då havt två lektioner, mina två första lektioner den här terminen. Rätt skönt att ha något att göra i skolan faktiskt. Det är ju tråkigt att bara sitta och göra ingenting när alla andra har lektion. Idag har vädret gått tillbaka till att vara deprimerande, synd. Till min, och eran, tröst kan jag berätta att på fredag då ryktas det om blå himmel, sol och sommarvärme. Det ni! Det blir nice ;)


Inget skulle bli som förr

Det finns inget bättre än att dricka kaffe i den nya vårsolen, när luften är kall, men solen värmer härligt. Dagar som idag, när himlen ligger tjock och grå och regnet piskar mot rutorna, dagar som idag saknar jag dessa stunder.


Så var det ny vecka igen

Idag har jag då inte haft några lektioner, som vanligt. Självklart har jag ändå varit i skolan, druckit kaffe och umgåtts med mina kära vänner, haha. Imorgon, då måste jag ändå få ett schema, det hoppas jag verkligen. Det har hänt en sak också som har gjort att det kommer bli lite jobbigt för mig de närmsta veckorna, dock jag jag inte berätta vad, inte här iaf. Jobbigt är det iaf, men det är väl så det ska va antar jag.

Ikväll ska jag på bio med min kusin, min mamma och min faster. Det var oväntat va?! Hahaha, jag känner mig inte direkt pepp på att gå. Mamma Mia ska vi se, inte alls min typ av film, men ibland ska man väl va lite trevlig och social också.

Igår var jag med Ebba, så träffade vi Axel, Ludde, Konkan, Olle, Muffe mf, så vi chillade med dem ett tag. Mot kvällen drog jag och Ebba hem till henne en stund och så smög vi ut igen och softade. Det var västa fin himmel! :D


Träning

Igår mådde jag åt helvete. Det är väl ungefär så jag kan beskriva det. Men som sagt, man ska ju må dåligt. Jag skulle egentligen träffat Isabelle, men jag klarade inte av det :´( Jag kommer sakna dig när du flyttar!! <3 Idag blev det upp tidigt, men jag var inte så trött faktiskt, kom i säng rätt skapligt och sov bra hela natten. Fett skönt var det! Så bar det av till stallet för att fösöka hanskas med en galen häst som inte ville vara kvar själv i stallet när alla andra fick gå ut i hagen, hehe. Det gick bra tillslut, så kom Monica och det gick svinbra att träna idag! Helt otroligt bra, det var som att alla poletter föll på plats och allt bara funkade. Jag bahövde inte göra annat än att tänka på det jag ville så gjorde hon så. DET är en härlig känsla!

Naaaaaw, min söta lilla fina häst <3 Unique, du är speciell, du är unik.

18-års fest

Martin Nyberg fyllde 18 år igår, så han bjöd till fest. Kom dit runt sex tiden och hade kul från första stund. Det var verkligen en sjukt värd kväll! Sen mådde jag dåligt, mycket dåligt. Men det är ju så det ska va, man ska ju må dåligt. Jag var långt ifrån ensam om att må dåligt kan jag lova. Shit vad galet det var! Och sjukt kul! Tråkigt bara att man mådde så jävla dåligt så jälva tidigt. Ebba pallade inte med det tillslut och ville, för att citera, "fly". Haha. VI började dra hem med Erik Pettersson, men när han gick och pissade så fortsatte vi, haha, så tillslut var vi hemma hon mig och slaggade i källaren.

Tack för en sjukt kul kväll Martin! <3

Fille är pepp :D

Martin är pepp! :D

Abbe är pepp! :D

Ludde är peppast av alla! :D

23 Jaque! ;D

Abbe häver

Jag och Armin

Adam och Hampe

Joel

Hampe och Pau ;D

Jag och Fille är peppa som fan! :D

Ludde och Axel och lite Martin

Muffe, han fyllde ju också år, så han fick en liten present av oss :D

Jag, Armin och Ebba

Armin bråkade med mig, han brottade ner mig och hällde grogg över mig och massor :(

Adam, Hampe och Matte är glada :D

Tjaa Abbe

Ni är så söta! <3

De är galna!

Jag tycker om dig Paaaaau<33

Ni är bra ni tjejer <3

Olle som man brukar se honom

Vi är gladaaa :D

Olel och Ludde <333

ÄLSKAR den här bilden!! <33

Såhär såg man ut dagen efter då. Skapligt pigg och fräsch. Fick visst hem Joels tröja, utochin och allt :P

Batman

Okej, nu ska jag berätta en ganska jobbig sak, men ändå rolig, och framför allt typiskt mig. Igår köpte jag nya strumpbyxor. Alla vet ju att strumpbyxor inte håller speciellet länge, och efter att ha sytt igen hålen på alla mina andra x antal gånger tyckte jag att det var dags för ett besök på Lindex efter att ha tiggt lite pengar från päronen. Ja, så köpte jag strumbyxor som sagt, 50 kr som jag vet kommer behöva läggas ut snart igen. Anyway, igår kväll packade jag väskan för att jag skulle dra till gymmet direkt på morgonen. Jag var för en gångs skull duktig och gjorde detta kvällen innan och inte de fem sista sekunderna innan jag måste springa till bussen. Sådär kvart över sex satt jag på bussen ner mot stan överlycklig för att jag för första gången inte hade glömt något, för det händer ju alltid, vanligast är nog saker som bh, hänglås, tvål osv. vid nio tiden sådär när jag hade duschat och så märker jag till min stora besvikelse, men inte förvåning, att min väska inte innehåller strumpbyxor av något slag. Fan. Jag blev faktiskt riktigt trött på mig själv den här gången. Ibland orkar jag inte med mig själv. Ja, så fick jag vänta en timma på att stan skulle öppna så att jag kunde gå och köpa strumpbyxor för 70 spänn som jag egentligen inte har. Det var ju kul. Men rolig historia iaf.

Under kvällen har jag suttit fastklistrad i biostalongen tillsammans med Axel och Armin framför Batman! Tjooohoo, jag älskar ju sådana filmer, och det här var inget undantag! Det var verkligen en av de bästa filmerna jag någonsin sett! Utan överdrift. Den var svinbra! Genialiskt skriven och inte det minsta förutsägbar, en klar tia. Se den!

En bra sommar <3

Idag har jag sommarkänslor. Jag har tänkt på allt jag har gjort i sommar och hur kul sommaren har varit. Därför tänker jag inte skriva så mycket idag, istället lägger jag ut en bunt bilder. Och med en bunt menar jag många...
Klicka för förstoring.. :)


Infokomp - en skola att längta till

Då var det skolstart på riktigt kan man säga. Med på riktigt menar jag mer än igår och inte på något sätt att jag har genomlidit en vanlig skoldag. Nej, den här veckan har jag inga lektioner. Jag har ju dock lite fadderverksamhet mellan 12-14 imorgon och på fredag. Hade tänkt dra till skolan i alla fall, det är ju kul ju, speciellt när man inte har några lektioner. Så är det ju kul att träffa Ebba och co. jag måste ju vänja mig lite vid att vi faktiskt går på samma skola nu, det är ju kul :D

Har snackat med Basse och Maria idag för att pussla ihop allt som är kvar och försöka få bra lösningar på alla små rester jag har... hehe. Det här året kommer se ut så att jag ska läsa följande ämnen:
Matte C & D (har halva kvar på matte C. Basse sa att jag måste börja räkna i matten nu :( Han sa att man klarar sig på ren talang så här långt, men sedan blir det knepigare, så det är bara att damma av miniräknaren och sätte igång..)
Grafiskkomunikantion A & B (ska bli kuuuuuul :D det är verkligen en bra kurs för mig)
Multimedia A (ska börja läsa det med 2orna efter jul, men läsa dubbelt så snabbt)
Språk 2 steg (JOBBIGT!!!! :(  Antingen blir det franska 1&2 eller spanska 3&4. Hoppas verkligen på franska, men det beror på om det går någon kurs på vux, får se...)
Kemi (Bläääää, men inte mycket kvar nu)
Webbdesign (Läser förmodligen det själv, på distans, det blir nog rätt lätt..)
Medieproduktion (det är bara film, tryck och webbsida kvar, det blir nog kul)

Idrotten behöver jag inte göra om!! :D Jag behöver bara skriva ett prov och lämn in diverse intyg från läkare, sjukgymnast och tränare. PedLed behöver jag inte heller göra om, bara lämna in en uppgift! Så då ligger jag inte på så många ig i alla fall, tjooohoo för det.

Ja, det är alltså nästan bara roliga kurser kvar, minus språket som bara ger mig ångest. Jag ska nog klara 3 an i alla fall :)

Oj, ett helt inlägg om skolan. Undrar hur kul det är att läsa. Jag kan ju berätta något annat då. Jag var och tränade idag. Det gick sådär, eller det gick åt helvete, eller jag vet inte. Jag ställde mig på crosstrainern och kännde efter bara någon någon minut att knät inte alls mådde bra, så för första gången någonsin beslutade jag mig för att vara snäll mot mitt knä och körde bara i 32 minuter till skillnad mot de mist 62 jag annars "springer" (eller vad säger man till crosstrainer?) Det jobbiga med det är att jag inte alls känner att jag har tränat. Jag kör ju hårt. Pulsen är till största delen uppe i över 190, fullt motstånd och friskt tempo, men det är just det där med tiden. Jag är ju distansare. Jag älskar distanser, det ska vara lååååångt, det ska vara psykiskt påfrestande, det är hjärnan som ska få jobba!! Efter min dryga timma på crossen och en 45 minuter styrka var det dags att avsluta och hoppa in i duschen. Det är ju när jag står där i duschen jag vill känna att mina ben knappt orkar ta bära mig, att jag bara måste sätta mig i bastun, jag vill känna att min kropp är helt svag. Så kände jag inte. Jag var pigg. Jag kunde ha gått hem, men det ville jag inte. Det är ju tråkigt att gå. Jag vill springa.

Skolstarten

Så var skolan igång igen då. Okej, det där var väl inte riktigt sant. Idag har det bara varit lite nollning, väldigt lite. Vi skulle bara snacka med dem lite och få en liten mjukstart. Jag skulle träffa faddrarna klockan nio, men kom typ tio, men jag hade bra anledning för en gångs skull! Jag åkte till skolan med Ebba för att hon skulle snacka med Basse om att hon ville byta till Infokomp! Såklart var vi lite senare än vad vi hade planerat, när vi kom fram drack vi kaffe ett tag och sen var vi tvugna att vänta på att Basse skulle snacka med en annan. Okej, för att sammanfatta lite nu, Ebba går nu i Mp1a på Infokomp! :D Det ska bli nice att ha henne på skolan! Så är det ju massa annat kul folk som har börjat på min kära lilla skola, bl a Paulina, Axel, Erik, Julia, Vincent och Ludde Låda ;)

Efter "skolan" följde jag och Pau med Ebba till Folkunga för att hon skulle skriva ut sig. Sedan käkade vi på Five Tastes. Med mat i magen begav jag mig till stallet, och det här var det som mest gjorde att det kändes som skolan verkligen är igång. När jag liksom är i skolan och direkt efter tar bussen till stallet, jag vet inte, men det är en speciell känsla. Så ska jag berätta något ännu roligare. Idag har vi tagit in höstens första hösilagebal!! Det luktade så himla gott när jag kom till stallet! Jag trodde jag skulle dö, den lukten alltså, älskar den! Jag kännde att jag hade kunnat vara i stallet hur länge som helst! Den känslan är härlig!

Nu blir det väl att knoppa då, för imorgon är det skola igen.

Sommarresumé

Imorgon börjar skolan igen och idag har sommaren, bokstavligen regnat bort. Nu är det alltså dags för någon slags "sommaren08 resumé", så vi får se vad jag kan lyckas knåpa ihop.

Sommaren 2008 har varit både otroligt bra och förskräckligt dålig. Den här sommaren har förändrat mitt liv, den har förändrar mig. Till det bättre eller sämre kan jag dessärre inte svara på. Jag vet bara att jag har funnit sidor av mig själv som jag trivs riktigt bra med, samtidigt som jag har förlorat sidor av mig som är det jag tidigare identifierat mig själv med. Sommaren inleddes med en riktigt kul kväll, som på många sätt kom att prägla min sommar. Då träffade jag också för första gången Paulina, som jag spenderat mycket tid tillsammans med denna sommar och som jag är väldigt glad att jag lärt känna. Så åkte jag ju till USA, mitt älskade Miami. Där träffade jag även Heather, min bästakompis i USA, det var inte bara roligt, utan även insiktsväckande. Jag fick veta hur mitt liv faktiskt kunde ha sett ut idag om jag också hade bott kvar där. Hennes och hennes kompiars liv skrämde mig lite. Jag har inte tänkt att det faktiskt är så stor skillnad på svenska och amerikanska ungdomar. Så kom jag hem till lilla Sverige igen, och sedan dess har allt gått i ett. Jag har gjort något varje dag och kväll. Jag överdriver inte, även om ni kanske tror det. Jag har varit ute hela nätterna, sovit några få timmar eller ingenting alls för att sedan åka iväg till stallet och slita och sedan börja om det hela med att dra ut igen. Mist en gång i veckan har jag varit vaken två dyng i sträck. Jag har under sommaren träffat många personer, som nu står mig mycket nära och det är jag glad för. Många tror att dessa personer har gjort att jag hamnat på fel väg, i fel umgänge osv, men jag ska säga nu en gång för alla, att så är det inte! Dessa personer är hur underbara som helst och har påverkat mig positivt. De har gjort att jag blivit en mycket mer accepterande person och jag dömer inte längre personer innan jag känner dem helt och hållet. De här personerna har också gjort att jag har insett mycket om andra personer, hur de faktiskt beter sig och vad de bryr sig om. Eller egentligen har jag alltid vetat det, men det är inte förens nu jag har insett att det faktiskt finns personer som inte alls är eller tänker så. Nu har jag tagit upp en del av det som gjort den här sommaren till den bästa någonsin, så då var det dags att ta tag i de tråkiga. Som de flesta redan vet så är mitt knä inget bättre. Efter att ha tränat som bara den med ett knä i ständig värk i ca 8 månader insåg jag strax innan sommarlovet började att det var dags att ta tag i det här. Träningen var helt enkelt tvungen till att få ett stopp. Så jag började min vila, och fortsatte och fortsatte. Det var inte lätt kan jag lova. Men det gick bättre när jag började uppehålla mig var enda lediga sekund med andra saker. Jag har försökt att träna flera gånger, men utan större framgångar, klart det är lite bättre, men jag kan ju absolut inte springa. Det sorgliga med mitt dåliga knä är inte bara det att den stora del av mig som var träning är borta, utan även min kreativa sida. All min kreativitet kommer från träning, då framförallt löpning. LÖPNING<3 Jag blir gråtfärdig bara jag skriver det. Jag älskar verkligen att springa, jag tror inte att någon som läser det här kan förstå det. Det är det bästa jag vet. Det är jag. Det var jag. Från löpningen kom min inspiration, till målningar, skisser, texter, krönikor, ja, allt man nu kan göra med sin kreativa sida. Mina starka sidor har alltid varit löpning och min kreativitet, det är ju det jag gillar, jag älskar att träna och jag älskar att rita, skriva osv. Nu finns inte det längre. Som jag har sett fram emot trean, när jag ska ha alla de roliga kreativa ämnena. Nu blir jag bara orolig, rädd och ledsen. Det ska inte alls bli kul. Det går inte att tvinga fram inspiration, det gör bara inte det. Nu tänker ni säkert att jag kan hitta inspiration någon annan stans, men tror ni inte jag har försökt? Det går verkligen inte. Det finns inget som rensar mitt huvud och samtidigt fyller det med idéer så som löpning gör. Sedan är det inte bara trean som oroar mig, det är min framtid. Jag har alltid tänkt att jag ska hålla på med löpning, triathlon, träna och tävla, och jobba med något kul, som jag verkligen älskar, som krönikör, grafisk designer eller liknande. Det finns inte en chans att jag kan jobba med något ens åt det hållet om jag inte har löpningen. Jag har gått från att ha haft allt väl utplanerat och varit positiv inför min framtid till att sitta här dagen innan mitt sista år på gymnasiet och vara livrädd för att jag har tappat bort stora viktiga delar av mig själv.

Nu har ni fått en liten kort återreflektion av sommarlovet 08, det bästa och sämsta i mitt liv.

Nykvarnsfestivalen

Igår var det Nykvarnsfestivalen. Det blev en jättebra kväll faktiskt! Det började med att Julia och Vincent kom hit, och efter en stund även Ebba. Vi drog ner till stan för att förfesta lite hos Danne. Så chillade vi där ett tag, lyssnade på Ebbas brända skiva och så :D Så drog vi ut, mot stångebro och minglade bland allt folk. Ebba och jag tappade bort de andra, eller så skulle de göra något, jag kommer inte ihåg. Jag kommer inte ihåg för att jag bara inte gör det och inte för att jag drack för mycket, så tro inte det. Jag hade inte ens någon dricka med mig. Anyway, vi träffade Kokan, Adam, Axel och co. Så vi hängde på dem. Ja, vad hände mer. Fick höra historien om Martin, Hannes och Hampus som hade lite otur. Så var det typ bråk, mellan Mattes brorsa och någon som kasta en flaska på honom, men polisen kom. Vi chillade ett tag och tillslut var det bara jag Ebba och Ludde kvar. Då smög vi bort till några kullar och chillade där ett tag, tills vi drog till Kebabbaren där bla. Jaque, Olle, Axel, Pau mf var. Så var det jättesorgligt att falafeln var slut :( Men jag överlevde. Så blev det att traksa hemåt, vilket har hänt väldigt många gånger den här sommaren. Det blev ett tidigt avslut på kvällen, kom hem redan klockan 4! Det ni! Jag bestämde mig för att sova så jävla länge jag bara kunde, eftersom jag har sovit alldeles för lite på senaste. Igår märktes det verkligen, för jag hade jätteont i huvudet och var så himla slut i kroppen, hjärnan. Idag sov jag till halv två, 9 ½ timma. Det fick räcka.

Idag skulle jag egentligen på 18-års fest hos Johanna och Anna, men jag klarar verkligen inte det. Förlåt tjejer. Men jag pallar verkligen inte. Det har kommit ikapp mig nu, hårda nätter och för lite och för oregelbunden sömn. Jag behöver en dag att vila. Den dagen är idag. Jag har gjort något VARJE dag, hela sommarlovet. Jag var varit ute sent varje kväll, jag menar verkligen varje kväll. Idag måste jag vila. Jag tror jag går sönder annars. Snart ska jag ut till stallet, jag ska gå en långpromenad med Unique, det ska bli kul. Då blir man avslappnad och lugn. Sedan ska jag bara vara hemma, jag ska göra sådant jag älskar men aldrig hinner med nu för tiden. Jag ska rita, skissa, jag ska läsa, jag ska skriva, plocka med lite design på datorn, se på film, jag ska tänka, bara vara, lyssna på bra musik, chilla. Gaah, det låter så himla härligt så jag kan knappt vänta tills jag har skrivit klart den hör meningen så jag kan sätta igång med allt, ja, ciao.

Vi lever ett gott liv

Det kanske är dags för en liten update på de senaste dagarna. Som ni kanske märker blir det inte mycket bloggande nu förtiden, men jag hinner inte. Jag är ju aldrig hemma, men det är skönt, kul. I onsdags var jag med Ebba, Armin och Ludde. Vi satt nere i källaren med datorn och lyssnade på massa bra musik och tittade på konstiga klipp på youtube. Rolig kväll var det verkligen! Somnade någon gång runt sju och gick upp 4 timmar senare för att bege mig till stallet. När jag var klar i stallet tog jag bussen tillbaka till Linköping, för att direkt ta bussen till Rimforsa med Ebba. Så det blev chill med Ebba, Lise och Sarah. Niceeee :D Idag när jag kom hem blev det att skynda till stallet och nu sitter jag med Julia och Vincent och väntar på Ebba.

Ska kila nu då :)





Inget skulle bli som förr

Ni förstår inte hur totalt förvirrad jag är av dagar, tider, dag och natt. Jag har inte längre någon dygnsrythm. Det är oftast 2-4 gånger i veckan som jag håller mig uppe i över ett dygn. Jag sover väldigt lite. Jag sover när jag hinner och när jag kanske inte borde. Alla mina kompisar har vänt på dygnet, sovet hela dagarna och är uppe hela nätterna. Själv kan jag inte göra så, för jag måste till stallet. Jag säger inte det här i någon negativ mening, jag bara konstaterar. Jag måste till stallet, så jag kan inte sova hela dagen, inte för att jag tror att jag skulle kunna det heller, för inners inne är jag ju faktiskt en morgonmänniska. Från det ena till det andra. Igår träffade jag Lise och Sarah en sväng på stan och snackade om lite kul grejer. Sedan åkte jag ut till stallet och kom hem vid halv nio typ. Senare gick jag ut och träffade Ebba i regnet, vi drog oss sakta emot mig och så var vi med Armin och Axel, spelade kort. Ebba och jag förlorade. Sedan ringde vi Nicke och Isse, så drog vi alla till Shell. Ingen köpte någonting, men det var en trevlig promenad. När vi kom tillbaka chillade vi lite, fixade mat och var ute en sväng. Det var en nice kväll. Kom i säng vid halv sju för att behöva gå upp 4 timmar senare. Nu måste jag kila, stallet väntar.

Btw fick ett samtal från skolan nyss. Kändes jättekonstigt måste jag säga. Tillbaka till verkligheten. Jag kommer få ett TUFFT år, jag vet det. Jag vet däremot inte hur jag ska palla.

Kärlek och respekt är vad vi behöver

Igår blev det film, G som i gemenskap, haha, den var speciell.. Vi såg den bara för att höra vissa repliker, men dessa kom aldrig :( En bra sak är i alla fall att det verkar ha löst sig med det jag skulle ligge i med, som jag skrev igår. Ebba och jag kom upp med en genialisk plan, eller så genialisk kanske den inte är, men den duger i krig. Rätt bra jobbat på ett dygn. Inte för att någon förutom Ebba och Armin, men han läser förmodligen inte det här, förstår vad jag snackar om nu, men vi har faktiskt varit duktiga som klarat det här. Eller okej, jag ska inte säga något än, för det är ju inte 100 % klart än, men det är på god väg. Det kommer bli så naaajjs azz.

Armin snackade om så himla mycket vettiga saker i söndags/måndags. Det var precis allt Ebba och jag alltid tänker och försöker prata om, men inte riktigt får fram orden. Det blir mer "Jaa, jag förstår." eller "Asså jag vet inte hur jag ska säga, men du fattar". Det var som att Armin tog alla våra tankar och bara satte ord på. Allt var så hilma sant och vettigt. Jag kunde inte sluta lyssna med häpnad. Vi snackade om sjukt mycket saker, vi snackade verkligen hela natten nonstop, så mycket blev sagt vill jag lova. Vi snackade om kärlek och respekt, hur man måste respektera andra för den de är och komma ihåg att personen kan ofta inte rå för hur den är, då all dess omgivning spelar in i den de har blivit. De påverkas av familj, vänner, skola, uppväxt, samhälle, allt runt omkring, detta präglar vem man blir. Man ska uppskatta allt och alla. Du måste ta vara på livet och allt i det, livet är kort och därför ska du passa på att leva det på ett bra vis. I slutet dör vi alla själva, ingen dör med oss. Så nä du då, i din sista timme i livet, tänker tillbaka, skulle du då inte vilja känna att du faktiskt har varit en bra människa och brytt dig om andra? Var inte rädd för att träffa nya människor och söka kontakt med folk du annars kanske inte skulle umgås med. Alla har något bra att tillföra ditt liv, bara du ger dem chansen. Öppna upp dig för världen och världen kommer att komma till dig. Kärlek och Respekt.

Jag kan inte blunda för vad jag ser, när de bygger sina rikemansgetton

Igår tog jag en riktig lång dag i stallet. Eller okej, jag var inte där så jättelänge, men jag gjorde massa nytta, sådant som jag annars bara skjuter upp. På 4 ½ timmar han jag rida och göra alla saker jag gör annars, putsa, bada Unique och tvätta. Jag tycker det var rätt bra jobbat! När jag kom hem efter att ha slitit i stallet och bara ätit några falaffel på hela dagen, så var jag hungrig, så jag fixade lite käk och när jag skulle börja äta precis ringer Ebba och frågar om jag vill vara med henne och Armin. Det lät ju nice, så jag käkade lite fort och gav mig sedan av för att träffa Ebba vid Hydro, så softade vi ett tag tills vi träffade Armin. Kvällen spenderades hos Ebba. Det var så jävla naaaajjjs azzzz. Så har vi lite planer inför veckan som skulle vara så jävla kul, måste bara hitta ett sätt så det kan bli så. Fan, då får man ligga i.





Stjärnorna finns här

Både fredag och lördag blev trevliga kvällar. I fredags var jag och Ebba ute och softade i Vidingsjötrakterna och så. Igår var jag med Ebba, Paulina och Adam. Vi satt och gömde oss för regnet under ett tag. Det var rätt mysigt faktiskt. Regn är ju faktiskt mysigt, så länge som man inte blir blöt. Efter några timmar började det dock bli kallt så jag, Ebba och Pau drog hem hit, så fixade vi mat och så. Sen tittade vi på 8 Mile, men jag tror inte att någon såg klart den, jag somnade i alla fall långt innan slutet :P Nu ligger Ebba och Pau utslagna på golvet medan jag är pigg och alert och mer än redo att hälla i mig en kanna kaffe, så det ska jag göra nu. Det blir najs azz.

Med kupade händer

Mycket som händer hela tiden. Jag var ju som sagt hos Ebba i onsdags. Det var en mycket nice kväll. Vi var ute och smögomkring kring vattnet, haha. Så tittade vi på massa bilder och tänkte roliga tankar när vi spelade bra musik. Igår när vi hade vaknat och så gick jag hem och tog det lugnt en stund, sedan följde Ebba med mig ut till stallet och hälsade på Unique :) När vi kom tillbaka drog vi ner på stan och fikade, chillade, lyssnade på en bra låt och tänkte på en händelse vid fontänen. Sedan drog vi till n kompis och gick hem framåt 4 tiden i spöregn. Men det var en bra kväll i alla fall. Riktigt naaajjjs azz!

En kväll att se fram emot

Så har ännu ett OC-marathon genomförsts. Dock var det nog jag som var tröttast den här gången, hehe. Men jag sov i alla fall inte mer än någon halvtimma, så jag är rätt nöjd med min insats ändå. Tog första bussen hem kring kvart i sex imorse. Krashade på sängen vid halv sju-sju och satte väckarklockan på elva för att få 4 timmars stadig sömn innan jag skulle hjälpa mina föräldrar att måla fönster. När jag släpat mig upp ur sängen och börjat laga frukost säger mamma att det inte blir någon målning, eftersom det regnade. Då hade jag alltså gått upp i onödan, men jag pallade inte gå och lägga mig igen. Sen har jag gjort något som ni förmodligen aldrig skulle gissa på, för det är något jag verkligen inte tycker om. Jag har faktiskt varit ute och gått! Jag hatar verkligen att gå, det går alldeles för långsamt! Jag vill ha fart och tempo, jag vill att något ska hända. Men idag blev jag så himla sugen på att springa så jag nästan inte visste var jag skulle ta vägen. Eftersom jag nu inte kan springa, så tänkte jag att en promenad kanske skulle stilla suget. Det var faktiskt helt okej ändå. Det är ju inte ens i närheten av att springa, knappt så att jag vill nämna det i samma mening, men jag antar att det är bättre än inget, det duger i krig så att säga.

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från målaraffären, sen ska vi åka ut till stallet en sväng. När jag kommer hem igen ska jag till Ebba och vi ska ha en helkväll med bara bra saker. Det kommer bli så jävla naaaajjjjjs azz!

Täning och OC

Var på gymmet idag. Det gick braaaa! Jag hade inte alls ont i knät, men det är väl för att jag har vilat så länge. Det kommer ju säkert tillbka direkt om jag börjar träna som vanligt. Men jag får väl ta det lite försiktigt. Skönt att vara på väg lite lite tillbaka i alla fall, trots att det är en lång väg kvar. Det gick jättebra att rida idag också, som det brukar göra nu för tiden. Jag får världens glädjerus på slutet av passen, för att allt går så perfekt, så jag bara vill omfamna min underbara häst och säga att hon är bäst i världen. För det är hon.

Det fick bli ett kort inlägg. Jag måste skynda mig till bussen nu. Ska till Johan och fortsätta vårat O.C-marathon :D NIIIIICE

Snälla solen kom tillbakaaaaa

Idag har det regnat. Inte droppat små fina droppar så att det låter fint mot fönstret, utan verkligen regnat. Det har regnat så att kroppen skakar och trummhinnorna får stryk. Jag hatar regn. Det är deprimerande.

Ikväll har jag varit med Ebba :) Vi åt min veganska taco paj, det var gott!! Sedan var vi ute och smög lite i Vidingsjös bortglömda hörn. Sen gick vi hem hit igen och såg på Half Baked, bästa filmen, haha. Det var naaajjjjs azz.

R.I.P

Nu ska jag berätta något sorgligt. Igår kväll dog Ebbas farmor :( Det är så himla sorgligt och jag tycker så synd om dig Ebba! Jag vet hur man mår när man är i den situationen och det är något man inte kan önska någon, inte ens sin värsta fiende. För det är den värsta känslan som finns. Det är verkligen det. Men Ebba det kommer bli bra. Tänk på det här inlägget, som jag skrev härom dagen, och tänk på att en tragiskt historia kan få ett lyckligt slut.

Update

Lite dåligt med uppdetering här märkte jag. Men allt har gått i ett som vanligt, så jag har inte hunnit med riktigt. Fredagen blev inte direkt som planerat, haha, men det blev riktigt kul i alla fall, speciellt när vi kom hem till Ebba. Sov där ett par timmar och traskade hemåt framåt halv elva. Igår blev det en snabbis ute i stallet och så drog jag till gymmet. Det var inte igår! Jag har verkligen inte haft tid, det är det. Och så har jag ju vilat också för att knät ska bli bra. Jag måste säga att för att ha levt så dåligt som jag har i sommar så gick det otroligt bra att träna! Konditionsmässigt var jag i princip som jag var förut. Okej, lite sämre, men inte så farligt. Styrkemässigt kände jag mig verkligen svagare. Jag klarade ju samma vikter som förut, men det gick inte lika lätt.

När jag kom hem från gymmet han jag inte mer än att hoppa in i duschen förrän Ludde ber mig komma till Majelden. Så jag slänger på mig de slappaste kläder jag hittar, struntar i att sminka mig och drar iväg på cykeln. När jag är i Majelden, ber han mig komma till stan istället, så jag trampade vidare, så träffade jag Ludde, Muffe och Konkan. De frågade om jag ville hänka hem till Ludde sen, så det gjorde jag. När vi var där ringde jag Ebba, så kom hon också dit. Så chillade vi, spelade lite tv-spel, tittade på film och sådär. Nice azz. Drog hem någon gång vid 12 och kom hem för en liten stund sedan. Idag ska jag bara ta det lugnt, åka ut till stallet och chilla. Vila. Softa.

Jag hoppas det går bra för Aina på sjukhuset Ebba <3

RSS 0.91