Harold & Kumar go to White Castle

Jag såg världens bästa film igår! Harold & Kumar go to White Castle. SÅ JÄVLA BRA! Den var så bra att vi faktiskt köpte den idag. Så om ni inte har sett den är ni varmt välkomna hem till mig för att få en kväll fylld med skratt.

Har träffat skönaste killen alltså. Rastaman som jag brukar kalla honom. Softare än så kan man nog inte vara. Så himla cool är han. Jag skulle nog vara precis som honom om jag var kille och svart, haha, bra liknelse va? :P Köpte ett armband av han idag, värsta coolt var det. Han är största Bob Marley fan också. Hur mycket saker som helst har han, till och med en plåtask till ciggareter med Bob Marley. Jag vill köpa den av honom, inte för jag tror jag får det, men jag kan ju försöka lite imrogon, haha. Imorgon ska jag träffa Heather igen också. Och på tisdag åker jag hem. Det ska bli både jättekul och jättetråkigt. Jag kommer sakna Miami, men den gör jag ju alltid. Men det är också mycket kul som väntar hemma.. :)




Värd kväll!

Det var så himla kul igår. Efter mycket om och med lyckades Heather och Kim hitta hit. Vi drog ner till Miami, till Heather först, som nu bor i världens lyxhus med pool, tennisbana, skateboardramper och allt. Jättefint! Sen drog vi till Coconut Groove, satt på ett vattenpipkafé och softade. Så drog vi omkring, träffade lite av Heathers kompisar och sådär. En riktigt trevlig kväll måste jag säga! Ska förhoppningsvis träffa henne söndag eller måndag också :)

Nu ska vi ner till Miami igen, gå till pappas gamla jobb och sådär, träffa lite kul personer. Peace

Done and done

Ebba, jag har köpt! :D

Snart gäller det

Om en timma ungefär ska Heather ringa upp mig, så ska hon visa mig runt lite. Så får jag se hur man ska leva på riktigt i Miami :) Förstår ni hur nervös jag är?! Ser ut som crap gör jag också, äckligt hår och lite röda partier här och var på kroppen. Usch. Det ska bli kul att träffa henne, verkligen! Men jag är nervös!

Gamla minnen

Det blev ett par timmar på stranden på förmiddagen. Det blåste lite också, vilket var skönt, så att det inte blevså hiskligt hett. Eftermiddagen spenderades på gallerian här brevid, ganska tråkigt så jag och axel satte oss och drack en massa kaffe
i stället. Det är ju alltid trevligt. Sedan har jag gjort något mycket spännande. Jag har nämligen ringt HEATHER! Så nervös jag var! Jag har inte pratat med henne på SJU ÅR! Det blev ett snabbt samtal, tyur var väl det för mottagningen var dålig och jag hatar att prata i telefon, det gör mig nervös. Vi ska i alla fall ses på tisdag, gå till Boomers. Jag är SÅ NERVÖS! Kan ni tänka er att jag ska träffa en av de bästa kompisar jag någonsin haft, bara det att det har gått sju år sedan sist och MYCKET har förändrats! Jag kommer ju inte kunna sova imorgon i alla fall.

Jag har hittat värsta bra saken, som bara Ebba vet om. Jag måste kunna köpa den, men det ska jag nog fixa. Det vore ju så soft :D


Ser jag inte ut som en cowboy eller? haha


Lite uppdatering från Miami

Idag har jag snott pappas dator och kan alltså skriva både Å, Ä och Ö. Kul va?! Idag har vi gjort något oväntat och spontant. Vi har nämligen varit och ridit! Eller åtminstonde jag och pappa. Riktigt wild west! haha. Idag byter vi hotel och kommer bo precis vid stranden, nice. Pappa har köpt en ny kamera också, en Nikon Coolpix, precis en sådan jag skulle köpt om jag köpte en vanlig digitalkamera. Jättebra är den. Så det kanske blir lite trevliga semesterbilder trots allt.

Bilder kommer nog vid senare tillfälle. Nu måste jag vidare, I'm out!

Miami<3

Da ar vi i Maimi <3 Kom hit igarkvall, saklart forsent eftersom planet var forsentat, vad hade man forvantat sig. Det har regnat enda sedan igar och forst nu borjat klarna upp, sa idag har vi varit pa Sawgrass Mills och shoppat, dock har ju jag inga pengar, haha, lyckat, sa det blir inte sa mycket shopping for min del. Nu har jag precis varit och tranat, vilket jag markte att jag kanske inte borde gjort. Jag ar ju, som jag sa igar, tjock i halsen, sa nu har jagf lite svart att andas. Ska dra och bada nu i alla fall, da kanske det blir battre :)

Hoppas ni har det bra dar hemma i Sverige, men ni har det formodligen inte lika bra som jag har har i Miami ;)

USA, you just have to love it

Da ar jag i USA da. Dock inte i Miami. Det blev sjalvklart strul och forseningar, sa vi fick overnatta i Virginia, men inget fel pa det, inget alls. Riktigt, riktigt nice hotell! Sjont att fa sova lite ocksa. jag traffade Ebba kvallen/natten nar jag skulle aka, kom hem packade och fick sadar en tva timmars somn. Gick upp vid halv fyra och akte till Arlanda. Tog flyget till Kopenhamn och dar fick man vanta 5 timamr eftersom planet var forsenat. 9 timmars resa over Atlaten och jag hade fortfarande inte sovit. Min halv har svullnat upp :( Anyway, det ar sa soft har. Ska snart aka till flygplatsen igen och dra vidare till Miami! <3 JAG SAKNAR MIN KAMERA! :( Det far bli lite bilder med pappas daliga digitalkamera istallet...

Bildreportaget

Så har jag lämnat in min kamera då. Den skulle komma tillbaka om några veckor sa de =)  Jag och Ebba har träffat Paulina idag, det var trevligt. Vi satt i domkyrkoparken och chillade, snackade och så :) Ebba och jag gick till min skola sen för att hämta mina bilder som framkallats. De blev jättefina! Stora också! Alla var inte framkallade dock, men några i alla fall. Jag har ett jättebra kort som jag ska ge till min brorsa, jag måste bara rama in det först :) Nu ska jag ge mig av till stallet. Kul att rida i spöregn, men det är väl sådant man får stå ut med!

Det här kommer bli en bra sommar

Det blev en mycket chill kväll igår. Jag och Ebba satt på ett berg i Jakobsdal och drack, rökte, lyssnade på reggae och njöt av livet. Härligt härligt! Det är ju så det ska vara, chill liksom. Det blev svinkallt på natten, men som tur var hade jag med mig filtar som jag kunde ha om mina bara ben när jag cyklade hem.

Idag ska jag och Ebba ner på stan och träffa Paulina, det ska bli trevligt <3 Jag ska passa på att lämna in min kamera också, hoppas på det bästa! Inatt drar jag till Miami förresten, för er som inte visste det. Love it <3

Softarkväll

Jag har verkligen inte gjort många knop idag inte. Ebba och Li var här igårkväll och gick hem någon gång runt kvart över 3, så jag kom väl i säng vid kvart i 4 ungefär. Ebba var så rolig igår, hon låg och sov och så blev hon jättetjurig när vi sa att hon snarkade, haha. Släpade mig ur sängen vid halv nio för att åka iväg till stallet. Det gick verkligen jättebra att rida idag! Kul!

Ska ut med Ebba snart, vi ska chilla lite. Dricka lite kaffe och annat gott, lyssna på lite kultiration och så. SOFT!

Jag ska lämna in min kamera imorgon. Så det blir väl inga vackra foton från Miami. Världen gråter! Jag får väl distrahera mig med annat..

Hur ska jag klara mig utan min älskade älskade kamera? :´(

Chillin'

Det här har blivit en mycket chill dag. Gick till Elli för att hämta min cykel och passade på att snacka om våra olika äventyr från gårdagen. Sedan cyklade jag till Ebba, såklart cyklade jag fel väg eftersom att jag efter 10 år fortfarnade inte lärt mig hur man hittar till henne. Vi satte oss vid åt och sörplade kaffe och rökte lite. Riktigt soft, speciellt när man var så himla trött och seg. Chillade där en stund och drog sedan hem för att parkera här framför datorn. Är sjukt trött nu. Ska snart ut med Ebba och Albin och chilla lite. Sova kan man göra när man är död.

Peace

Värd kväll

Herregud vilken kväll. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, vad jag kan säga och var jag ska börja. Jag, Ebba och Li började festen lite hemma hos Ebba, med god dricka och skön reggae. Sen drog vi till Boffe, där vi träffade många personer från gamla tider, plus en del nya. Det blev väl kanske lite mycket, men det var det värt, kul var det. Mitt minne är inte det bästa, men som jag har fattat det så ställde sig jag och Martin på busshållplatsen för att dra in till stan, så kom alla andra och vi gick på bussen. Jag tror jag började spy där och sedan gick vi av för att polisen var påväg. Några av oss drog iväg och några stannade (Varför?) Sedan vet jag inte riktigt vad som hände. Helt plötsligt var jag bara med Martin, Adam och Max, alla andra var borta. Vi tog det lugnt, softade och så.. Kom tillslut hem till Marin och slaggade där. Som vanligt var jag förvirrad och konstig när jag vaknade, så jag drog direkt och kom hem kring 7.

Jävlar så bakis jag är idag, men sånt är livet. Nu blir det att hålla igen lite på festandet. Nu har jag verkligen inte råd heller. Jag har inte ens dollar att växla in längre. Haha.

Lite folk

Ebba och Abbe

Jag och Abbe

Adam (snygg mössa!) och Gus

Jag och Micke

Jag och Abbe


Avslutning

Då är det sommarlov <3 Härligt, härligt! Ebba, jag, Inez och Ebba satt och drack lite vid Stångån imorse, bra start på en fartfylld dag :) Tog farväl av Chongan idag, det var lite sorgligt, hon flytter ju till Korea, men vi ska ju springa ett lopp i öknen 2015, 25 mil, så vi ses ju då ;D Nej, nu har jag lite bråttom, ska vara hos Elli om 45 min, måste göra mig iordning och så :)

Desperata handlingar..

Desperate times call for desperate measures. Det här är verkligen det mest desperata jag gjort på länge! Efter att jag supit torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, har jag inte bara tagit slut på all dricka, utan även alla mina pengar. Som jag tidigare sagt lyckades jag efter mycket om och men skramla ihop till 125 enkronor, vilket skulle räcka till en vodka. Problemet blev att jag inte fick tag på han jag skulle köpa av. Jag fick lite panik, Ebba och jag bestämde os för att köpa av en annan, men han är svindyr och tar 170 kr, vilket jag inte hade. Vad gör jag då? Först springer jag såklart runt och gräver i alla fickor och lådor, men efter att inte ha hittat någonting får jag en idé. Jag tar fram en plastpåse kastar ner mina dollar och 25 centare och kastar mig på cykeln för att på 10 minuter komma till Forex, 1 minut innan de stängde! Oj, vad festandet har tagit på mig. Speciellt eftersom jag inte kan träna längre. Så här dålig kondition har jag ALDRIG haft! Jag trodde mitt hjärta skulle brinna upp när jag kom fram, seriöst jag trodde jag skulle !! Tyvärr tog de inte mina cent, men jag fick i alla fall ut en dryg femtiolapp. Så lycklig jag blev!! Såklart fick jag tag på den andra killen sedan, så jag kunde köpa det billiga i alla fall, men då fick jag ju lite pengar till övers ;)

Det kommer bli kul imrogon, det är alltid kul med Ebba <3




Videobloggar

Den första är från Lises mobil, när vi springer genom vattenspridaren. Den andra har jag snott från Ebba. Lägg märke till Ebba i första videon skriker "JAG ÄR PRICKIKORV"...."PRICKIKORVEN" Hahaha, Ebba är fan den skönaste människan jag vet! :D


Lyckad kväll

Igår var verkligen sjukt kul! Som ni kanske märkte var jag nog inte helt spiknykter när jag skrev inlägget två steg ner, eller så var jag på övergång mot bakfylla, jag vet inte riktigt. Det blev lite flummigt i alla fall. Ni kan ju såklart se videoblogg hos Ebba! Jag har tittat på den flera gånger och försökt förstå vad jag egentligen håller på med, men det har inte gått så bra. Dock fanns det ju en annan videoblogg, från ännu lite senare på kvällen, men den är ju faktiskt lite väl crazy, haha. Egentligen ofta jag super upp alla mina pengar precis innan skolavslutningen!! Som tur var råkade jag ha lite money i spargrisen, så jag har lyckats skramla ihop 125 kronor i enkronor!! Hahahaa! Där hade jag tur. Ibland vet jag inet vad jag tänker med. Min plånbok har ju legat med vodkan hela kvällen, så självklart var den genomsur. Jag stoppade ner handen och fiskade upp några blöta bitar av en tjugolapp, haha.

Här snackar vi ironi! Maria ringde mig imorse när vi precis hade kommit hem, typ stax efter 6, och sa att hon var så himla irriterad på alla i hennes tält. De blev jättesura när hon ville ha på musik och så ville de bara sova (eftersom de skulle spela fotboll idag). Så Maria frågade om hon inte kunde komma till mig. Visst fick hon det. Ungefär 10 minuter efter hon kommit hit somnar hon på golvet i mitt rum och vaknar klockan tio, två timmar efter att fotbollstuneringen börjat. Hahaa, vilken ironi!

Imorgon är det mentorsdag. Jag har absolut ingen aning om var jag ska vara och när, så det lär ju bli intressant. Någon som vet? Vi får väl se om jag kommer då..

Det här ser väl bara så mycket sommar ut eller?!

Efter hur många glas?

Victor, han är en bra person <3

Festkväll i bilder

Först vara chill i parken

Sen blev det fest såklart!! :D



Orkar inte lägga ut fler, men det blev många kort, hahaha.

Villken kväll

Vilken kväll, vilken kväll!! Det har verkligen varit så jävla kul!! Det började med chill i skateparken. Vid åååta tiden bestämde vi oss för ett vi var sugna på att festa, så vi fixade dricka, Lise och Sarah åke ner till stan, medan jag och Ebba flög omkring överallt. Föst gick vi hem till mig, sedan skjutsade jag Ebba till henne, där vi hämtade lite pengar och såö Efter det försökte vi hitta cigg, men det gick inte så bra, fö r det var tyd inget som var öppet. Så jag fick skjutsa Ebba till stan, där vi även träffade Lise och Sarah igen. Drog till utsiktsplatsen, grliiade, softade, drack och så.. Efter många trevliga timmar, drog vi till Shell och sedan vidare till Korpvallarna, där Nya Munkens nior tältade, dagen innan fotbollen. Asså oftas egentligen vi hkomme rhekt dynga till dom, hhahahah,. Men det var kul. >Vi träffa cdet Viktor, jag och Ebba ska bjuda han på tacopaj sen! :D Vi kom hem precis (typ 6) Maria kommer snart också :) Håller på att lasdda in bilder, men jafg har intget minne kvar på datiorn. Ska försöka fixa det. Så bilde rkommer-! :D

Peace

Ytterligare en fartfylld dag

Det var inte mycket jag var hemma idag heller. Sov till, ja ni kan inte ana, TIO!!!! Det är helt true alltså. Segade mig upp och hällde i mig vatten tillsammans med huvudvärkstabletter. Gick för en gångs skull in på msn och blev då bjuden till Ellis land, 5 minuter senare hämtade de mig. Vi badare och softade, som man ska göra. Hela tiden blev huvudvärken värre och värre. När vi åkte hem trodde jag att jag skulle . Jag klarade mig med nöd och näppe hem. När jag sedan tagit fler värktabletter och fått i mig lite mat så piggnade jag till. Tur var väl det för då var det dags att dra iväg till Sya och rida. Jag är så otroligt seg, men orkar inte ens gå och lägga mig. Har prov imorgon 8.30. Kemi, ni vet ju hur pass bra jag är. Och hur engagerad jag är på just kemilektionerna.. Seriöst, PALLA!!! (haha)

Snodde
Ebbas videoblogg. Den spelades in i fredags. Jag tänkte att ni kunde få se lite mer av hur det var :)


Tre riktigt hårda dagar

Efter tre HÅRDA dygn är jag helt slutkörd! Det har verkligen varit fart och fläkt hela tiden och jag har knappt varit hemma sedan i torsdags morse. Igår ick jag i alla fall upp, bakfull och dan, hällde i mig en massa kaffe (som btw råkade bli jättesvagt för att filtret vek sig, men jag pallade inte göra nytt), cyklade ner till stationen köpte två stora kaffe och tog tåget mot Rimforsa. Där träffade jag en äkte Rimforsagangster Lise ;) Vi tog en sväng förbi Stoffe, drack kaffe (som var starkt och gott) och lekte med Mina. Hon var så söt :)

När jag kommit tillbaka till Liköping började segheten visa sig och jag pallade inte cykla hem för att snart cykla ner igen. Så jag driftade runt lite, gick till alla möjliga ställen och satte mig och sov i solen lite, haha. Efter att ha gjort igenting i 3 timmar kom Ebba och Li. Efter att ha köpt dricka bar det av mot Norrköping, precis som igår. Precis som igår blev det också lite mycket..

Självklart bjuder jag på lite fyllebilder. Ursäkte kvalitén, det är ju som sagt fyllebilder. Haha, asså EBBAAAAA, dina bilder, jag garvar ihjäl mig, seriöst alltså, SÅ HIMLA KUL!!!




Bra dagar

Vilka dagar det har varit. Helsingborg var underbart! Det var kul att träffa Filippa. Hon är verkligen en underbar person och att träffa henne väcker så många minnen. God mat och mycket vin och kaffe slank ner under kvällen. Blev lite rund om fötterna.. Dagen efter åkte vi hem ganska tidigt, men vi han med en promenad längs havet. Direkt när jag kom hem till lilla vidingsjö slängde jag i mig lite mat och cyklade ner till resecentrum för att träffa Ebba. Vi drog till Norrköping för att gå på Vrål. Så mycket Vrål kanske det inte blev, men en hel del äventyr. Reggae, vodka, cigg, det är livet!

Filippa var så fin!

SKÅL!

Försening

På väg till Helsigborg och tåget står stilla. Underbart.

Lite nostalgi

Nu börjar det kännas lite lättare. Jag har lämnat in religionen! Det trodde ni inte va?! Prov har jag också haft idag, fysik, jag tror jag klarade det. Jag är ju sjukt skillat alltså som lyckas gissa mig till bra betyg. Det är skönt med flyt asså! Då var det bara idrotten kvar. Det finns inte mycket jag kan göra åt det, Mile är ju aldrig där, så jag har inte lämnat några intyg och jag har inte gjort något prov. Det blir väl ig. Palla göra om det nästa år! Men jag har inte mycket till val.

Imorgon bär det av till Helsingborg i alla fall. Filippa (Fiiiiilapaaaaaaa :D) tar studenten och det ska firas! Det ska bli kul att träffa henne igen, snacka om nosalgi period nu då, först Filippa, sedan Miami och HEATHER! Det ska bli sjukt kul att träffa Heather! :D <3

Jag och Filippa, det här är minnen!! <3

So little time, so much to do

Jag pallar verkligen inte. Det är sista rycket i skolan nu och jag PALLAR INTE! Det är små skitsaker som jag verkligen måste fixa. Religionen blir väl med nöd och näppe klar idag, det måste den bli, ingen hög kvalité dock. Fysikprov imorgon, jag orkar inte ens öppna böckerna, men om jag inte får vg på det här provet så säker jag mitt betyg. Just nu känns det som att jag inte bryr mig. Idrotten är jag väl mest orolig för, jag måste lämna in intyg och sånt och göra ett prov, men Mile är aldrig där.. Gör jag inte det så får jag ig, kul liksom, får väl gå om med ettorna då antar jag.

Lise och jag gjorde i alla fall klart serien idag!! :D Den blev bra, den är ju väldigt oseriös, så jag hoppas ingen tar det på allvar. Värsta corny, haha.

Nu ska jag väl börja ordna upp lite fotografisk bild, så det blir klart någon gång..

Nu är jag trött

Det har varit en lång dag. Det var en tuff kväll igår, men imorse var jag på gymmet vid öppning. Det gick ju lika dåligt som vanligt. Jag är så himla trött på mitt knä så jag kan ju gå och hänga mig alltså, okej, kanske inte riktigt, men i alla fall kapa av benet eller något. Seg och otroligt tråkig engelska lektion, fick veta betygen, jag har mvg och har fått mvg på allt jag gjort under hela året. Det var ju kul att veta, men annars var det seeeeeeeeeeeegt. Medieproduktionen var väl ganska kul, radio är ju nice, men redigeringsprogramet hakade sig och strulade. Det gick i alla fall ganska bra att rida idag, så det var kul :) Känns verkligen som att det går framåt!

Jag känner mig verkligen slutkörd nu!

Maria och jag åkte lite skateboard igår. Vi var ungefär lika bra som förväntat, haha.

Jag älskar sommar

Lite te och chill med sommarkänslor på Coffee House by George med Ebba och Li blev det igår kväll. Senare drog vi ner till Hamnfestivalen och strosade runt, gick till tivolit och fick se en råpackad baltjej som skulle hoppa studsmatta, hahaha, det var roligt!! Så såg vi ett spöke också, ett riktigt spöke, eller vålnad, gast, vandrande död eller vad ni nu vill kalla det. Trevlig kväll i alla fall :)

Vädret är som även idag på topp så inne ska jag inte vara. Ska ut med Maria nu och ikväll blir det stallet :)


RSS 0.91