Lite mer hemliga saker

Jag är verkligen aldrig på stan, men idag pkte jag ner med Axel. Köpte lite kläder som han ska ha till Filippas student. Så köpte jag en sak som har att göra med mitt hemliga paket, som jag skrev om i förra inlägget. Alltså folk måste tro att det här är värsta stora grejen, men det är det inte. Jag vill inte bara säga vad det är, inte än. Ni kommer få veta i sinnom tid.

Nu ska jag dra och fika med Ebba och Li :) Trevligt.


Ett hemligt paket

Nu har jag alltså ett litet (eller ganska stort) paket hemma, med hemligt innehåll ;) Jag är i alla fall pepp!! Får se när innehållet ska användas på riktigt då, hoppas SNART!! Idag har varit damp dag alltså, jag har haft seriöst damp alltså. Speciellt på vägen hem från stallet. Det är väl vädret som sätter igång min damp, haha. Jag har i alla fall köpt en sadel nu, det blev en Bates Innova. Jättefin!! Jag satt verkligen ner på sittbenen, det ska bli kul att rida i den istället.

Imorgon ska jag nog ner på stan med Axel ett tag. Skulle behöva en sak som har lite att göra med mitt hemliga paket, haha, men jag vet inte om jag har pengar till det, får se.


Jag vill göra något kul!

Just nu ligger det ca 75 tusen kronor i min bil, i form av sadlar. Jag satt och ritade med Lise i skolan, men blev tvungen att kasta mig iväg när jag insåg att Sharpman stängde klockan 18. Tittade ut några sadlar och tog med dem hem så jag kan pröva imorgon när Monica kommer. Hoppas verkligen att någon av dem passar, för sadlar är ju ett rent helvete och jag pallar inte leta och leta och leta och klämma och känna och tänka. Jag vill bara ha det klart.

Jag är så himla glad på vädret! Jag blir så pepp och vill bara göra massa saker. Jag vet inte riktigt vad, men jag känner verkligen för att göra något oväntat, dra iväg någonstanns? bada? fyllepicknick? någon som är på eller?


Sya är underbart <3

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om provet idag. Jag skrev på alla frågor, men jag hittade på allt. Första frågan var bara typ 15 ord som man skulle para ihop med olika pedagoger, så där var ju bara att chansa hej vilt och hoppas att man plockar några poäng. Roligast var nog sista frågan där man skulle välja sin favoritpedagog och förklara varför man gillar dens teorier och vad som kan vara dåligt med den. Eftersom jag inte har läst någonting var jag tvungen att ta den enda pedagogen som jag kunde minsta lilla om, det dåliga var bara att han var helt konstig. Han ville att alla skulle gå på inernatskolor, ingen behövde gå på lektionerna, och barnen skulle aldrig hindras att göra dåliga och felaktiga beslut. Men jag var ju i alla fall tvungen att skriva hur bra jag tyckte han var, haha, det var kul.

Från dålig till bra. Helt spontant och oplanerat satte jag mig och skrev hela 873 ord på n religionsuppsats!! Det ni! En argumenterande uppsats om dödshjälp ur två olika etiska perspektiv. Det är ganska soft och skriva om sådant, för jag behöver ju inte sitta och läsa massa böcker eller leta på indernet utan kan bara titta på de etiska teoriernas frågeställningar och resonera utifrån det. Om allt ändå vore så lätt.

Monica kunde inte komma idag, så det blev ingen träning. Jag gav mig ut i skogen istället. Unique hoppade omkring som en pingpongboll och var helt crazy, ville bara galoppera och studsa, så jobbigt. Tog en skritt slinga i skogen på slutet istället för att rida på de breda sandvägarna, då lugnade hon ner sig lite och på slutet gick det jättebra, så jag tog några varv på banan när jag kom tillbaka. Så det slutade ju bra i alla fall, det är ju det som är viktigast.

Sya är ju wonderful

Ett välkänt citat från mig

Imorgon är det PedLed prov. Fyra (eller fem?) pedagoger och deras teorier, nu börjar jag inse att det kanske är ett litet problem att jag inte ens har papprerna. Det enda vi har fått i materialväg är just de där fyra (eller fem?) häftena. Det är ungefär 0,01 % chans att jag kan gissa mig till ett g. Då är ju såklart alla svar helt och håller påhittat eftersom jag inte ens har läst häftena. Trots att jag med stor säkerhet vet att jag kommer få ig och jag bara på en kort stund förstör mitt slutbetyg, om jag ens får något, så bryr jag mig inte. Jag är inte det minsta berörd, jag sitter här och vet mycket väl om vad som händer, men jag orkar inte. Jag är ju störd. Men som jag brukar säga (och blir hånad för varje dag, vilket jag kanske förstår eftersom jag säger det hela tiden) SERIÖST, PALLA!!

Lise försöker imponera i parken

Jag saknar dig<3

Jag skulle vilja att Gabriella pratade med Corona. Jag vill verkligen att hon ska veta hur mycket jag saknar henne varje dag. Jag vill att hon ska veta hur hon förändrade mitt liv, hur hon hjälpte mig igenom allt svårt och hur ingenting varit detsamma sedan hon försvann. Jag vill att hon ska veta hur ledsen jag är för allt som hänt och jag har aldrig med mening gjort henne illa. Jag är rädd att Gabriella ska säga att jag inte kan ha Unique, för att jag inte släpper in henne, för det gör jag inte. För inget är sig likt. Det spelar ingen roll hur underbar och duktig Unique är, det har inte med henne att göra. Jag vill bara ha tillbaka min bästa vän <3


Palla söndags ångest, jag bryr mig inte

Inte har det blivit mycket arbete gjort den här helgen. Det var den där sidan religion som jag skrev igår, och så har jag ritat lite (med betoning på lite=en gubbe) till serien. Har faktiskt inte riktigt hunnit med mer, okej, lite tid över kanske jag har haft, men man måste ju få softa lite också ;)

Jag har hoppat studsmatta med min brorsa idag och han var helt galen och skulle sparka på mig och göra massa dampsaker. Nu har jag alltså ganska ont, jag måste ha landat jättekonstigt någon gång för jag har ont i hela armen/axeln/bröstet, och så såklart hamstrings när han sparkade mig. Vilken syskonkärlek.

Här är några bilder jag tog på Elli och Mint igår..


Chill kväll

Jag var ute ett par timmar och fotade Elli och Mint igår. Han var inte direkt posevillig, haha, men det blev några snygga pics iaf, måste bara konvertera lite rawformat så kastar jag ut några. Kvällen spenderades med Sarah, Lise och Ewe, lite chillfest sådär. Första gången på jag vet inte hur länge, som jag faktiskt drack lagom mycket och inget gick överstyr. Props till mig alltså.!

Jag bröt förresten mitt ständiga vindrickande med att ha en vodka kväll! Sarah och Lise tog så bra hand om vår kära dricka ;)


Det gick ju som sagt inte överstyr, men lite får man ju bjuda på.

Congrats!

Jag vet inte varför jag inte uppdaterade igår, det blev väl lite ont om tid, men nu är jag här igen. Jag har så mycket att göra i helgen, jag vet inte hur allt ska hinnas med. Idag fyller min bror år, ska gratta han vid niotiden och sedan ska jag dra ut och fota Elli och Mint, det lär ta ett tag, vi ska gå till Tinnerö och lite sådär. Så ska jag ut till Unique och rida lite, och förbi Sharpman och leta sadel. Ikväll blir det kanske fest, får se lite. Imorgon kommer släkten och firar Axel och pappa. Förövrigt har jag typ 10 timmars ritande som måste bli av, två religionsuppsatser, PedLed lektion + pedagoger, matte, kemi, fysik osv. Jag ligger verkligen så himla mycket efter, hahaa.

Nu måste jag sätta igång och ta tag i dagen.

Grattis Axel

Jag har skills asså

Jag följde med Lise och Ewe till skateparken, där de visade sina skills. Och jag visade mina, HAHAHA! Nej, men det var kul, skönt att vara ute i solen. Jag blir så depprimerad av att sitta inne när solen skiner. Jag får väl hoppas på en regning helg då, för oj så mycket jag har att göra. Jag vet inte ens var jag ska börja, jag orkar liksom inte. Men det löser sig nog. Har provat att läsa mitt svenska b tal som jag skrev igårkväll. Det tar 3 minuter, jag ska prata 5, haha, så misslyckat, men jag pallar inte. Det får duga.

Jag fotade klart Eastside och Westside igår i allfall, skönt.

Superduon

Humöret har varit lite bättre idag, tack och lov. Jag började rita från första början igen då, kom en liten bit i alla fall, hade bara 1 ½ timma, men det är bättre än inget. Jag och Lise ska jobba imorgon också, det ordnar sig säkert, det gör det alltid. Oj, så brunstig Unique var idag, sjukt jobbig. Det gick knappt att rida, helt okantaktbar, hoppas det är bättre på fredag. När jag satt på tåget påväg hem så skrev jag nästan hela mitt svenska tal! Bara fjärde gången jag byter ämne, men nu får det vara. Jag måste lämna in ett pm imorgon, så det här är min sista chans.

Ska snart dra ut och fota lite, så bryter jag upp pappa och axel som spelar piano och sjunger "Ut i  vår hage" i stämmor, hahaha!
Gillade verkligen den här bilden av David Lachapelle, tyvärr syns det inte hur snygg den är här, men den är sjukt snygg alltså!

Sämsta dagen

Vilken jävla skitdag alltså! Jag kan inte säga att det gick speciellt bra på vårdcentralen. Jag fick någon kräm mot mina utslag, för att de inte ska klia och så, typ 1-2 månader skulle jag använda det. Problemet är att jag inte får sola, hur hade han tänkt sig det skulel gå till när jag ska softa i Miami? På gymmet testade jag att speinga på löpbandet och var överlycklig och sprang med ett stort leende på läpparna för att det gick så bra. Tills förstås det hade gått 4-5 minuter, då sa knät tvärstopp och det kändes som att det var påväg att trilla av. Kul. Jag gick till skolan, satte på datorn och började rita serien, klockan var då omkring halv 2, Lise kom vid 4 tiden och drog vid halv 6. Strax efter 6 kände jag att det fick räcka, jag hade ritat en hel ruta och det blev så himla bra! När jag då ska spara hakar sig Illustrator och allt försvinner. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Det här ska alltså vara inne på fredag, det är deadline för tidningen. Det krävs minst 15 timmars arbete och fem hårda timmar har gått helt åt spillo. Jag kommer seriöst få sitta hela natten torsdag-fredag. Plus att jag måste göra det där jäkla svenska talet! Jag fattar inte hur jag ska hinna alltså, fotogrejen kommer nog bli klart imorgon i alla fall, det måste det bli! Jag vill bara gå och lägga mig nu, så jag kan vakna upp till en bättre dag.

Elli <3

Det här har varit en deprimerande dag. I det här inlägget tänker jag dock inte ta upp alla tråkigheter, utan bara en sak, som förtjänar ett eget inlägg. När jag cyklade till vårdcentralen träffade jag Elli påvägen, hon hade inga roliga nyheter. Elli, jag kan inte beskriva hur synd jag tycker om dig. Jag lider verkligen med dig. Jag vet precis hur det känns, det är en obeskrivlig känsla som är värre än någonting annat. Jag vet verkligen hur mycket du vill hjälpa och göra något, men ibland går inte det. Ibland är det otänkbara faktiskt det bästa. Det är svårt att se det nu, men en dag kommer du också förstå det. Det är inte lätt att förlora den som alltid funnits där, som hjälp en genom livets alla svårigheter, att förlora sin bästa vän. Tänk såhär, han har hjälp dig så himla mycket, och nu är det din tur att hjälpa honom, och att släppa taget är att hjälpa honom, även om det inte känns så. Han har betytt lika mycket för dig, som du har för honom. Jag skulle vilja säga att det onda kommer gå över och att det kommer kännas bra igen, men det kommer det inte. Det här är något som aldrig försvinner, men det blir lättare att leva med, och det är det du måste kämpa för. Det enda du kan göra är att hålla ut och låta tiden läka såren.

Jag kan inte annat än gråta, för jag vet hur svårt det är. Du vet att jag alltid finns här. Jag älskar dig <3


Tänk på de här gamla goda tiderna ibland, så kanske det känns lite bättre.

Vilket missöde

Nu ska ni få höra på ett litet misstag jag nyss gjorde. Jag fick den fantastiska idén att jag skulle göra rent filtret och objektivet till kameran. Jag tog fram microskoprengöringspappret och en "luftspray" jag vet inte riktigt vad det heter, men det sprutar hård luft i alla fall. Jag tar loss filtret och börjar spruta på det, när jag till min förskräckelse upptäcker att det kommer ut en massa konstig vätska. Då ser jag att det inte alls är luftsprayen jag håller i, utan låsspray! haha, det är ett misstag bara jag kan göra. Som tur var var det bara på filtret jag sprutare, så jag gick kämpa lite för att få bort allt, men jag tror det gick ganska bra.

Om en timma ungefär ska jag åka iväg till vårdcentralen, efter det blir det gymmet och sedan ska jag faktiskt till skolan. Jag kommer väl vara den enda som är där idag eftersom vi har fotbollstunering mot alla andra Sveriges Infokompskolor, men jag och Lise ska jobba på serien. Det lär ta ett tag!

Elli är redo för fest och jag är softish as usual ;)

Radio

Vi började spela in radio idag på medieproduktionen. Det var faktiskt riktigt kul. Vi var först på en resebyrå och ställde några frågor och sedan snackade vi med lite folk på stan, alla var så hjälpsamma och trevliga. Det var nära att det inte blev något inspelat, jag glömde nämligen att sätta på micken, haha, men den var visst redan på ändå, men vi fick lite panik där ett tag. Träffade Eastside på stan också, bara att det tog typ 5 år innan min tröga hjärna lyckades koppla ihop allting där inne, haha.

Det gick jättebra att träna idag. Jag har börjat galoppera lite igen, det är en lättnad kan jag lova! Det hjälper som tusan eftersom hon har extremt fin galopp. Jag börjar faktiskt bli mycket bättre, så det kanske slutar bra trots allt. Jag hoppas att Axel kommer hem snart, isf ska vi ut och plåta lite.


Håll i er

Ni har förmodligen inte hämtat er efter mitt chockerande besked om att jag skrivit engelska bokanalysen igår, men förbered er på ännu en breath taking nyhet. Jag har städat mitt rum! Nu menar jag inte bara kastat alla prylar på golvet i garderoben och sopat dammet under mattan, utan jag har burit ner tre fulla kassar med plotter till källaren och slängt mängder, jag har damsugit och jag har till och med tagit bort min bokhylla! Ni har förmodligen svårt att processera den här informationen, det är mycket att ta in på en gång. Jag är så stolt över mig själv! Nu är bara frågan vad jag ska göra åt tomrummet där min bokhylla stått. Jag tror jag vill sätta upp en gigantisk tavla, typ ett foto eller en illustration, men frågan är bara vad. Det skulle bli skitsnyggt, jag får tänka på det lite.

Hämta nu andan, jag tror det är slut på uppskakande nyheter för den här helgen. Nu ska jag dra ut med Ebba, softa lite.


Det går framåt ;D

Hör och häpna! Jag kan nu stryka engelska från listan över ämnen jag ligger efter i, för idag har jag skrivit klart min bokanalys! Det hade ni inte förväntat er, men jag gillar att chockera. Jag blev otroligt stolt över mig själv. Det fick räcka för idag, en sak är bättre en inget. Varit nere på stan och träffat Johanna, strosat omkring och druckit sojalatte. Så har jag varit en stund hos Elli också. Jag hade inget för mig, så jag gick ut ett tag, var i närheten och tog en sväng förbi. Maria var tyvärr i Månestad och Elli skulle på fest, men ett tag stannade jag i alla fall.

Nu börjar molnen dra ihop sig och regnet börjar falla, så jag stannar inne med min dator och käkar natchos och salsa, nice.

David Lachapelle, här snackar vi TALANG! Otroligt snygga fotografier, OREDIGERADE!!! Där fick ni något att tänka på!

Jag måste verkligen ha en longboard

Gissa vad?! Idag har jag bara druckit EN kopp kaffe!!!! Det är ju helt otroligt! Inte konstigt att jag varit så deprimerad och trött idag. Var, precis som igåt, sjukt osugen på att åka ut till Sya, speciellt när det är så dåligt väder. När jag kom ut var det however mycket bättre väder än i Linköping. Bra gick det att rida också, både idag och igår. Annars har det varit en lite annorlunda dag. Det började med att jag var på matten! Det var inte igår!! Efter det blev det studiofotografering, och det är ju nice. Tillbaka till skolan för att snacka lite med Infokompevelver från Malmö, lite tidningssnack. Det var hela dagen. Soft dag alltså.

Ser det inte härligt ut eller?! Jag måste skaffa lite snabba cash alltså!

Fysikomprov

Då var fysikomprovet gjort. Det gick väldigt dåligt. Som tur är hjälpte Anders mig lite, så jag kunde klara lite i alla fall. Jag hoppas verkligen jag klarar det, för jag pallar verkligen inte att göra om det en gång till. Men jag är ju lite störd som inte har pluggat något, utan bara hoppats på att jag den här gången kunde gissa lite bättre. Imorgon kommer det hit Infokomp elever från Malmö. De ska starta en egen Signerat Ung tidning, och ska kolla lite hur vi jobbar. Så då ska jag i alla fall snacka lite om illustrationer och så.

Ska iväg till Sya nu, ska rida själv idag.


Jag borde verkligen sätta igång

Jag pallar verkligen inte mer. Jag orkar inte göra någonting, och jag bryr mig inte. Igår gjorde jag en lista på allt jag ligger efter i. Denna lista var inte kul att se kan jag lova. Jag ligger efter i ALLA ämnen! Seriöst, jag pallar verkligen inte! Imorgon har jag fysikomprov. Jag har sagt nya datum säkert 7-8 gånger och sedan struntat i att gå. Idag kom Anders och sa "imorgon på fysiken gör ni omprov, eftersom de dagar du bestämmer inte verkar funka, så får jag bestämma". Såklart har jag inte pluggat och jag vet ju att jag inte kommer göra det heller. Jag får väl helt enkelt gissa lite bättre än sist. Ska ha svenska nationella på fredag också, muntligt, har inte ens börjat tänka på vad jag ska prata om. Det finns ingen mening med att jag sitter och rabblar allt jag är sen med. Dags att tänka positivt! Jag har hittat en sak jag ska köpa till Ebbas och mina planer, hoppas bara de finns kvar när jag har fått pengar, det vore perfekt! :D

Jag har börjat klottra lite för hand nu förtiden. Det är ibland nästan roligare än

Ebba är så rolig

Haha, oj så typiskt Ebba. Våran lilla konversation på msn:

HAHAAH .. säger: skulle vara kul att gå till X
Linnea | Seriöst PALLA!! säger: haha, ja faktist, ska vi dra förbi en sväng eller?
HAHAAH .. säger: ja om du vill : D men jag ska bara duscha först
Linnea | Seriöst PALLA!! säger: jarå
HAHAAH .. säger: men jag kan göra det nu , ska jag säga till när jag är klar ?
Linnea | Seriöst PALLA!! säger: ja, det låter bra
HAHAAH .. säger: oki då
TVÅ TIMMAR SENARE
Linnea | Seriöst PALLA!! säger: seriöst, ebba, har du somnat eller?

Nu ska jag i alla fall dra ut med Ebba.


Anna Skipper verkar dela mina åsikter

Nu ska ni få höra något roligt. Om ni hängt med här på bloggen ett tag så kanske ni är medvetna om att jag har jobbiga utslag. Jag gick till läkaren, som först skrattade åt att jag var vegan och sa att jag var dum, sedan sa han att jag åt för ensidigt. Jag var såklart inte nöjd med detta svar eftersom jag inte alls äter ensidigt. Det är bara att andra människor är så insnöade i allt kött, mjölk, ägg ätande. Det är inte svårt och det finns tusen möjligheter om man bara går ner till grunden och äter en massa råvaror. Anyway, jag bryr mig egentligen inte så mycket om utslagen. Eller jo, det gör jag väl, det är ju jobbigt när det kliar, men jag orkar inte ta tag i det. Min mamma är mycket mer orolig, det är hon ju alltid. Nu har hon mailat Anna Skipper!!!! Ja, det är helt sannt. Inte bara det, hon fick svar också! Haha, alltså min mamma är ju rolig. Anna svarade precis som jag skulle ha svarat. typ:
"Att det skulle vara för ensidig kost tror jag inte ett dugg på. Det låter som att din dotter äter varierat, och speciellt veganer brukar vara duktiga på att äta bra. Jag skulle tro att det är någon form av allergi, det verkar mest troligt. Prova att göra allergitester, det är en bra start. Lycka till!"

Jag ska lätt köpa longboard alltså!! Så kul :D

Eastside och Westside

Jag började plåta Eastside och Westside igår. Det var faktiskt kul, så jag blev lite mer inspirerad, men jag har inte kommit på så mycket tyvärr. Det ska snart vara inne, bildreportaget, så det är bäst att börja brainstorma lite. Jag åkte på Eriks longboard också, svinkul! Jag måste fan köpa en, glida runt på i sommar. Soft.

Här har ni alltså, Westside Axel och Eastside Erik. Riktiga gangsters.
image666
OBS! Det här är överdrivet och100 % skämt. Att de kallar varandra för Eastside och Westside är bara en kul grej. De kommer döda mig om de får reda på att jag lagt upp den här bilden, men jag tycker den blev skitsnygg! Cool ju!

Jag har ingenting att se fram emot

Jag är så jävla deppig! Jag har precis sålt min startplats till Vätternrundan och jag kan inte sluta gråta. Jag hade på något sätt hoppats att den inte skulle bli såld, så att jag var tvungen att cykla i alla fall. Nu har mina drömmar gått i kras. Jag börjar inse hur allvarliga mina träningsvanor faktiskt är. Jag har haft så ont så länge att jag ser det som en del av vardagen, jag bryr mig inte längre om det gör ont, bara benet håller uppe är jag nöjd. Så ska det inte vara. Ändå så vill jag verkligen cykla. Jag vill det mer än något annat, det här är ju mitt liv, jag vill ju bara tävla och träna så mycket jag kan. Jag vill inte se alla som är ute och cyklar, springer, simmar, åker inlines eller simmar. Jag vill att de ska försvinna, så jag inte ständigt påminns om allt jag missar. Jag vet att det låter själviskt, men jag vill inte att Vätternrundan ska gå utan mig. Jag vill inte läsa i tidningen om alla duktiga cyklister som tog sig runt, när jag var tvungen att sitta hemma och käka voltaren och överkonsumera zon.

Jag brukar säga att det inte går att vara ledsen när det är så fint väder, men jag lovar att det här kommer hålla i sig. Länge.

Billy the vision

Det blev en lyckas kväll igår. Britta Persson, Sirqus Alfon och Billy the vision and the dancers. Var med Lise och Ewe, men tog en sväng förbi trädgårn och lyckades ragga upp Elli, Amanda mf som följde med till konserten.

Idag är det söndag och det är väl ingen mening med att rabbla upp allt jag inte har gjort som jag borde gjort idag. Ni kanske börjar förstå hur mycket skolarbete jag brukar göra. Men jag ska faktiskt stoltsera med att jag har skrivit lite religion, nästan en hel sida!! Det skulle ju bara vara inne för två veckor sedan, så det är nog det jag ligger minst efter med. Förövrigt har jag konverterat och redigerat typ 150 raw bilder. Fy så jobbigt, men jag kommer framåt. Jag måste nog ta någon dag och rensa lite bland allt också, så himla mycket skit jag har.

Nu ska jag ut och plåta Eastside och Westside, som verkligen har gjort sig förtjänta av sina namn!

image665

Jag vill bara vara ute och drifta

Det är klart man måste vara ute när vädret är såhär! Igår kväll var jag ute med Maria, drog omkring och gjorde ingenting, härligt. Det blir inte mycket till att vara hemma idag heller. Var uppe tidigt för att ge mig ut till Sya och rida (skritta) ut på Unique. Det hade jag verkligen inget emot i det här underbara vädret och på de underbara ridvägarna. Det blev en slinga i skogen, på ett ställe var det en stor djup vatten-/lerpöl, den ville Unique såklart inte trampa i, och jag förstår henne, det skulle itne jag heller vilja göra. Efter viss övertalning kastade hon sig dock över och leran skvätte som jag vet inte vad. Hela jag var lerig, haha. Vilket äventyr.

Till kvällen blir det konsert tror jag, men dess för innan ska jag tillbaks ut i solen och hitta på något kul.

image663
image664

Tillbaks på ruta ett

Då är vi tillbaks på ruta ett igen. Monica red Unique i onsdags när jag var borta. Hon blev förvånad, och inte mot det positiva hållet. Hon är alldeles för tjafsig i munnen, vill inte ta handen och vill inte gå framåt. Så nu har vi lagt om schemat helt. Nu är det bara ridning som gäller, ingen tömkörning. Till en början blir det dock bara skritt, vilket inte är så kul, men det får väl gå. Det måste ju bli bra.

Mitt knä är väl också på ruta ett skulle jag vilja säga. Det har ju inte gått speciellt mycket framåt, snarare bakåt. Jag var på spinning imorse, oj vad det kändes. Har haft ont i knät enda sedan dess. Nu måste jag fan ta tag i det här på allvar. Men det är ju så himla svårt. Seriöst, jag kan inte sluta träna! Jag blir galen!!!!

Min kompis Ebba är så bra, och vi har planer som jag verkligen är pepp på, därför lägger jag ut en bild på oss, även att jag ser cp ut.
image662

Mitt flyt verkar ha tagit slut

Jag kan inte mer än skratta. Det gick SÅ JÄVL A DÅLIGT på matten! Försent kom jag ockå, 20 minuter. Jag missade såklart den första bussen, åkte förbi mitt framför ögonen på mig. När jag inser att nästa buss borde komma snart, böjer jag mig ner för att gräva efter mitt bussskort i väskan, när jag hittat det ser jag bussen åka förbi mig!! Tredje bussen kom jag med i alla fall. Men jag var tvungen att spring till Pressbyrån innan skolan också. Miniräknaren hade inga batterier, och det hade inte jag heller, så ett paket batterier och två stora koppar kaffe inhandlades och sedan var jag redo (eller inte) för provet. Som jag tidigare sagt har jag ju inte räknat ett enda tal på varken matte a, b eller c, så jag kan ju inga räknesätt. Så mitt enda hjälpmedel var logisttänkande, vilket brukar kunna hjälpa mig upp till mvg, men efter för lite sömn och för lite uppvärmning, hjälpte det mig nog inte ens till ett g denna gång. Där satt jag alltså och kunde ingenting. Det är ju härligt att få ig på nationella. Seriöst, depression alltså!

image661


Varken bra eller dåligt

Stockholm var ingen höjdare, men ingen total besvikelse heller. Det var ju skönt att komma bort ett tag, men jag hade förväntat mig mer. Det blev inget mörkerrum, vi ska göra det i Lkpg istället, där det är bättre. Muséet var bra! Jättebra faktiskt! Studiofotograferingen vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Vi var på Infokomp i Nacka och hade hyrt in någon fotograf. Min grupp valde att fota produkt, eftersom de andra två grupperna skulle fota människor. Det var riktigt svårt att få till allt ljus perfekt faktiskt. Det är ju så mycket skuggor och sådant man ska få bort. Det här blev i alla fall resultatet.

image660

Seriöst!

Allvarlig depression alltså! Största deppdagen. Jag vet inte vad jag ska göra, så jag bara skrattar åt allt. Jag blir så himla trött på mig själv för att jag inte gör någonting!! Jag har tusen saker som ligger och skräpar som borde varit inne för 100 år sedan. Jag ligger på ig i kemi, när jag hur lätt som helst skulle kunna ligga på mvg om jag bara lämnade in lite saker. Men det gör jag ju såklart inte. Likadant är det i de flesta andra ämnen. På torsdag är det nationellt prov i matte b och jag kommer få ig eftersom jag inte räknat ett enda tal i varken matte a, b eller c. Jag har en massa andra depphistorier när det gäller skolan, men det känn otroligt oviktigt att dela med mig av.

Imorgon ska jag till Sthlm med fotografisk bild i alla fall. Vi ska lära oss om mörkerrum och studiofotografering så ska vi fota lite. Det ska bli kul :)

image659

Tillbaka till skolan

Det har varit en härlig liten ledighet. Det har inte blivit så mycket skolarbete gjort som jag hade tänk, dvs inget. Oväntat. Det var otroligt härligt att rida ut igår! Jag red själv på Syas långa, breda sandvägar på min absolut underbara dressyrhäst. Det är livet alltså! När jag kom hem så var jag med Ebba, och jag gjorde mitt första besök i skateparken någonsin. Europas bästa skatare var där, om det är coolt. Mot kvällen träffade vi Maria och käkade på pizzerian. Vi softade lite hemma hos Maria och såklart tog det lång tid innan jag orkade gå hem. Eftersom vi varit ute och gått så mycket hade jag otroligt mycket skoskav, så jag tog av mig skorna och gick barfota hela vägen hem. Det är sommarkänslor! Eller kanske att tvinga fram sommaren, för det var ganska kallt om tårna..

image657image658

Gangsterkväll i Opphem

Det blev en trevlig kväll i Rimforsa. Vi grillade grillspett och sojaburgare, hoppade studsmatta och tog massa massa bilder. Vi gjorde tappra försök till lite gangsterbilder, men det gick inte så bra. På majoriteten av bilderna skrattade vi, haha.

Jag åkte nattbussen hem och var hemma vid två tiden. När jag skulle gå och lägga mig upptäcker jag en gigantisk nattfjäril på mitt rum, och som Lise och jag snackade om tidigare på dagen, är jag livrädd för nattfjärilar. Jag började gråta (haha!! jag vet att jag är störd) och sprang sedan ner i källaren för att sova på soffan. Problemet var att mamma hade varit uppe vid fyra för att kolla om jag var hemma, eftersom jag inte låg i sängen antog hon att jag inte var det, och jag hör alltid av mig om jag slaggar hos någon annan. Så mamma och pappa blev helt freaked, eftersom min mobil var på ljudlös också, hahaha. Seriöst, de är ju helt otroliga. De ringde typ 100 gånger till min mobil. Haha, det var kul, vad förvånade de blev när jag helt plötsligt kom upp ifrån källaren.

image654image655image656
Fler bilder kommer senare.

Det får inte vara över

Den här dagen ska inte slösas bort med timmar framför youtube. ag har varit ute på en lång cykeltur, blev uppmot en 6 mil skulle jag tro. jag tänke testa mitt knä och se hur bra det håller. Jag blev inte speciellt nöjd med resultatet. Jag vill inte riktigt erkänna det, men jag tror det är över. Jag tror inte mitt knä klarar mer stryk. Det tar verkligen emot att säga det, men jag tror inte det blir någon Vätternrunda i år :´( Jag vet att alla säger "det kommer fler gånger" och det vet jag ju att det gör, men jag vill ju ändå göra nu! Jag är ju så himla pepp! Mina planer är ju att ett helt år efter gymnasiet ska jag bara ägna mig åt att tävla. Jag ska vara med på var enda löpartävling, triathlon, multisport, jag ska vara med på allt!! Men om inte mitt knä blir bra snart så kommer även dessa drömmar gå i kras, jag kommer inte komma i den tävlingskondition jag vill om jag inte får börja köra som vanligt snart.

Nu ska jag inte deppa ihop helt. Snart ska jag åka ner till stan för att handla lite grillstuff till kvällen, ska åka till Rimforsa och grilla med Lise och Ewe, det blir trevligt, och uppiggande :)

image653

Tristess

Idag hade jag tänkt skriva klart alla arbeten som ligger och trycker, men det har såklart inte blivit så. Jag har verkligen inte gjort någonting idag, så himla segt! På något konstigt sätt har dagen bara försvunnit. Jag väntade enda till halv två på att min brorsa skulle gå upp, så vi kunde fota lite, innan jag upptäckte att han inte sovit hemma, haha, nödvändigt. Jag tog en mycket spontan tripp ner till stan, gick in på en affär och kom ut med ett par byxor och ett linne, jag tänkte knappt på att jag handlade, det var inte riktigt förrens jag kom hem som jag insåg att jag har slösat bort mina pengar ännu en gång. Men jag fick ju något att roa mig med under dagen i alla fall.

image651

Tuff kväll

Seriöst jag förstår inte vad jag gjorde igår. Hela mitt knä, det dåliga knät till råga på allt, är jätteuppskrapat, svullet, blått och äckligt. Det måste ha gått vilt till. Men lite stryk får man ju ta. Andra har i alla fall fått ta stryk av mig kan jag lova, haha. Lise och jag skulle ju ha gang fight, men hon svek mig, så det blev inget. Men jag var flitig på att dela ut bitch slaps, haha. Allvarligt, jag slog min brorsa ett antal gånger och hans kompisar, och Simon och Danne fick också stå ut med hel endel. Sorry, det var inte meningen, eller de flesta gångerna var det inte meningen, men några förtjänade ni faktiskt! Jag var väl bara lite pepp på fight och då gick det ut över mina kompisar istället, haha.

image650

1:a Maj

Har ni saknat mig här på bloggen? Haha, jag vet att jag inte skrev något igår. Det fanns helt enkelt inte tid. Tränade på morgonen och sedan fick jag bråttom ut till stallet. Red som sagt igen, Unique är verkligen så otroligt bra! Seriöst, jag har aldrig sett en bättre häst! Fan, vilket kap alltså, skulle jag sålt henne här nu, skulle jag säkert få mycket mycket mer för henne. Helt underbar är hon, otroliga gångarter, med ett riktigt gung i kotorna, så snyggt!! När jag kom hem från stallet han jag inte mycket mer än ducha och klä på mig innan jag drog ner till resecentrum för att träffa Lise, Emma, Emma och Linn. Glillning och förfestande vid ån, sedan vidare till Danne för ännu mer förfest. Så drog vi ner till Stångebro framåt kvällen. Jag vet inte riktigt vad vi höll på med där egentligen, haha. Det hände i alla fall en hel del roliga saker. En tidig start på kvällen fick matchas med ett tidigt avslut. Jag pallade inte att sova hos någon, så jag gick hem och var hemma redan vid halv tre tiden. Kvällen var ju helt okej i alla fall.

Red henne i form på långa tyglar, status! Hahahaa
image649

RSS 0.91