Ledsen

Idag är jag ledsen. Det är inte kul, men det är ju så ibland. Det är däremot inte så det ska va. På ett sett så kan jag förstå lite hur det blev såhär. Men jag är inte en person som går på vad andra säger och tycker om någon. Jag vill ge alla en chans och bilda mig en egen uppfattning innan jag tar till mig alla rykten osv. Jag ville verkligen inte att det skulle bli såhär. Men nu är det så och därför är jag ledsen.

:(

Dags att knoppa

Jag är helt slut. Jag verkligen kämpa för att inte bara sluta ögonen och falla in i drömmarnas värld. Det blev rätt sent igår. Efter jag haft kvällsfodring fick jag skjuts till Titz. Hände där, tittade på film och hade trevligt. Det tog emot när jag visste att jag behövde cykla hem, jobbigt. Jag var egentligen trött redan innan jag åkte till stallet, så gissa om jag var helt död när jag kom hem! Satte väckarklockan på 7 för att få 4 stadiga timmars sömn. Väknade av att min brorsa kom in på mitt rum och frågade efter något och sedan sa att han skulle gå. Somnade om. Vaknade en kvart senare och insåg att min brorsa hade åkt till skolan, vilket betydde att klockan var över åtta. Mycket riktigt, kvart över åtta var den. Hade ju såklat inte hört väckarklockan, men man ska ju lyssna på kroppens signaler, och min kropp ville förmodligen sova. Släpade mig upp i alla fall, för att 15 minuter senare stå på busshållplatsen med lite utkletat smink och trollliknande hår. Jag kom till skolan. Lagom till fotograferingen. Den hade man ju glömt bort... men jag bryr mig inte. En lektion hade jag idag också. Spanska. Jag trodde jag skulle dö. Eller rättare sagt, jag trodde att jag var död. Det  trodde jag från det att jag gick upp fram till 13 tiden när jag snackade med Emil, kom tillbaka lite till verkligheten då. Drog hem till Titz och chillade lite. Sen kom Simon förbi också. Det var kul, för Simon är så rolig, hahahahaha. Han är det.

Nu klarar jag inte av att skriva mer. Måste sova. Godnatt.

Under Snön

Jag vet inte hur jag kunde missa att berätta om det här i förra inlägget, för det var ju därför jag skrev, haha. I alla fall så måste jag berätta det här. Igår när jag var hos Emil tittade vi på tv4fakta. Det var ett program om Afghanistan. Det var så jävla bra, det var det bästa program jag någonsin sett tror jag. Jag satt som klistard. Det handlade om hur Afghanistan förut var ett fredligt land där alla levde i harmoni och vänskap, sedan kom vändningen och det gick utför. Nu är gatorna fulla av vapen, svält, fattigdom, krig och elende. Jag tänkte på Under Snön, för den passar perfekt in. Det är ju verkligen det låten handlar om, eller det handlar ju om Tibet egentligen, men i alla fall, det är ju typ samma sak. Det var så mäktigt så jag trodde att jag skulle dö typ. Det coolaste är att nu när jag skulle skriva det där inlägget så började precis den låten spelas på iTunes!! Det är något magiskt med Kultiration. Det är verkligen det.

En bra kväll

Då ska vi se om jag kan försöka få fram vad jag gjorde igår egentligen. Jag gick upp efter 9 timmars lång skön sömn, segade mig lite, åt frukost, drack kaffe och så. Sedan åkte jag ner till gymmet. Det gick bra att träna! Nu förtiden när jag säger att det går bra menar jag ju inte bra på samma sätt som jag gjorde förut. Det går bra under omständigheterna kan man väl säga. Min kondition har slagit i botten. Det var väl förväntat, men jag hade ju inget val, jag var ju tvungen att vila. Ja, jag tränar på försiktigt nu då, men det är svårt ska ni veta, jag vill ju springa långt och länge. Det är så det ska va ju. När jag hade tränat tog jag mig hem igen, käkade lite, satt vid datorn och nördade flashback. Sedan åkte jag till stallet en snabbis, ingen ridning. När jag kom hem la jag mig i badet, det var jätteskönt. Lyssnade på Kultiration och varf glad. Sedan bar det av till Emil. Chillade där hela kvällen, trevligt.

Imorse fick jag gå upp tidigt för att ha stalljour, jobbigt, men ändå kul. Det är ju rätt mysigt. Så har jag tränat för Monica också :) Unique hade damp idag. Hon tyckte allt var så kul så hon blev aldeles till sig. Haha. Nu tänkte jag hjälpa Ebba lite med en skolgrej, sen vet jag inte. Måste ut till stallet igen vid nio. Men något annat ska jag väl kunna göra av dagen. Vi får se :)

Edit

Okej, jag måste ändra lite info från förra inlägget. Asså HAHaHA. Vad höll jag på med? Kommer typ inte ihåg att jag skrev någonting, jag var så himla trött det bara gick av farten. För det första slutade jag inte 24.25 utan 14.15 hahahaha, så fel det kan bli. Så nämnde jag inte heller att Sara var med i parken. Så till sist så var jag med Ebba, Li och Linus tills de skulle åka till KROGEN, inte hem! Jag gick däremot hem, eftersom jag inte gillar krogen. Jag gillar inte att dricka. Bara när jag är med helt rätt folk och jag är pepp och jag vet att det kommer bli kul. Inte annars, inte krogen. Usch. Sist jag drack, mer än något glas sådär, var på Martins 18-års fest, över en månad sen. I sommar har jag bara druckit en gång + skolavslutningen. Folk tror inte på mig när jag säger det, men det är så. Det är sant.

Nu blir det träning i alla fall.

En bra kväll

En andra uppdatgering. Känn på den ni! Det trodde ni inte va? ;) Efter jag slutat vid 24.25 hängde jag kvar i skolan med Danne och Simon. Sen kom Lise också, var med henne där till typ halv fem. Så tog vi bussen hem, efter det drog vi till Parken. Jag och Lise chillade där ett tag, drog till Willys och så. Lise drog hem, men jag stannade med Jaque, Olle och Ludde. Så kom Ari och Gabbe med. Hängde där största delen av kvällen. Drog med Olle och Ari mot Berga, så träffade jag Ebba, Li och Linus så var jag med dem tills de gick hem. Då gick jag med hem och nu ligger jag här i s'gnen med datorn i knät och vill sova. Så jag ska nog göra det. Snart. Godnatt

Webbdesign

Det är lika bra att jag uppdaterar nu, för sedan är det ju lätt hänt att jag inte hamnar vid någon dator, vem vet. Fredag idag, för er som är lite allmänt förvirrade eller saknar uppfattning om dagar och inte visste det. Fredagar är ju schysst. Jag har börjat denna härliga dag med att cykla ut till stallet, rida, fixa och trixa och sedan cykla tillbaka. Riktigt snabb var jag idag. Var i skolan redan halv tolv. Duktigt av mig. Sitter i datasalen just nu. Är lite ledsen över att molnen har simmat in och lagt sig som ett tjockt täcke över himlen, det var ju så fint väder imorse :( Men det är smällar man får ta i livet. Vissa dagar är det sämre väder än andra. Pyssar lite med Signerat Ungs hemsida.

Händer i kväll då? Jag är öppen för förslag. Har ju redan varit i stallet, så jag har inga obligationer idag. Inga "måste göra". Hittar nog på något kul :)


Tur att jag inte är trött i alla fall

Jag han inte med någon uppdatering igår som ni kanske märkte. Dagen gick i ett. Började med att åka till skolan, hade två lektioner till och med! Efter skolan drog jag till stallet, tog sedan bussen tillbaka och gick till skolan vid 4 igen. Softade där till halv sex tror jag. Sedan slog jag en liten runda på stan. När jag kom hem ringde Emil och ville att jag skulle komma dit, så jag hoppade på cykeln och var där typ 20 minuter senare. Chillde där ett tag och tittade på roliga youtubeklipp. Så kom Robin och hämtade oss för att åka till en annan kompis. Så gjorde vi det, hägde där ett tag. Så fick jag skjuts hem till Lise. Vi började göra serien igår. Jag har tidigare haft panik för att vi inte skulle komma på något bra, men det gick rätt lätt att komma på :) Han ju bara rita en bild på 3,5 timma, och då kompierade jag ändå det mesta. Folk uppskattar inte sådana saker tillräckligt mycket. Tänk på alla illustrationer i tidningar, på tv, reklamskyltar osv det krävar faktiskt väldigt mycket arbete. Bara så att ni vet.. Kom hem från Lise vid tretiden. Jag var inte så trött som jag borde varit imorse. Det kom senare istället. När jag kom till skolan visste jag inte riktigt om jag levde och var vaken eller om jag låg i någonslags drömkoma. Satt och lyssnade på redovisningar på Medieproduktionen i 30 minuter. Efter det har jag inte haft något. Har bara suttit. Hällt i mig sådär en 7-8 koppar kaffe i hopp om att bli pigg. Hade egentligen tänkt att gå och träna nu, men det blir inte så. Känner inte att jag kommer kunna ge allt idag, inte ens en 5 del av allt. Då kan det lika gärna va. Får ta det imorgon eller någon dag när jag är lite piggare i alla fall.

23

Idag är ingen vanlig dag. Idag är dagen. Det är den 23 september. Kom ihåg det nu, den 23/9 är dagen. Nej, det är Dagen. 23+9=32 och 32=23. Det har varit soligt idag. Det är på grund av 23. 23 är allt och allt är 23. Det har varit en 23vlig dag. Jag har varit i skolan, jobbat med webbsidan, endast gjort mattetalet 2323, varit i stallet och ridit ut i det härliga höstvädret och snackat med Jaque om 23 på msn. Jag känner på mig att det v'äntar 23 underbara dagar runt hörnet. Kan vara så. Bode vara så. Det blir kul ju.

Ha en 23vlig kväll. 23ismen regerar!


ALLT ÄR 23!

Inget skulle bli som förr.

Människor behöver hjälp. Vi behöver hjälpa varandra. Lyckan är materalistisk. Det är det enda i-landsproblem som är värt att lägga energi på att lösa. Lyckan ska vi finna inom oss. Inte ens all världens rikedom kan göra en ledsen man lycklig, som man brukar säga. Här har vi det bra, men om du ser över hela världen så kommer du upptäcka hur mycket våran materiella tillvaro påverkar andra negativt. Bieffekterna hos vårat missbruk av prylar, pengar och makt utsätts vi inte alltid själva för, utan det är andra som drabbas. De vi inte ser. De vi blundar för. Om synen på lycka skulle förändras, om alla såg lycka i kärlek, vänner, familj, erfaranheter och kunskap skulle världens förmodligen se helt annorlunda ut. Det är det materialistiska och statusjagande tänkandet som både bygger upp och förstör vårat samhälle. Vi beter oss som djur i strid när vi alla kämpar för att komma upp till toppen, och bryr oss inte vilka metoder vi måste använda för att ta oss tid, eller vilka konsekvenser det får för andra. Jag brukar vara rätt optimistisk, men nu är jag faktiskt realistisk; det är för sent. Det kommer inte gå att bryta detta mönster. Inget skulle bli som förr.

Sommarkänslor

Trött är man ju. Igår var jag först med Ebba, Li och Linus. Li och Linus gick dock hem ganska snart, så då var vi med Axel, Jacke, Jaque, Olle, Ludde, Muffe, Konkan, Armin, Amanda och Ari. Chillade, lyssnade på musik och allt sådant. Riktigt trevlig kväll faktiskt. Fick jättemycket sommarkänslor, det kunde lika gärna ha varit en av dagarna i somras. Det var härligt, samtidigt som det var lite sorgligt, för nu är ju sommaren slut :( Oh no. Nej, jag ska inte deppa ihop. Aldrig. Jag älskar hösten. Den friska kyliga luften, den värmande solen, långa skuggar, vackra kontraster, sprakande färger. Underbart! Hur som helst, lite senare på natten kom Kroon och Agge också. Kroon var rolig, eller såg rolig ut, eller ja, skitsamma, jag skrattade väldigt mycket i alla fall. Hahaha. Det var kul. Gick upp strax innan nio idag. Chillade med lite folk. Sedan åkte jag ner till gymmet. Sprang på löpbandet idag. Det gick BRA! Okej, jag sprang långsamt, mellan 9-12 km/h. Låg oftast på 10-11. 16 % lutning, 40 minuter. Sista kvarten hade jag ju rätt ont måste jag erkänna, men ändå. Jag är helt överlycklig!! Förstår ni att jag inte har kunnat springa mer än 4-6 minuter i ett helt år nu! Jag har försökt förtränga skadan, glömma bort den, jag har gett upp, jag har försökt igen, jag har tagit mitt förnuft till fånga och vilad. Det börjar se ljusare ut! ÄNTLIGEN!!

Snart kommer Ebba hit. Så ska jag ta en sväng förbi Jacke, så ska vi ut till ett hemligt ställe. Haha, okej, det är inte hemligt. Men det är fint. I höstens stjärnglans :)

Jag måste få säga vad jag tycker

Väntar på att Ebba och Li ska komma hit. Jag känner mig lite uppskakad. Måste varva ner. Ett bad, det är vad jag behöver. Jag ska sjunka ner i badet och slänga i en badbomb från älskade älskade Lush. Så ska jag ligga där, läsa en bra bok om Rastafarins uppkomst, lyssna på Kultiration och Marcus Berg. Så ska jag tänka på allt jag tycker om, vad jag har för åsikter och hur stor del av mig mina åsikter och tankar faktiskt är. Så ska jag tänka på och känna att ingen, aboslut ingen kan någonsin ta ifrån mig det. Att sedan folk har problem med att jag visar vad jag tycker och vad jag står för bryr jag mig inte om. Jag bryr mig inte om vad andra tycker om mig. Jag tycker det är tråkigt att vissa personer inte beundrar mig och accepterar mig för att jag står upp för mina åsikter, utan istället skäms över mig och ororar sig för vad andra ska tycka. Jag är ledsen för eran skull. För det är inte så det ska va. Sålänge du inte har extremt förargelseväckande åsikter så ska du kunna stå för dem och inte låta dig påverkas av vad andra tycker. Det jag tycker är mest synd är att de åsikter jag har verkligen är så långt ifrån förargelseväckande som det kan bli. Jag tror på kärlek och respekt. Acceptans och ett liv utan fördomar. Jag tror på att alla ska få en chans, alla är i grund och botten lika mycket värda. Det är för mycket klyvor mellan världens folk, Sveriges folk, Linköpings, Vidingsjös. Alla är uppdelade i grupper som för hat mot varandra. Varför? Kanske för att folk är rädda för att ta ett kliv ut från detta mönster, rädda för att säga stopp. Jag vet inte. Idag är vi alldeles för uppstressade och påverkade av samhället. Vi glömmer bort oss själva någonstans i ett hymel och vimmel av krav, ideal och påfrestningar. Söker vi oss själva så finner vi äkta lycka. Känn dig själv, det är då du vet vad just du ska få ut utav livet för att en dag kunna dö lycklig. Vi ska leva i harmoni. Det här är mina åsikter. Det är min filosofi, som jag lever efter. I allmänheten får jag inte säga såhär. Jag får inte tycka så, för jag lyssnar på reggae, och en del av mina åsikter grudar sig i Rastafari, vilket idag bara förknippas med wannabe gangsters, hashrökande och klottrande. Det är ju synd. För om ni istället skulle släppa era murar uppbyggda av fördomar och propaganda så kanske ni skulle höra sanningen. Det skulle ni behöva.

Kärlek och respekt.

Så är det

Lite trött är jag ju. Måste åka till stallet snart, för sen kan inte mina föräldrar skjutsa. Men det blir bra, för sen ska jag va med Ebba, Li och Linus? :) I sin vanliga ordning måste jag be om ursäkt för att jag ännu en gång inte lyckats ta mig till en dator för att uppdatera bloggen de två senaste dagarna. Vill ni ha en liten update kanske? Får se om jag kan komma på vad som har hänt då

Onsdag: Det var sist jag skrev, jag somnade som jag sa klockan sju, eller lite innan till och med. Sov i tretton timmar.

Torsdag: Jag var forfarande trött när jag vaknade. Jag var trött långt in på dagen, men sen gick det över. Drog förbi Emil en sväng innan  jag tog bussen till stalllet. När jag kom hem från stallet åkte jag till Emil igen och var med honom och Myran, så kom Chris och Frida också :)

Fredag: Gick upp tidigt för att cykla ut till stallet. Världens härligaste morgon var det. Underbart väder! Jag blev sugen på att rida ut. Det var inte Unique sugen på. Jag tror det var för att alla höll på att gå ut i hagarna och så, hon ville npg bara va med sina kompisar, hehe. Hade itne tid att lirka med henne idag för att få runt henne brohagenrundan. Istället gick jag ner till ridhuset, det gick jättebra! Cyklade hem, duschade, åkte till skolan. Hade en lektion. Gick och färgare håret. Åkte hem till Li, förfestade lite inför förfesten. Drog till förfesten, chilla där ett tag. Sedan vidare in till stan. Rätt schysst kväll i alla fall.

Nu ska jag väl försöka tigga skuts till stallet då. Allt är ju i sin vanliga ordning här hemma. Mamma hatar mig för den jag är och bryr sig för mycket om vad andra tycker. Jaja, bara en dag som alla andra.

Kul kväll/natt

Ännu en gång får jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering.  Sov ut igår, till tio sov jag. Drog till skolan halv elva, var där och sörplade kaffe tills jag skulle ha Webbtidnignen. Blev kvar i skolan ett bra tag, chillade med Ebba, Danne och Simon. Så ringde Emil och var allmänt flummig, så då blev jag med flummig. Det kan ju va varit allt kaffe som slog till också. Vem vet. Hängde med Simon och Danne på stan en sväng, flummade runt och blev ännu mer cp i huvet, hehe. Så träffade jag Ebba, satt och chillade ett tag. Strosade runt lite. Senare drog vi hem till Emil lite. Var där ett tag, sen drog Ebba hem och jag, Emil och Frida åkte till Ryd för att hämta upp Robin och Fredrik. Sedan åkte vi ut till stallet för att jag skulle fixa med Unique och kvällsfodra. När det var fixat och klart styrde vi mot Emils land. Långt var det, det tog säkert 1 timma och 15 minuter från stallet. När vi kom dit skulle vi knacka på hos grannen som hade nykeln. Självklart var de inte hemma, så vi fick åka hela vägen tillbaka igen. Hahahaa, men det var ju en utflykt. Vi drog hem till Emil, chillade där. Såg lite dåliga tv-program, lyssnade på musik och så. Jag somnade någon gång sent, vet inte alls när. tre kanske? halv fyra? vem vet. När jag vaknade var jag helt förvirrad och trött och visste inte vad klockan var så jag tog mitt pick och pack och begav mig till skolan. Lite sent, men bättre sent än aldrig, som man brukar säga.

Jag var varit seg idag. Väldigt seg. Och hungrig. Igår åt jag en halv tallrik gröt till frukost, sen åt jag en chokladboll som jag köpte på hemköp. Det var väl det jag åt igår, kort lista. Jag var svinhungrig när jag kom till skolan, så jag gjorde lite gröt och hällde upp en massa kaffe. Det var gott.

Nu är jag svintrött. Tänkte chilla lite nu, lyssna lite på musik och surfa runt lite planlöst på internet. Klockan sju ska jag gå och lägga mig tänkte jag. Det blir skönt!

Det var inte igår..

Det är ju faktiskt en skam att jag har blivit så dålig på att uppdatera på senaste. Skärpning skärpning! Inte för att det spelar någon roll, men om jag ska skylla ifrån mig lite så är det ju så att allt går i ett. Det är alltid något som händer. Då måste man priorietera. Men det ska bli bättre, lovar. Så vad har hänt på senaste då? I lördags kväll cyklade jag och Ebba iväg till Lise. Eftersom hon varken har mobil, internet eller hemtelefon så visste vi ju inte om hon var hemma. Vi stod utanför hennes fönster och ropade lite, men gav upp eftersom det såg släckt ut där inne. I brist på annat att göra så åkte vi hem till Ebba. Det blev en bra kväll trots allt. Chillade, lyssnade på bra musik och snackade om diverse saker.

Igår så var det träning på morgonen. Unique var så duktig så, men det är hon ju alltid nu förtiden. Åkte en sväng till Ikano med mamma, köpte vinter jacka, skööööööööönt! Chillade lite hemma sen tills jag fick en spontaninbjudan att komma hem till Emil. Då trampade jag iväg hem till honom. Chillade där, såg på Harold and Kumar, haha, den kan man inte se för många gånger.


Lite snabbt bara

Igår var det ju fest hos Danne. Det var kul, annorlunda, men allt som allt kul. Kom hem rätt tidigt, och det var så himla skönt. Jag vara så trött och sliten kändes det som. Sov gott sen, men vaknade tyvärr tidigt, redan halv åtta tror jag det var. Därför är jag trött nu, men det är väl så det ska va.

Idag började jag  dagen med att snacka massa med en kille som gick i min klass i Miami. Trevligt var det, men lite konstig känsla måste jag säga. Sen drog jag ner till gymmet. Det gick väl sdär att träna, styrkan gick ju bra som vanligt, men knät är ju som ni kanske vet inte i toppform. Jaja, det är väl smällar man får ta här i livet. Man kan ju inte krypa ihop till en liten boll och öska att man kunde försvinna för varje litet problem som kommer i livet. Det är bara att ta nya krafter och se allt från den ljusa sidan.

Nu ska jag träffa Ebba, får se vad kvällen har att erbjuda...

Solen kryper, solen klättrar upp för himlen

Stressigt och hektiskt som vanligt då. Kom hem för en stund sedan, har varit hos kiropraktorn. Skolan har jag ju också besökt idag. Har dock inte varit på några lektioner. Jag hade bara en på eftermiddagen, men jag satt vid daton utanför klassrummet och skrev en annnan grej, och så skulle jag ju ändå gå tidigare, så jag orkade inte. Var i stallet imorse, ja, helt sant, innan skolan och allt. Cyklade ut klockan halv åtta redan. Duktigt av mig. Det gick svinbra att rida idag! Kanske är pga mina kiroprakorbesök, vem vet. Så trampade jag hem igen och var hemma strax efter 11. Så har man fått sig en 3 mils cykelrunda också, kul, men inte lika roligt för mitt stackars knä som bara klagade hela tiden.

Igår var Ebba och jag ute i skogen och plockade svamp. Inte för att vi hittade mer än 4 ätbara svampar, men det är ju alltid något.

Nu sitter jag och är lite ledsen för en sak som inte gick så bra.. det är ju tråkigt när man har ställt in sig på något och så blir det inte så. Men jag antar att det är så det ska va. Det ska ju inte vara lätt hela tiden. Ikväll ska jag till Danne som fyller 18 år idag. Grattis!

Ja, ska väl börja dra mig och styra med lite saker...

Dollarn är påväg upp, om ni undrar..

Nära att jag missade att uppdatera idag igen. Men icke sa nicke, så blev det ju inte. Precis när jag tänkte stänga av datorn och kasta mig på sängen så kom jag på att det fanns en liten adress jag inte besökt idag. Jaha, ska jag säga något om dagen kanske? Skola som vanligt, men ovanligt nog så hade jag två lektioner! Första gången faktiskt, kände mig duktig. Så var det stallet som vanligt, kanske inte ens behöver nämna det. Det gick jättebra idag i alla fall. När jag kom hem skulle jag göra mig iordning för att åka till Vickan. Jag var jätteblöt. Jag fick ångest för att jag inte orkade gör mig iordning. Sedan kom jag på att det faktiskt bara var Vickan och co. jag skulle träffa, så jag tog på mig första tröjan jag hittade, den som låg på min säng. Denna tröja hade jag på mig hela dagen i måndags och har sedan sovit i den i två nätter. Men Ibland blir det ju så, så länge ingen klagar så..  hahahahaha. Det var i alla fall kul hos Vickan. Jag, Vickan, Stina, Hanna och Sara. Trevligt var det, träffar aldrig dem nu för tiden :( Gamla minnen!! <3

Okej, ska jag säga något mer kul kanske..? Dollarn har stigit konstant på senaste har jag märkt. Det är väl bra, eller dåligt. Det beror väl på hur man ser det. Det är ju bra för USA, men det är ju inte så kul för oss här borta i lilla Sverige, när vi inte längre kan beställa onödiga saker avdålig kvalié, tillverkat i Kina, Taiwan, Japan eller liknande, som säljes via USA och därför ger oss låga priser. Nej, nu blir det stopp på slöseriet. Inte för att jag har beställt en enda grej från USA, men jag kanske borde gör det nu. Passa på medans det är relativt lågt. Nu ska jag sluta snacka valutabörsen. Sängen var det, sova. Nu!

Bara en sak till. Kul att vi lever allihopa. Okej, alla lever väl inte. Fel sagt av mig, folk dör ju hela tiden. Okej, inte för att jag trodde att världen skulle gå under, men vissa trodde ju det. Det hade ju varit lite kul om vi alla drogs in i ett svart hål. Vad skulle hända liksom? Vem vet? Ingen vet. Kul ju, eller i alla fall spännande.

Webbpyssel och storförkylning

Jaha, här var man ju inte igår då. Igår mådde jag verkligen inte bra. Jag brukar vara pigg och glad men igår var jag hur trött och seg som helst. Ont i huvudet och en förkylning på ingång. Jag var så trött att jag inte ens orkade åka till stallet efter skolan, jag kände att jag behövde komma hem och äta lite panodil och ta lite nässpray. Självklart hade jag ingen nyckel när jag kom hem, så jag fick hoppa in genom fönstret, men det går ju det med. Det var skönt att komma hem i alla fall, jag blev fakiskt piggare. När mamma kom hem åkte vi ut till stallet och gjorde en snabb vändning. Det blir ju så ibland. Klockan sju kom Vickan förbi så gick vi ut på promenad. Det var jättelänge sedan vi sågs, så vi hade mycket att snacka om. Tyvärr var jag för trött för att gå så länge som vi kanske hade behövt för att hinna snacka om allt, men det blev väl en dryg timma i alla fall. När jag kom hem var jag dödstrött och kastade mig direkt i säng. Sov 12 välbehövda timmar. Ni kanske förstår hur skönt det var?!

Igår var Ebba och jag vid Utsiktsplatsen innan skolan. Drack kaffe och sådär. Niceee. Det ska vi göra igen, när det blir höst på riktigt. När löven byter färg, när luften blir kylig och frisk, när solen skiner över staden och ger alla färger en starkade kontrast. Då ska vi sitta och sörpla kaffe och titta ner på världen. För det är så det ska va.

Nu sitter jag här i skolan och försöker knåpa ihop några utkast för SigneratUng.se. Om en halvtimma drar Webbtidingen igång och då blir det mer tänkande, grubblande och funderande. Det behövs nog lite mer kaffe för det. Eller förresten, mycket mer kaffe. Jag är trött. Nu vill jag sova. Nej, kaffe var det. Jobba.


Adam 18 år :)

Igår fyllde Adam 18 år, grattis! :D Det blev fest såklart. Vi blev lite senare än planerat, hehe, men vi var tvugna att träffa Ludde lite först. Vi kom ju fram tillslut i alla fall. Skön stämning och folk man tycker om. Det är så det ska va ju. Satt mest ute och snackade och hade trevligt. Sedan försvann Ebba och Li, de smög iväg lite, haha. Jag chilla med bl a Martin, Max, Hannes och Joel, drog upp till Lillgårdsskolan sen. Där träffade vi Ebba och Li igen, efter att de varit borta ett bra tag :P Ja, det blev en kul kväll iaf. Det är så det ska va ju.

Imorse fick jag släpa mig ur sängen för att komma iväg till stallet. Nej, så var det faktiskt inte riktigt. Jag var rätt pigg när väckarklockan ringde. Men det kunde ju ha varit så. Det hade inte varit kul. Eller kanske. Det kanske hade blivit kul. Det kanske är så det ska va. Eller? Nej, nu vet jag inte vad jag snackar om längre. Eller jo, det vet jag nog förresten, men skitsamma. Det gick bra att träna i alla fall. Kul var det :) Nu sitter jag här och har hällt i mig enorma mängder kaffe. För det vet jag verkligen att det är så det ska va. Det blir kul. På riktigt! Snart ska jag och Ebba gå ut i skogen och plocka svamp. Det blir också kul.

Något mer som blir kul är om Johan hämtar datorn. Kom igen då Johan, hämta datorn då. Det blir kul ju!

snorta wasabi och käka gröna lingon

Det var kul igår. Tog bussen med Ebba och Li till resecentrum och sedan vidare till Lambohov, Luddes hood. hehe. Så chillade vi hos Ludde med honom och Muffe. Roy kom också, senare. Det var najs. Schysst var det. Det är så det ska va. Det blir kul ju. Det är kul. Det var kul. Jag blev riktigt seg mot slutet och höll på att somna nästan, men vi tog oss hem i alla fall. Duktigt tycker jag. Somnade gott när jag kom hem, men sov inte längre än till 9, vilket förvånade mig. Har inte gjort mycket idag då. Chillat med Axel, Armin och deras kompisar nere i källaren. Tittat på regnet utanför. Druckit te. Druckit kaffe. Ätit gröt. Lyssnat på Dillköttsandalsorkestern. Kul.

När mamma och pappa kommer hem ska jag bege mig till stallet. Ikväll blir det att dra hem till Adam Sjölin som fyllet 18. Grattis! :)

I'm baaaack ;D

Tjoho. Jag är tillbaka till mitt glada jag igen. Det är så det ska va ju. Idag har jag varit värsta glad. Jag vet inte varför, men det är kul ju! Efter skolan följde Ebba med mig till kiroprakton. Ett kort besök, som vanligt, men det ska väl hjälpa lite hoppas jag. Efter det gick vi till Gröna Arken, och handlade lite nödvändigheter, eller i alla fall saker vi ville ha. Jag handlade för hela 15kr! Det ni, ni trodde säkert att jag inte hade några pengar, men jag fick faktiskt 40 kronor av min mamma idag. Det är bara att tacka och ta emot. Kom hem från stallet för en liten stund sedan och har precis unnit käka. Sen ska jag träffa Ebba och Li, så ska vi hem till Ludde :) det blir nice.


Deppig kväll, tyvärr

Jag antar att ni med spänning har väntat på att få höra vad jag gjorde igår kväll. Jo förstår ni, jag och Ebba tog cyklarna och trampade hem till Lise. Chillade, snackade, lyssnade på musik och allt vad man nu brukar göra. Det blev många skratt kan jag lova. Mot natten satte vi på Bombay Dreams, första gången jag såg den. Jag gillar ju inte svenska filmer, jag vet, jag säger det hela tiden, men den här var faktiskt rätt bra. När filmen var slut föll jag direkt in i någonslags komaliknande sömn och sov enda tills min mobil ringde vid halv sju. Vi vaknade till en underbar morgon, med strålande solsken och frisk höstluft. Härligt. Vi åkte bort till Preem och köpte bananer efter att ha haft banansug hela natten. Gott var det! Så åkte vi till skolan där jag har suttit och sörplat kaffe hela dagen. Tyvärr fick jag veta en tråkig sak som har hänt. Det var ju, som sagt, tråkigt och gjorde att jag blev lite ledsen, eller i alla fall orolig. Sen efter skolan drog jag och Ebba till Gröna Arken, vilket alltid piggar upp :D Efter det blev det träning, och så blev jag deppig igen. Knät var verkligen inte bra idag. Det gick inte alls. Jag blev jätteledsen. Jag blev gladare av att sedan gå ut och gå med Unique, men direkt när jag satte mig i bilen påväg hem blev jag jättetjurig igen. Det är ju så ibland. Det var länge sedan jag var riktigt deppig, men jag är det nu. Jag är bara så sjukt trött på allt att jag inte ens orkar va arg och irriterad, jag är bara ledsen. Det har snart gått ett år sedan en av de bästa och värsta dagarna i mitt liv. Det är snart ett år sedan Lidingöloppet, snart ett år sedan jag gjorde det jag älskar älskar älskar, snart ett år sedan jag med blödande fötter, en dålig hälsena och ett ostabilt knä tvingade mig igenom 3 mil tuff terräng, snart ett år sedan jag fick en allvarlig knäskada, snart ett år sedan helvetet drog igång. Knät blir bara värre och värre. Jag har haft massor uppehåll från träningen, men det hjälper inte. Jag vill inget hällre än att det ska bli bra, men det blir det inte.

Inget skulle bli som förr.

Unique<3

Jag upptäkte visst att jag inte hade skivit något här igår. Det var dåligt av mig! Jag kom hem vid åttatiden från stallet och var helt slut. Jag red ut igår och det var det roligaste på länge. Okej, jag måste erkänna att jag säger så till det mesta nu förtiden, men det måste ju bara betyda att jag hela tiden har jättekul och är jätteglad! Och det är ju bra. Det är så det ska va ju. Hur som helst, jag red ut igår, en lite längre ritt blev det. Brohagen plus en extra sväng bort mot klätterbackarna, dock inte upp i klätterbackarna, för jag kommer aldrig ihåg vilka svängar man ska ta.. hehe. Jag älskar att rida ut. Det är så himla härligt, jag älskar ju naturen, skogen, frik luft och känslan av frihet. När jag är ute och rider känns det som det enda som existerar är jag, min underbara häst och naturen med all sin skönhet. Det roliga med Unique är att hon blir så mycket finare när vi rider ut. Hon blir så glad och får sådan vilja och krafter att allt går tusen gånger bättre. Hon kommer i form och börjar jobba så fort jag tar tyglarna och det r inga som helst problem att varken korta eller änga steget jättemycket i alla gångarter. Hon flyttar i öppna och sluta som om hon inte gjort något annat och lägger jag bara lite energi och tid på det kommer det inte heller vara några problem att få upp henne i piaff och passage. Förut hade jag ju lite problem med att rida ut, hon ville inte gå. Hon backade, vände om och ville bara hem. Detta var för att vi inte var kompisar förut, men nu är vi ju det. Nu är vi jättebra kompisar och det är därför allt går så bra.

I love you, you know <3



Trevlig kväll

Nice kväll har det ju varit. Drog hem till Ebba lite först, chillade, lyssnade på musik och så. Senare traskade vi mot Hydro och träffade Johan på vägen, det är alltid trevligt. Sen gick vi till Vidingsjö för att ta ettan till Berga där vi skulle träffa Lise och Sarah. Så drog vi hem till Lise, hennes nya lägenhet :D Den var asfin asså! Fett nice! Chillade där ett tag och det var så kul :) Nu har jag kommit hem, sitter och äter äpple och sånt ;) Nej, ska väl ta och dra mig nu. Måste nog gå och lägga mig snart, ska bara lyssna på lite musik först, varva ner, tvätta bort sminket och så. Sen ska jag sova, det ska bli skönt! :)

Grattis Ludde

Idag är ingen vanlig dag, för idag fyller Ludde Låda år. Ja, så är det. Han hatar ju att bli grattad om han inte får presenter, men jag och Ebba har ju faktiskt en present, så då gör det ju inget om du får ett grattis på köpet ;D

Grattis Ludde! :D


RSS 0.91