Tejp

Igår var jag och sjukgymnasten och fick en helt underbar tejpning! Så här lite ont har jag inte haft på väldigt väldigt länge. Visst, jag har fortfarande ont, men det är stor skillnad! Inte hade jag kunnat tänka mig att en tejpbit skulle kunna göra så stor skillnad.

Nu ska jag ge mig iväg till skolan. Sedan ska jag vara duktig och gå till gymmet och göra lite tråkiga sjukgymnastikövningar.

Det är jag som är broshan


Jag gillar Linköping <3

Tjo

Då var skolan igång igen. Jag började dagen med att gå till gymmet, vilket faktiskt gick förvånandsvärt bra! Sedan vidare för att ha en timmas spanska mellan 12-13. Efter skolan och en hel del kaffe åkte jag ut till stallet för att rida, vilkert det inte blivit mycket av på senaste tiden. Unique var jätteduktig och det märktes verkligen att hon tyckte det var roligt att arbeta igen.

När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och drog sedan iväg till Micke. Vi såg I am Legend, den var bra, rätt sjuk i alla fall.

Imorgon måste jag upp tidigt, vilket jag inte är allt för glad över. Jag ska vara hos sjukgymnasten vid 8!! Vad tänkte jag när jag valde den tiden? Det får väl gå.

Det är jag som är broshan.

Jag känner mig som en rätt dålig bloggare just nu, det är för lite uppdatering här. Jag vet inte ritkigt varför det har blivit så, jag har kanske inte haft något intressant att säga. Det har jag i för sig inte nu heller. De senaste dagarna har jag bara varit hemma, visserligen har det varit en massa folk här nästan varje kväll, men jag börjar tröttna lite på att vara hemma nu. Jag vill att det ska hända något roligt. Jag ska nog inte hoppas på för mycket, det är ju söndag trots allt. Söndag och söndagsångest. Imorgon börjar skolan igen och jag har inte gjort ett skit av allt jag hade tänkt hinna med på lovet. Det känns bra.

Något kul måste fan hända idag. Det gör inte mig något att det är söndag, jag skiter i det.

Förresten är det jag som är broshan nu.

Bilder

Dags för lite Sthlm pics..



Sthlm

Jag är sjukt trött just nu. Borde verkligen sova, men fastnade med att redigera lite bilder från dagen. Idag har jag varit i Sthlm, lite sådör spontant. Jag, mamma, Axel och Ludde åkte iväg, gratis tåg och allt. Jag, Axel och Luidde irrade omkring på väldigt många olika ställen och gick jättelångt. Så var vi på highlights och så där, softish.

Lägger ut bilder imorgon. Nu måste jag sova.

Jag är broshan

Igår kväll drog jag över till Erik och hängde med honom och Bawan. Spelade lite tvspel och så, rätt soft efter att inte ha gjort ett skit på hela dagen.

Idag har jag faktiskt gjort lite nytta. Städat rummet och tjänat pengar. Det är alltid nice. Jag är ju broshan. Får se vad som händer ikväll, något kul hoppas jag.

Synd

Igår, ja, jag vet knappt vad jag ska säga. Det var sjukt i alla fall. Flippat.

Idag vill jag inte säga något mer än att mina djupaste sympatier går till några som verkligen behöver det. Tro mig, jag lider med er. Jag har tyvärr inget annat att ge än medkänsla, men jag antar att det är bättre än inget.

Fredag den 13e

Fredagen den 13 blev inte alls någon otursdag. Tvärtom, det blev en riktigt bra dag rakt igenom! Först var jag i skolan och hade Multimedia, som förövrigt är det roligaste ämnet jag har, satt och pillade i flash några timmar, sedan ut till stallet en snabbis. Tillbaka till skolan för en kopp kaffe och träffade sedan Ebba på resecentrum. Vi gjorde lite ärenden på stan och när vi sedan skulle åka hem ser jag Emil. Det var jättelänge sedan jag träffade Emil, så jag ringde upp honom och så blev jag inbjuden på en kopp kaffe. Det var trevligt :)

Kom hem och slängde i mig lite käk, tog bussen till resecentrum där jag mötte Ebba, sedan vidare på RF fest i Ryd. Det var roligt, med mycket roliga personer. Stannade inte där så länge, utan jag, Axel, Niclas, Olle, Lillen, Ebba, Micke och Bawan bestämde oss för att dra vidare till Micke. När vi står på busshållsplatsen och väntar på bussen så dyker, utav alla personer, Eddi och Hallicsander upp mitt från ingenstans. Det var väldigt förvånande måste jag säga. När vi sedan kommer in till stan träffar vi även Myran som också hookar mot Berga. Chillade hos Micke tills folk sakta men säkert började dra åt olika håll. en bra kväll blev det i alla fall.

Idag vaknade jag till strålade solsken och jag lös direkt upp som en sol. Jag har varit jättepepp hela dagen! Men måste gitta. Peace.

Hör och häpna

Efter att ha spenderat hela förmiddagen framför It's Always Sunny in Philadelphia åkte jag ner på stan för lite ärenden. När jag hade varit på stan i ca 10 minuter blev jag helt slut, energimätaren kraschade totalt. Jag tog till reservkrafterna och lyckades ta mig till skolan. Jag fick i mig lite kaffe och fick vara social och prata med folk, vilket jag inte gjort de senaste dagarna. När jag sedan skulle ta bussen ut till stallet hade jag blivit lite piggare och fått lite ny energi. När jag kom hem efter en kort visit i stallet och hade slängt i mig lite mat gjorde jag något ni inte kan ana. Först började jag med att sitta några timmar med en hemsida. Efter det var det inget lek och skoj inte. Nej, då var det KEMI. Ja, jag är helt allvarlig. Jag gjorde faktiskt en kemirestuppgift såhär vid 8-9 tiden, dagen för absolut sista deadline, då kursen redan är avslutad. Jag känner på mig att det är en del häpnade blickar där ute. Ni trodde förstås att det var slut där, men håll i hatten! Efter att ha jobbat oavbrutet med både webbdesign och kemi så satte jag mig och räknade MATTE. Ni är nog nästan lika förvånade som jag kan jag tänka mig. Det är lite omtumlande det hela, att jag sitter och gör tre saker jag skjutit på allt för länge, på en och samma dag! Det är ju helt otroligt. Jag tror inte jag klarar mer. Bäst jag stänger av hjärnan så att den inte överarbetar den stackaren. Den måste ju ha gått på högvarv. Träningsvärk imorgon lär det ju bli.

It's Always Sunny in Philadelphia

It's Always Sunny in Philadelphia, ett program utan dess like. Jag skrattar från början till slut, för det är bara så himla sjukt. Det är lite sorgligt att jag snart har sett alla avsnitt, men de går ju att se igen, jag lär inte tröttna i förta taget. Dags att återgå till mitt kaffe och nästa avsnitt.

Vill bli frisk nu!

Kände mig faktiskt rätt mycket bättre imorse, så jag kunde i alla fall göra någonting annat än att ligga i sägen. Vid två tiden åkte jag ut till Unique, och könde att jag var tvungen att rida, eftersom jag inte kunnat göra det på två dagar. Efter jag hade ridit slog det till igen, halsen svullnade upp som bara den. Usch, tråkigt. Orkar inte vara sjuk längre.

sjuk

Jag mådde då verkligen inte bra när jag vaknade imorse. Jag måste ha sovit jättelänge, men min tidsuppfattning är lite vriden. Somnade tidigt bara för att sluta känna, sluta ha ont. Vaknade imorse och trodde mer eller mindre att jag var döende. Ont i hela kroppen, svettningar, frossa, hjärtat slåg hårt i bröstet, halsen kändes 10 gånger större än vanligt. Efter några timmars halvt sovande, halvt vaket döende, så blev det lite bättre. Jag lyckades få i mig gröt och orkade hålla ögonen och hjärnan klara nog för att titta på tv.

Lite creds borde jag få för att jag har börjat med kemiuppgiften! Sådär när jag är sjuk också allt. Helt otroligt. Nu ska jag titta på It's Always Sunny in Philadelphia, för att det är det roligaste program som finns. Allvarligt!

Sjuk

Ont i halsen, huvudet pulserar, hjärtat slår tungt och jag är tröttare än någonsin. Hur kom det sig att jag blev sjuk såhär helt plötsligt en måndagseftermiddag? Riktigt jobbigt, det är en sak som är säkert. Jag har saker jag verkligen borde göra idag, men det finns ingen chans att jag orkar det. Nej, fy, jag orkar inte det här mer nu. Kanske är dags att slagga. Klockan är ju ifs inte ens sju. Ja, vi får se hur det blir. Värktabletter.

Trött

Nu är jag vad jag skulle vilja kalla, helt fullständigt slut. Jag är sjukt trött, seg, har ingen ork, ingen energi. Det blir nog att däcka tidigt idag. Borde egentligen plugga matte, men det lär inte gå så bra att göra det i det skick jag är i nu, så då spelar det inte så stor roll. Det får bli imorgon. Känner mig ändå rätt stolt att jag orkade rida och allt, trots att jag är så trött. Bra gick det också.

Igår var jag ju pepp på att göra något kul, men jag mådde också rätt dåligt och var rätt trött. Nör jag kom ut och fick lite frisk luft mådde jag dock bättre och styrde fötterna i riktning mot Berga. Där mötte jag upp Anton och Micke och så drog vi hem till Micke. Sedan kom också Ebba. Tiden flög förbi och natten var snart framme. Ari kom också förbi då någon gång. Det var inte svårt att somna när morgontimmarna smugit sig på. Sov som en stock tills jag vid två tiden väcktes av strålande solsken igenom fönstret! Jag har inte sett solen på evigheter känns det som. En bra start på dagen får jag väl säga, solsken.

Nej, nu måste jag sova.

Minnen

Jag var rätt opeppad igår. Hade inte tänkt göra någonting, bara vara hemma och chilla, men så blev det ändrade planer. Kände mig stressad och inte alls taggad, men detta ändrade sig rätt snart. Jag mötte Ebba på stan och sedan gick vi till Skoog och träffade en massa trevligt folk. Framåt natten drog jag Ebba, Anton och Micke vidare hem till en annan där vi spelade lite kort som ingen fattade, haha, var ett tag sedan man körde bubblan. Så drog vi hem till Micke och fick se nya lyan.

Fick lite nostalgi idag när jag gick hem. Gick förbi Skillingen och skulle handla lite, där inne är några tjejer från Ånestadstallet, det var verkligen som att se sig själv för en sådär 6 år sedan. Kommer ihåg när jag alltid hängde i Ånestad och så gick vi till Skillingen och handlade lunch. Hederliga tider det där.

Nu blir det stallet.

Röntgen

Orkade inte uppdatera igår. Jag var helt slut efter en fullspäckad dag. Började med att gå ner till stan för att ta bussen till stallet. Unique var jätteduktig och det var riktigt kul attt vara i stallet! Efter det blev det av direkt till gymmet. Träning så gott jag kan och sjukgymnastik, rätt duktig var jag ändå. Sedan skulle jag träffa Ebba, men hon skulle hem först så jag hängde runt på stan i några timmar, haha, vet inte ritkigt vad jag gjorde, var på Akademibokhandeln ett bra tag. Precis efter Ebba kom till rese skulle jag träffa Ludde, så han kom också dit. Så drog vi hem till Rick och hängde där ett tag. Såg en rolig video, hahaha, det var en hund och ja, jag orkar inte berätta, men det var kul. Hade tänkt att ta hem min cykel sen, men upptäckte att jag inte hade nyckeln med mig. Så det blev inte så.

Idag har jag varit på besök i storstaden Mjölby. Det blev en rundtur kring hela staden då jag inte hittade till vårdcentralen. Jag kom dit till sist i alla fall och fick röntga mitt knä. Skönt att ha det gjort!

Ja, nu ska jag röra mig. Får se vad kvällen har att erbjuda.

Jobbigt

Okej, seriöst. Jag har så otroligt tråkigt! Jag har verkligen legat i min säng och stirrat upp i taket! Jag tror inte det kan bli tråkigare. Jag gav upp matten när jag kom till något jag inte ens orkar försöka förstå. Eller okej, jag försökte, men det gick inte. Hur fan ska jag kunna bevisa att tan²x/1 - cosx = 1/cos x + 1/cos²x? Jag har då ingen aning i alla fall. Ska väl återgå till att stirra upp i taket.

Ge mig sol då!

Då var det kaffepaus. Jag har inte lite ångest över matteböckerna som ligger där borta bid kaffebryggaren och ropar på mig. Jag har faktiskt gjort en del, men fastnade aldeles för länge på ett par uppgifter. Det är ju inte så att jag är dålig på matte, tvärt om, jag är bra på matte, vilket gör det svårare då jag hela tiden har press på mig själv att klara allt. För jag vet ju att jag kan klara allt, så fastnar jag får jag panik och blir arg på mig själv. Det är klart jag vet att jag inte behöver klara alla uppgifter, men jag är inte den som kan lämna något bara för att det är för svårt. Jag finner detta sjukt irriterande, det går ju att lösa, så då borde jag ju kunna göra det också. Jag hoppas jag blir klar snart i alla fall. Det vore mer än skönt. Det vore underbart!

Enligt smhis hemsida ska det nästan bli sol imorgon mellan 12-18! Jag tror dock inte direkt på det, då det enligt prognosen ska vara det just nu med, men vad ser jag på himlen? Inte är det sol i alla fall, tunga gråa moln som aldrig vill ta slut. Det kan ju knappast bli tråkigare. Jag behöver lite sol! Kom igeeeeeeeen!!

Matte

Har mått lite halvtaskigt både idag och igår. Det har fått bli att stanna hemma, trots att jag inte rikitgt vill. Igår var det underbart väder, så jag tog en promenad med Erik i Tinnerö, satt på berget och drack kaffe. Det var nice. Tog lite kort också till våran naturbilddagbok uteliv. Vi har inte kommit så långt med den, utan mest lagt upp lite gamla bilder, men mycket mer natur bilder vankas. Bara det blir lite roligare väder än det är just nu så ska jag ge mig ut och fota mycket!

Idag känner jag mig väldigt ambitiös! Jag gick upp klockan sju och torkade upp allt vatten som var på golvet och nattusbordet, då jag råkat välda ut en halvliter vatten där någon gång under nattens alla vändningar. Sedan gjorde jag frukost och vid kvart i åtta kom matteboken fram. Jag har nu suttit från kvart i åtta, alltså över 4 timmar och BARA räknat matte! Är inte det duktigt?! Ifs kan det bero på att jag har prov imorgon (?) och inte ens har räknat hälften av kapitlet. Lite smått halvpanik har jag. Jag är inte direkt pepp på matte D längre, inte nu efter 4 timmar i alla fall. Måste åka till stallet snart också. Hur fan ska det här gå ihop? Bara 20 sidor kvar nu. Dessa får jag nog sitta med inatt när kjag är tillbaka från stallet.


Helgen

Jag vet inte ritkgit vad som hände med det där förra inlägget om någon läste det. jag tog bort det i alla fall. Det var inte jag som skrev, inte vad jag minns i alla fall. Hur som helst, det var aldeles för länge sedan jag uppdaterade, men tidien har som vanligt runnit iväg. I fredags gjore jag ingenting, jag var jätttetrött och skulle ha träning morgonen därpå.Somnade runt tio tror jag och var fortfarande trött när jag var tvungen att gå upp vid halv åtta. Sedan blev det stallet och träning. Det var kul och gick bra. Så blev det kväll och då ska man ha kul. Framåt kvällen gick jag till ekholmen för att träffa ari. Sedan gick jag in på centrum och köpte öl, väntade på Ebba. Vi gick hem till mig och senare kom Anton, Erik, Micke, Ari, Matte och Madjou. Det blev en kul kväll, sent blev det också..

Igår hade jag rätt jäva tråkigt egentligen. Gjorde inte mycket förens jag var med Ebba på kvällen.

Idag är det fint väder! ÄNTLIGEN!!!!





RSS 0.91