Monica

Har tränat för Monica idag :-) Det var jättekul! Det går verkligen inte att förklara, men det är någon speciellt med Monica. Hon har verkligen hjärtat på rätt ställe =)

Nu ska jag strax ner till gymmet. Tänkte cykla idag faktiskt. Känner mig väldigt duktig =P Nej, men jag måste ju öva lite om det ska bli någonting av triathlon i sommar ; )

Träning

Imorgon kommer Monica :D Då är det kanske bäst att jag går och lägger mig snart :P Så jag orkar upp ; )

Imorgon kväll kanske det blir Henke? Eller? Vet inte om jag orkar. Får se..

Lista

Har inget vettigt för mig så jag passar på att göra en sån här lista som så många verkar göra :-)

Vad heter du: Linnea                    
Var bor du: Linköping
Trivs du där: Nja, gillar inte Sverige. Men Linköping är bra för att vara svenskt.
Brukar du läsa horoskop: Yes, nästan varje dag :P
Har du körkort: Nej. 
Festar du mycket: Sådär. Vad är mycket?
Vad åt du till frukost: bovetegröt med linfrö, solroskärnor, banan, kanel och sojamjölk. Och sen kaffe såklart ; )

Äger du ett busskort: Ja, det är klart. Periodkort express ; )
Nästa mål i ditt liv: Leta jobb i USA och planera resan. Sen träna inför Lindingöloppet också ; )

Hur svarar du i mobilen: Linnea
Antal timmar sömn inatt: Det växlar otroligt mycket. Antingen 9-10 eller 0-3. Haha!
Sov du ensam: Ja.

Din hobby: Ridning, löpning, tömkörning.
Vad är det för veckodag? Fredag! :D LOV!
Vad åt du senast: Paprika :D haha

Vem fick du sms av senast: Amanda tror jag.

Vem ringde dig senast: Monica.
Godaste ölen du druckit: Jag vet inte :P
Vilka hårfärger har du haft: Är naturligt ganska ljus i håret, mellanblond kanske. Sen har jag slingat ljusare hår i typ sjuan. De senaste åren har jag färgat brunt (ljusare på sommaren och mörkare på vintern) Det trivs jag bäst med :-)
Vad såg du senast på TV: Starveillance :P haha
Vad läser du för bok just nu: "In Pursuit Of The Proper Sinner" by Elizabeth George.
Längd: 168.
Skostorlek: 38, oftast.
Är du kär i någon: Nej.   
Vad gör du om ett år: Realistiskt? I så fall tävlar med Corona, tränar inför Vätternrundan. Förhoppningsvis är jag kvar i skolan.                                                                                                                                                            
Önskar du att du bodde någon annanstans: Gud ja!! USA!!! Miami, Tennessee, Alabama, Colorado, California de ligger på toppen.
Dricker du: Ja, det måste man för att överleva ; )
Vilken parfym använder du: Många olika. Bland annat Calvin Klein eternity, Paul Smith, DKNY, paris hiltor, Lacoste mf..
Dagens klädsel: Jeans, grå blus, vit kofta.


Redovisning.

Nu är den gjord. Skönt! Men eftersom vi inte hade övat en enda gång så blev den ganska dålig. Eller ingen visste när dom skulle prata eller nått. Men ja, det gör inte.

Nu är det lov!! :D

Högklackat för män!

image74

Ja, det är på riktigt. Marjan Pejoski har designat högklackat för män. Jag tycker det här låter kanske.. ja, konstigt.

Vad tycker ni?

Redovisning

Idag är det redovisning och sen är den här veckan slut! Men jag måste säga att den har varit mycket roligare än vad jag hade trott. Igår var det till och med kul att vara i skolan!! Jag var till och med här till FYRA! I och för sig så var det för att vi inte var klara, men ändå ;P

Nästa vecka är det lov iaf, det ska bli skönt! :D Då kanske man hinner med lite som man aldrig hinner med annars. Hoppas.

El-avfall

Nu har jag skrivit om el-avfall. Fy va tråkigt det var. Men det gick otroligt snabbt. Det tog en halvtimma när jag väl satte igång. Skönt att det är klart! Nu är lovet nästan här! =D Verkligen efterlängtat!!

Lidingöloppet

Den 29 september ska jag vara med i Lidingöloppet har jag bestämt nu. Det är det första stoppet på vägen till att göra en svensk klassiker. Så det blir först 30 km löpning, sen är det Vasaloppet på 10 mil som står på tur, sen Vätternrundan på 33 mil och sist Vansbrosimmet på 3 km? Tror det är så. Jag kan ju inte påstå att jag är i tävlingskondition nu, men jag får väl börja träna. Det är ju faktiskt ganska långt kvar till den 29 september.

Bäst att sätta igång då.

Sommarkänslor

Jag bara älskar när det är så här fint väder! Jag blir så himla glad och får så mycket sommarlängtan! :D Så himla kuuuuuuuuul! Jag vill ha sommar!


Temavecka

SÅ JÄVLA TRÅKIGT! Jag skulle faktiskt hällre ha haft lektioner än att ha miljövecka eller vad det nu är. Vi måste redovisa och skriva uppstats och gå på studiebesök och massor. Jag vill inte!!

Dimma

När jag vaknade i morse och öppnade persiennerna upptäckte jag den otroliga dimman!! Faktiskt väldigt deprimerande. Jag kunde inte ens se över hela min trädgård! Nu har dimman lättat något, men inte mycket, jag kan iaf se häcken nu. Hoppas det avtar mot dagen iaf, det gjorde det ju igår.

Idag början den hemska tema veckan! "/ Det känns så himla onödigt! Får se hur många dagar det blir den här veckan...

KATASTROF!

image73image72

I deras fjärde säsong av The Simple Life ska Paris Hilton och Nichole Richie jobba på ett fat camp!! De ska fungera som ledare och lära barnen att äta rätt! Herregud, hur ska detta sluta? Jag förstår inte att dom över huvud taget får göra såhär! Jag menar, Nicole har ju till och med erkännt att hon varit anorektiker, vilket inte var till någons förvåning. De svälter sig själva, tränar non-stop och använder till och med droger som kokain och anfetamin för att hålla vikten. De måste vara de minst passande personer som finns för detta jobb! Jag hoppas verkligen att planerna ändras.

Sommartid

Nu har vi sällt om klockan till sommartid, vilket var väldigt förödande för mig när jag kom på det imorse. Jag tänkte att det var imogon man ställer om, men det är ju idag. Och jag som har så mycket att göra. Jag har haft lite panik nu på morgonen, delvis på grund av att jag satt och åt frukost och pratade med pappa i 1 ½ timma. Men sen satte jag mig med historian lite. Nu har jag nästan skrivit klart, men jag måste jobba lite till. Men det får bli sen. Sen ska jag göra svenskan och samhällskunskapen också. Sen är jag klar med det mest akuta.

Isak har satt upp sin stuttsmatta här! =D Askul! Hoppade en hel del igår, blir nog ännumer idag. Men jag har jättemycket träningsvärk från bodypumpen igår. Det var nog det jobbigaste jag någonsin gjort, jag la på massor vikter! För varje övning kändes det som jag hade blivit skjuten i den muskeln! Men det var jättekul! =) Ridningen var också asjobbig igår, det var stekhett i ridhuset. Det är ju mycket varmare på sommaren, men nu är man inte van vid det. Jag blev iaf helt genomsvettig! Otroligt jobbigt var det!

Nu ska jag ut och springa.

Sommartid

Inatt ställt klockan om till sommartid. Man förlorar en timmas sömn, men det känns verkligen skönt att det blir sommartid! Då känns det som att sommaren äntligen är påväg! :D Jag vill ha sommar och SOMMARLOV!

Igår somnade jag klockan åtta! Som vanlige får man väl säga :P haha. Jag vet inte varför jag somnar så tidigt nu förtiden. Jag kan bara inte hålla mig vaken. Vaknade kvart över fem i morse, men låg kvar i sängen till kvart i sex. Sen gick jag upp och körde en halvtimmar morgonyoge och meditation, bra start på dagen =) Så har jag skrivit lite på historian också. Jag är inte klar, men jag har skrivit lite iaf. Det är ju bra!

Snart ska jag ner på gymmet och köpa Bodypump =)

Tema vecka

Nästa vecka har vi temavecka. Vår planet tror jag det var. Det kommer nog bli astråkigt. Jobba i grupper och skriva arbete och sådär. Inget jag längtar till direkt. Hoppas det bli slappt iaf. HOPPAS! Men om man inte går i skolan nästa vecka blir det över 2 veckor lov. Skönt! Men jag ska gå. Försöka iaf ; )

Blir ingen träning för Monica i helgen för ridhuset var bokat, men det blir Camillaträning på måndag iaf. Och Monica nästa helg :-)

Pilates

Forzan var inställt igår för ledaren var på semester så det var Pilates istället. Vi var tre stycken! Snacka om att han kollade oss hela tiden! Men det var väl bra, men det var asjobbigt!! Jag ska nog försöka gå på det någon annan gång också. Det var kul :-)

It's just how I feel

You don't want to hurt me
but se how deep the bullet lies.
Unaware I'm tearing you asunder.
There is a thunder in our harts, baby.



Where are we? What the hell is going on?
The dust has only just begun to fall,
crop circles in the carpet sinking, feeling.
Spin me around again and rub my eyes.
This can't be happening.
When busy streats a mess of people
would stop and hold thei heads heavy.

Studiedag

Jag vakade klockan fem i morse. Men det är väl så, jag vaknar alltid tidigt när jag väl får sova. Men jag fick ju mycket gjort. Iaf till en början. Satte mig vid datorn klockan halv sju ungefär och började skriva historian. Satt en timma ungefär, så nu har jag skrivit tre sidor. Sen tog jag en paus och tittade på Desperate Housewives som jag spelade in igår. Och nu har jag precis kört ett yoga pass. Så jag har ju faktiskt hunnit med ganska mycket. Men jag är ju inte klar med historian, men det får bli att ta tag i lite senare för snart ska jag ut till Corona. Ikväll är det forza också. Ska bli kul, jag kunde ju inte gå förra gången, så det var ett tag sen nu.

Ming Palace

Ikväll har jag varit på middag med Johanna, Rebecka och Amanda. Det var trevligt :-) Det var länge sedan vi sågs.

Nu är jag så himla trött!! Jag burkar ju gå och lägga mig klockan åtta! Haha! Men jag ska faktiskt sova snart. Imorogn är det studiedag!! =D JA!! Soft! Men jag måste egentligen göra klart massor med saker :( Det är nog kanske bäst jag gör det... får se hur det blir.


försökte posta detta inläg igår men det funkade inte, så det fick bli nu istället.

Kondition

Jag förstår inte var jag får konditionen ifrån, men jag har förvånandsvärt nog väldigt bra kondition! =O Men det ska jag väl vara glad för :-) Det var faktiskt jättekul att springa idag, även att jag inte sprang så jättelänge, typ 40 minuter tror jag. Snart ska jag iväg till stallet och rida, med den nyfixade sadeln och mitt nya special schabrak som var dyrare än jag hade trott, trodde det skulle ligga på 600 kanske, men det kostade 1300!!! =O Glad att jag inte betalade :P haha.


Jogging

Om ett tag ska jag ut och springa, jag har blivit jättesugen på det, speciellt att springa i skogen. haha. Det blir ingen skola idag, tyvärr. Jag skulle ju, men jag hinner faktiskt inte idag. Jag får ändå inget gjort i skolan.


Länge sedan jag skrev

Har haft fullt upp så jag har inte hunnit blogga så mycket på senaste tiden. Men jag ska försöka hinna blogga lite mer.

Mitt horoskåp o Elle för mig faktiskt riktigt nervös

Utan att tänka dig för hoppar du på ett projekt som du inte är riktigt mogen för. Frågan är om du har kurage nog att erkänna ditt misstag eller om du helt enkelt blundar för dina bristande talanger. Om du stannar får du räkna med att hamna i en hel del pinsamma situationer där din inkompetens på området blir tydlig. Oavsett om du väljer den enklare eller tuffare vägen så kommer du att utvecklas av den här historien. Att vinna insikt är aldrig lätt så var stolt över dig själv.

Seriöst, det måste ju betyda att det inte kommer gå så bra för mig som kassör. jag är jättenervös! "/ haha. men jag lär väl lära mig av det här. Är det någon annan som har erfarenhet av att vara kassör i en förening?


Monica

Det var jättekul att träffa Monica idag! Det är verkligen svårt att förklara, men man blir så himla glad när man träffar henne. Hon är den underbaraste människa jag känner! :-) Var hos Kristin sen, kul =) Sen åkte jag och pappa på lite, "upptäcktsfärd" :P haha. Nej, men vi åkte om kring ett bra tag ute på vishan och tittade omkring.


Trött

Jag håller på att dö nu! Jag är så jävla trött! Har inte sovit något inatt.. som vanligt. Jag fattar inte varför jag inte kan sova! Men det går väl över. Imorogn kommer Monica iaf :-) ska bli kul. Sen ska jag till Kristin och fixa lite saker =)

Godnatt

Utmanad

Okej, jag har blivit utmanad att göra en sån här lista som typ alla har gjort. Och självklart antar jag utmaningen! :-)

Ditt fullständiga namn
: Linnea Ebba Helén Druid
Vart föddes du: Linköping
Ögonfärg: Grön
Hårfärg: Mörkbrunt när det är nyfärgat, men sen ljusnar det...
Längd: 1.68
Favoritfärg som äldre: Finns många, men rött eller blått tror jag.
Favoritfärg som barn: Grön
Din första kärlek: Grustav :P haha
Din nuvarande kärlek: Corona ;) :D
Barndoms "bästis": Sofia
Umgås ni fortfarande: Sällan nu förtiden.
Hur gammal va du när du lärde dig gå: under ett år
Vad är ditt största barndoms minne : vet inte.. "/
Vart är du uppvuxen: Linköping
Vilket dagis gick du på: Duvslaget, Kryddan och Gullvivan
Vem var din största förebild som barn : Min granne, Erik tror jag han hette.
När fick du din första kyss/av vem: Kommer inte ihåg "/ haha
Vad får dig att bli riktigt arg: Det får du upptäcka själv :P
Vad gör du om ett år: Tävlar framgångsrikt, tränar för Vätternrundan, packar till USA osv.
Vad gör du på fredag kl. 19.00?: Det återstår att se ; )

Träning

Igår var jag på gymmet och kollade kondition och värden och sådär. Jag har faktiskt mycket mer vältränad än jag trodde. Mest förvånad blev jag av att konditionen var så bra! =O Jag hade jättehögt över "bästa" gränsen. jag klarade till och med styrkan!! den som alla säger är så svår :P

Det gick jättebra att rida igår! Hon gick jättelätt i förvändgalopp till och med på volt i båda varven! Jag förstår inte jag har inte tränat på det liksom. Jag har vara ridit en gång sen Camilla var här och när hon var här gick det inte alls att gå i förvänd. Det är som Corona bara helt plötsligt vaknat upp och fattat precis vad hon ska göra :P haha

Längtar till Monica kommer på lördag! :D Det var så länge sen!!


Utmanad

Jag har blivit utmanad av ett antal bloggare att skriva 6 underliga/egendomliga saker om mig själv. Jag har skjutit upp det ett bra tag nu, men nu kommer det i alla fall.

  • Jag slänger aldrig (nästan iaf) skräp på marken
  • Jag är oftast mycket trött på kvällen och går gärna och lägger mig tidigt.
  • Jag är kassör i en förening trots att jag är bland de sämsta jag känner på att hantera pengar.
  • Jag samlar på badankor.
  • Jag tittar på hus i USA varje dag och bevakar säkert 10 olika mäklarfirmor på nätet.
  • Jag läser bara böcker på engelska. Jag blir allmänt äcklad och okoncentrerad av svenska böcker.

Ja, så fick ni veta lite saker ni kanske inte redan visste? Är det någon mer som antar utmaningen?

Monica

I helgen ska jag träna för Monica igen! :D Det ska bli kul! Det var jättelänge sen. Det är ju kul att träna för Camilla, hon är jättebra, men Monica är speciell :-)


Onödig dag

Så jävla onödig dag. jag har inga lektioner!! Jag hade ju inte alls behövt komma. Jag kunde ha varit ute och njutit av vädret, men istället har jag varit här och inte gjort någonting. KUL! Va fan!

Skola

Ja, då är det måndag igen. Jag är i skolan! Det tog verkligen emot och gör fortfarande, men nu är jag ju här iaf. Jag har historia, men jag orkar inte göra något. Sen har vi mattestuga, då behöver jag inte heller göra något. Slappt, men lite tråkigt.

Jag var så otroligt trött imorse. Även att jag somnade kvart i åtta så var det jättesvårt att gå upp halv sju. Jag behöver sova!!


Jobbig dag

fan va jobbigt det har varit. har mått så jävla dåligt hela dagen. Var tvungen att åka hemifrån klockan sju imorose för att ha stalljour, själv! Så jag fick slita. Fodra, byta täcken släppa ut, göra mat, sopa stallet, göra coronas saker, fodra igen, ta in osv. Jag blev tillslut klart klockan halv ett. Fick svänga förbi mc donald's och köpa frukost/lunch/middag eller vad man nu ska kalla det. Sen blev det bara hem och vändra för jag var tvungen att gå på ett möte/kurs med ungdomssektionen. Det var seeeeeeeeeeeeeegt. Dom sa väl bra saker, men jag höll på att somna HELA TIDEN! Men med mycket om och men så överlevde jag :P nu har jag äntligen kommit hem och är helt död. jag orkar inte ens gå och lägga mig. Jag är bara trött och hungrig. Palla skolan imorgon, men jag måste.

Det var iaf kul igår! :-) Sen finns det vissa delar jag gärna hade hoppat över. Jaja, jag skulle vilja säga att man lär från sina misstag, men det gör man inte alltid. Det här är ett misstag jag kommer göra mååååånga gånger :P haha

Jobba

Jag är förjävligt bakis idag och nu ska jag iväg och jobba. FAN! Det var verkligen inte meningen att det skulle bli såhär!

Fredag

Äntligen fredag! Nu väntar en tuff, men kul helg :-) Imorgon måste jag väl dra till skäggetorp ett tag och köpa en sak :P haha. sen ska jag träna för Camilla. Och på kvällen ska jag till Amanda.
På söndag har jag jour. Måste vara själv morgon och lunch, men jag kanske kan få lite hjälp av pappa ; ) Sen är det möte i Valla folkhögskola. Efter det är det "busenkelt" kursen. Ja, det är så helgen ser ut. Mer hinns nog itne med.

Idag gick jag vid 11. Jag hade ju tänkt att det bara skulle vara naturkunskap och fysik på eftermiddagen så det inte gjorde något om jag missade, men det var naturkunskap och engelska. Men skit samma. Jag kan ju engelska iaf. Jag gick iaf till gymmet, blev inget seriöst idag :P Sen träffade jag Ebba och hämtade en sak ; )

Träning

idag har jag varit på gymmet, tränade lite lätt bara, hade inget att göra. Sen åkte jag till stallet. Det gick faktiskt jättebra på slutet. Det känns som att jag red igenom henne helt idag. Imorgon ska jag nog tömköra eller kanske longera med selen, hon måste lossa lite till..

Styrelsemöte

Nu har jag varit på årsmötet för US. Jag trodde det skulle bli jobbigt och lite långtråkigt, men det blev det absolut inte :-) Det ska bli kul att få en ny klubb att engagera sig i, även om vi bara har typ 7 medlemmar i US :P haha


Skolan

Nu är jag i skolan. Jag sa ju att jag skulle gå! :D Är sjuk trött dock, tabletten verkar fortfarande. Det var förjävligt att gå upp i morse! Men nu har jag fått lite sömn iaf. Somnade ungefär 20 minuter efter jag tagit tabletten, då gick det verkligen inte att hålla ögonen öppna. Hoppas jag vaknar till snart, har hällt i mig 2 gånger så mycket kaffe som vanligt, men det verkar inte ha någon effekt. Ikväll är det styrelsemöte med ungomssektionen iaf så då måste jag vara vaken.

Sova

Nu har jag ätit lergigan för nu måste jag sova, jag måste! Och imorgon ska jag gå till skolan, jag lovar till 100 %

Bokrekommendation

Nu har jag faktiskt skrivit min bokrekommendation!! :O Nästan iaf :P Jag är verkligen stolt över mig själv.  Vi hade faktiskt inga viktiga lektioner idag. jag får faktiskt 1000 gånger mer gjort när jag är hemma än när jag är i skolan. I skolan får jag bara panik, jag kan inte koncentrera mig. Då är det faktiskt bättre att vara hemma. Men imoron ska jag försöka gå. Kankse gör historia provet då, även att jag inte kan någonting.

Nu ska jag jobba vidare.

Sömn

I natt har jag fått hela två timmars sömn.


nu är det morgon igen "/

Söndag

Träningen för Camilla blev inställd imorse för att hon var sjuk. Trist, men det gick jättebra att rida idag, så det var kul ändå :-) Sen när jag kom hem skulle jag plugga, det gick inte så bra "/ Men jag skickade faktiskt in en jobbansökan, så någonting fick jag ju gjort, även att det inte var det minsta relaterat till skolan. Sen var jag på släktmiddag för att min farbror fyller år. Sen direkt ut till stallet för att gå på mötet, vilket var mycket kost den här gången! :O

Min mamma förhörde mig på historian och såklart kunde jag ingenting! Seriöst, jag blir så jävla arg! Jag har suttit hela nätter med det där, verkligen från nio till sex! Den enda tiden på dygnet jag faktiskt har tid att plugga. Flera hela nätter har jag suttit och slitit och verkligen råpluggat och det har inte gett något som helst resultat. Det är ju inte direkt så motiverande. Då känns det som jag lika gärna kan ge upp. För hur mycket jag än försöker så får jag inte in något. Jag kan inte plugga! Jag förstår inte varför, men det går inte. Ingenting fastnar.

Jag har sprängande huvudvärk från många timmars brist på sömn. Men jag vill inte sova. Jag vågar inte.

Träning

Var med Vickan på gymmet imorse. Vi tog det lugnt cycklade och sprang och väldigt lite styrka. Det var skönt. Måste få upp konditionen lite nu.

Corona fick vila idag. Hon måste ju ha lite kraft till imorgon när vi ska träna, jag med för den delen :P

Saknar dig <3

Jag kan inte hjälpa att jag tycker det är så svårt. Ingenting är som vanligt, allt känns så fel. Jag vill att allt ska bli som vanligt igen. NU! Jag saknar dig Elli <3

image70

Gymmet och ridning

Idag var jag på gymmet och tränade för första gången med mitt nya kort :-)  Det var kul, jag var slut när jag var klar iaf :P Sen åkte jag direkt ut till stallet. Corona var snäll idag :D Hon har inte bråkat med mig på jättelänge nu, hoppas det håller i sig. På söndag är det träning, ska bli kul :-)

Jag måste skaffa bra kondition nu. Jag försöker faktiskt, men det är assvårt! Jag hade mycker bättre kondition förut. Men det är bara att kämpa. Om jag hinner ska jag tävla lite triathlon i vår/sommar som lite förberedning till nästa år när jag ska vara med i klassikerna vasaloppet, vansbrosimmet, stockholm marathon, vätternrundan. Men dit är det en bra bit kvar, jag är inte direkt i den konditionen nu :P

Uppdateringar

Jag ser att dom har gjort lite uppdateringar här på bloggen. Det var nog därför det inte funkade förut idag när jag har försökt att uppdatera. Skönt att det funkar ingen iaf :-)

Äntligen är det fredag! Även att jag bara har varit i skolan en dag den här veckan så har det inte kännts som ledigt. Men det känns aldrig som jag har det ledigt, hela tiden tusen saker att göra. Jag trivs med ett aktivt liv med mycket att göra, men ibland vill man bara att tiden ska stanna, kanske bara för en dag eller två, bara så att jag kan andas. Inte konstigt att jag får panik när allting trycker på mig hela tiden.

Imrogon ska jag med Vickan till gymmet :-) trevligt. Men det blir nog bara att ta det lugnt, springa eller gå eller nått sånt. Sen ska jag försöka tömköra imorgon också. Får se hur det går. Men det är inte säkert att jag ska göra det, bara om ridhuset är ledigt. Jag tror nog att jag skippar gjorden isf, då kanske det är lite lättare att ta tag i innertömmen om hon skulle sticka iväg, inte för att jag har någon chans när hon drar iväg, men det är värt ett försök.


Plugg

Ja det är helt sant, jag har pluggat! :O Kom hem klockan halv tio typ poch vid hav elva började jag plugga. Så i fyra timmar har jag pluggat, men jag kan inte ens en fjärdedel än och provet är om sex timmar. Troligt att jag kommer hinna. Men jag har iaf gjort ett försök. Men jag är riktigt trött på skolböckerna nu alltså. Det är därför jag sitter här, behöver en liten paus. Om jag inte hade druckit så förbaskat mycket kaffe så kanske jag kunde sovit en stund, men kan jag lova är helt omöjligt. Har nog hällt i min över en liter kaffe de senaste tre timmarna. jag tänkte gå och dusha snart faktiskt, sen tänkte jag försöka lugna ner mig lite från min hyperaktivitet och titta på x-men för typ hundrade gången :P Jag borde ju plugga, men det känns som min hjärna är fullproppad med fakta, jag vet att man inte ska börja plugga dagen innan. Men jag kan inte hjälpa det. Så då blir det så här som alla andra gånger att jag sitter uppe hela natten och ändå inte gör någon vidare nytta. jag bara sitter och babblar ju, jag vet inte ens vad jag skriver om längre, min hjärna går i tusen kilometer i timmen känns det som. Eller det kanske är min kropp som gör det och min hjärna som inte riktigt hänger med, jag tänker inte på vad jag gör. Min hjärna och min kropp är på helt olika ställen. Det är som att ha semester lite, vara i USA. Så himla kul. Åka runt på USA´s landsvägar och titta på alla western personer, dom måste ju ha damp. Tänk att vara cowboy! Det vill jag också bli, galoppera omkring i vildmarken och kasta lite lasso. Så jävla kul! Jag ska nog köpa en ranch och bli cowboy, eller cowgirl kanske det heter då? Men jobbar dom som det eller? Vad är det dom tjänar pengar på i så fall, tävlar dom mot varandra kanske i att fånga in kalvar eller kanske rida in vildhästar, sen får folk lägga in pengar opå den som ska vinna. Eller så kanske dom har ett vanligt jobb och bara är cowboy på fritiden. Men det verkar lite konstigt. Tänk om din läkare, advokat elelr hårfrissör varje dag efter jobbet tar hästen hem istället för bussen. Rider flera timmar över slätterna och hämtar vatten på vägen för att hans brunn har torkat ut. Nej, men nu börjar jag nog allt svamla lite. Vad håller jag på med egentligen. Jag bara skriver om ingenting. Nu är klockan faktiskt 20 i 3. Det är bäst jag tar tag i mitt liv och trycker in x-men i videon eller kanske letar cowboy ranch i Alabama?

Forza

Trotts att jag har otroligt mycket träningsvärk idag så tog jag mig faktiskt ner till gymmet och körde ett forza pass. Det var jätteskönt efteråt, men jobbigt kan jag lova! Låte blåsor på händerna fick jag också, men jag får väl köpa såna där små vantar som så många har, det kanske hjälper. Det är ju ganska svårt att hålla fast i svärdet när man svettas också :P haha.


RSS 0.91