Stilikon

128810-35


Jag måste bara säga att den största stilikonen enligt mig är Scarlett Johansson. Jag kommer nog alltid att tycka det. Jag bara älskar hennes klassiska stil. Hon träffar alltid rätt :) Hoppas hon fortätter på samma sätt i framtiden också :)




Sen vill jag också passa på att hylla en av de finaste klänningarna jag har sett från Christian Lacroix. Lovely <3

128810-34

Nyår!

Imorgon är det nyårsafton och sista dagen på år 2006. År 2007 ska bli tt bättre år hade jag tänkt. Jag har faktiskt lite nyårslöften. Jag ska bli mer seriös! Jag ska verkligen ta tag i livet. Komma upp ur skiten. Jag ska börja om på nytt. Jag ska faktiskt göra ett ärligt försök. Går det inte så kanske det inte är meningen att jag ska lyckas i livet "/ Jag vill inte riktigt skriva här vad att bli seriös innebär, det skulle nog leda till att ni bara tycker jag är en väligt tragisk person "/ Men ni som känner mig väldigt bra vat nog vad jag menar.

Har ni några nyårslöften?

Har varit med Amanda lite nu på kvällen. Det var nice ^^ :) Jag säger bara "vårat gäng!!" Haha. Asså vi är fan tragiska allihopa. Men jag älskar vårat gäng ändå :) Vi förstår ju iaf varandra och det är ju bra. Alla har iaf nästan samma problem, det är ändå skönt på något sätt för då vet alla vad man går igenom liksom. Men efter nyår kanske det finns lite hopp även för oss? Hoppas det iaf. Nytt år, nya möjligheter. Stämmer det även för oss?

128810-29         128810-30128810-31                128810-32


Moulin Rouge

128810-25Såg nyss Moulin Rouge. Det är verkligen en av mina favoritfilmer! Den är bara så otroligt underbar. Den har allt; lycka, spänning, sorg, glädje, kärlek, hat, svek, lögner. Jag bara älskar den. Jag stortjöt såklart , som vanligt. Men vem gör inte det? Som ni kanske märker så gillar jag musikaler, alla filmer jag recenserat hittils har iaf varit det :P Men det är sant, jag är helt såld på musikaler. Det är ju Moulin Rouge och Fantomen på Operan som ligger på min topplista iaf : ) Den här filmen är en riktig klassiker som bara alla måste se!

Den får såklart 5p av 5! :D

                                             Vad tycker ni?

The nightmare before Christmas

Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den här filmen. Den var svår att komma in i och den    128810-27
kom aldrig riktigt igång. Många gånger ville man bara stänga av. Musiken i den var jättebra och gjorde att den blev mycket bättre! Jag hade faktiskt förväntat mig mer av filmen totalt sett då jag tycker att Tim Burton, skaparen av filmen, har gjort andra filmer av hög kvalité så som Batman, Batman Returns, Edward Scissorhands mf. Jag tror att filmen blirr bättre ju fler gånger man ser den, så jag kanske får ge mig på den ännu en gång? Filmen är inte riktigt tecknat utan det är som "dockor". Vet inte vad det heter, någon som vet?

Den här filmen får 3p av 5.

Skriv gärna vad ni tycker om ni sett filmen :)

High school musical


128810-26Den här filmen var på tv i onsdags. Jag ville se den då, men jag skulle ju se Victoria's secret fashion show så det fick bli att spela in :) Hur som helst, den var ju verkligen en riktig "töntig" film. Speciellt i början, då vardet nästan pinsamt att man tittade på den. Men efter ett tag kom man in i den och då blev den faktiskt lite bättre. Man måste verkligen vara på humör för att se den. Så där så man inte vill göra något annat än att sitta framför tvn med en stor kopp te. En musikal är det, som kanske hörs på namnet :P Den är ganska dåligt gjord, eller väldigt dåligt gjord kanske man ska säga. Man hör så himla mycket hur dom har klippt och fixat, lite komiskt faktiskt. Men over all tyckte jag att det var en ganska mysig film, men bara som sagt om man är på humör.
                                             
                                                   Den får 3p av 5.

Shopping :)

Idag har jag varit på stan med Vickan :) Det var kul, träffar ju inte henne så ofta längre "/ Shoppade (hoppade ;) ) lite saker idag som jag är ganska nöjd med. Det blev bland annat en ögonskugga från make up store, två par örhängen från glitter, två ögonskuggor från maybeline, ett läppglans från body shop, en rosa penna och lite mer :) 

Mina rosa lackpumps kom idag :D Dom var lite stora, men jag tror dom blir perfekta om man lägger i en sula :) Älskar dom!! Dom är så himla hot!  

Nu ska jag åka iväg till stallet :)


Varför kan man inte lära av andras misstag?


Ingen ridning "/

Det blev ingen ridning ida tyvärr. Jag åkte ut till stallet klockan kvart i åtte i morse, men ridhuset var bokat! Jag trodde inte att någon skulle komma så tidigt. Ridhuset är bokat typ hela dagen idag så Corona får vila, men inte jag. Jag har precis kört ett yoga pass. Jag måste säga att det redan går lite bättre! Jag är imponerad! Igår var jag faktiskt ute och sprang också :) Det var väldigt länge sen! Sånt hinns ju inte riktigt med när man har skola och häst och sådär. Men det gick faktiskt förvånandsvärt bra! Sprang bara en halvtimma, men ändå. Mina triathlonplaner kanske börjar komma fram igen? Frågan är om mina knän håller nu? Troligtvis inte. Men försöka går ju alltid :)

I neccessären

Jag antog utmaningen från Alexandra att visa vad jag har i min neccessär. Jag har fått två nya LeSportsac-neccessärer av min farmor i julklapp vilket jag får varje julafton och varje födelsedag . Haha. Jag tänkte i vilket fall passa på att inviga den och växla lite med mina andra necessärer från make up store.

128810-24

Här är det smink som jag använder mest och som oftast får hänga med i väskan. Ögonskugga varierar såklart, men jag la i den som får dagens plats i neccessären :)

- Foundation, Make up store
- Concealer, Clinique
- Puder, Make up store
- Puderborste, Face Stockholm
- Ögonskuggsapplikator, Make up store
- Maskara, Lancôme
- Applikator till brynskugga, Face Stockholm
- Brynskugga, Face Stockholm
- Ögonfransböjare, ?
- Eight hour cream, Elizabeth Arden (Kan inte leva utan!)
- Ögonskugga, Make up store
- Rouge, Make up store

Så, då har jag fullföljt uppdraget. Vem mer är modig nog att göra det?

Onsdag

Idag har jag ju tränat yoga som jag redan har skrivit om. Sen har jag öven varit ute och gått. Egentligen var det bara för att jag skulle köpa en tidning och så fanns den inte på mackan närmast så då fick jag gå lite längre :P Men det räknas väl också som träning? Hur som helst så var det inte riktigt så att jag sprutade av energi när jag kom till stallet. Men det gick ganska hyfsat att rida iaf. Hon var spänd i början och bara trippade förbi läktaren när musiken var på och det satt lite folk där. Jag blev lite trött på henne efter ett tag där, men som tur var så släppte det tillslut. Det blev lite bocksprång och så i galoppen, men jag klarade mig. Jag krävde bara lite för mycket helt enkelt. Men efter galoppen gick allt galant som vanligt :)

Man kanske skulle skaffa gymkort? Men jag hinner ju inte "/ Vilket dilemma.

Victoria's Secret Fashion Show

Izabel Goulart

Jag säger bara en sak.. HOT!! Victoria's secret fashion show, kan inte hjälpa att älska det <3 Det blir så himla coolt och mäktigt med allt runt omring, allt glitter, ljus, ljud, publik. Allt! Skulle inte varit fel att ha varit där och tittat, men det är ju bara att drömma och glömma. Så vida jag inte blir superkändis eller på något annat sätt blir stenrik. Man kan ju alltid försöka planka :P haha, som att det skulle gå. När man ser alla underkläder blir man ju lite sugen på att ha dom själv, men kanske lite onödigt. När skulle jag någonsin gå runt med ett par 2m breda vingar? Haha. Kan tänka mig att grannarna skulle stirra om jag gick ut och hämtade tidningen i det där :P

Min favorit är iaf Adriana eller Izabel, kan inte bestämma mig :P Vilken är eran?

128810-23Giselleadriana lima

Yoga

Nu har jag faktiskt gett mig på det riktiga yoga passet. Det var kul, men jobbigt! Nu är jag helt slut. Jag kan ju säga att man upptäcker´ganska snabbt hur ovig man är :P men det blir nog bättre enfter ett tag hoppas jag ;) Jag tyckte iaf att det var en bra yoga-DVD och jag tror att det verkligen kan visa resultat på min stela kropp :P haha. Den ger mycket träning för ryggen och ger bra hållning vilket jag kommer ha stor nytta av i ridningen. Det var bra instrukltioner så det var lätt at följa med. Detta träningsprogram får en klar femma! =)


 128810-19

Annandag-mellandagsrea

Idag började rean. Jag var nere en sväng på stan, men det fanns faktiskt väldigt lite. Köpte en randig stickad tröja ifrån Noa Noa som var jättemysig! Jag älskar Noa Noa, dom har alltid så fina färger! :) Älskar framför allt den grönblåa färjen som passar perfekt ihop med brunt :) Även de rosa färjerna är snygga! Ja, den var iaf ett riktigt kap. Bara 400 kr behövde jag betala :D ^^ Sen köpte jag en vit kofta på H&M också. Den var dock inte på rea, men det är ju alltid billigt på H&M.

Var ute en snabbis hos Corona idag, han inte rida för släkten skulle komma klockan 4. Det känns seriöst som att man lever på julmat de här dagarna. Tur att det bara är en gång om året :P

Jag kan säga att jag har träningsvärk av yogan! :P haha. Jag körde ju bara introduktispasset!! Imorogon ska jag köra det riktiga passet. Får se hur jag mår på torsdag då ;)

Fest på torsdag eller fredag, ska bli nice^^ Har inte jättehöga förväntingar, men det blir väl vad man gör det till. Måste ju iaf dricka upp vodkan :P Sen söndag är det nyår :) Hoppas det blir kul :) ^^

Nu ska jag tillbaka till släkten.


Måndag

Idag gick det sådär i början, men på slutet var hon jättefin! :) Jag fick lite hjälp av Tessie idag, det var faktiskt jättebra! En hel del bra tips fick jag :) Kul att höra att hon tyckte om Corona iaf. Då blir man alltid så glad. Sen sa Kerstin att jag hade fin sits, då blev man också lite uppåt :D yeah^^ Hon var lite seg i början. Ville inte riktigt komma igång och hon nästan släpade benen efter sig. Men när jag hade fått fart på henne så trampade hon på jättebra! :) Orkar inte skriva mycket mer idag :P

Juldagen

Nu är julafton över och det känns fasktiskt ganska skönt. Det är ju verkligen mysigt med jul, tr5äffa släkten och sådär. Men sämtidigt så är man så glad när det är över, allt kaos, så man får slappna av lite, ta det lugnt och bara vara för sig själv :)

Jag har nyss provat min
Yoga-DVD. Jag körde bara indroduktionspasset på 20 minuter, men jag är helt slut!! =P haha. Jag ska ge lite feedback om den när jag provat det riktiga passet. Tror inte jag hinner med det idag, men kanske imorgon. Om en timma ungefär ska jag ut till Corona<3 Men jag får skynda mig lite för klockan 3-3.30 måste jag vara hemma för klockan 4 ska vi varqa hos farmor och äta lite julmatsrester ;) Men jag orkar inte klä upp mig idag. Det blir nog slappis dag. Men det är ingen i min släkt som bryr sig, alla är ju mjukisar :P haha.

Jag är iaf jättenöjd med julafton =) Men nu måste jag sätta fart så jag kommer igång med dagen.

Julafton.

God Jul på er alla glada bloggläsare :) Jag kom på att jag inte hade bloggat något idag. Tänkte göra det förut, men det hans inte med.

Imorse klockan 6.20 var jag i Ånestad på "julfrukost". Det var faktiskt jättekul att träffa alla som man inte träffar så ofta nu för tiden. Man blir lite nostalgisk av det hala faktiskt. Tänk att bara för några typ tre jular sen så var det där mitt liv! Det var ju nästan hela min kompis krets "/ Men det vaar ju faktiskt bra tider, som man saknar <3 Jag var inte där så länge, dom skulle ju rida och så, men det han inte jag med. Jag åkte iaf ut till Corona vid typ 9 och sen var det bara hem och göra sig iordning. Ta på sig klänningen och så ;) Jag känner mig verkligen uppklädd i den :P men det är underbar. Jag älskar den bara mer och mer. Den får en nia i betyg, kunde fått en tia om jag haft en storlek mindre. Nu är iaf min släkt här. Dom har varit här sen halv ett ungefär. Ätit julbord och sådär. Jag tycker ju inte om något som finns på julbordet egentligen, men jag brukar få lite bulgursallad och så :) sen finns det ju alltid farmors kola och annat gott ;) haha. Var ute hos Corona en sväng också. Kusinerna och min brorsa (!!!!) följde med. Hon var så söt, lille vännen<3 Snart är det julklappsutdelning och jag har ångerst. jag har köpt så dåliga paket, jag skäms verkligen. Jag har ju bara köpt till min bror, min pappa och min mamma också det är ju lite pinsamt. Jag får försöka gömma mig så mycket som möjligt. Jag hittade ju faktiskt en jättebra julklapp till min kusin, men den var slut när jag skulle köpa den igår, så jag han inte köpa något mer "/ Det blir väl inga stora överaskningar i paketväg för mig. Jag har ju inte önskat mig något direkt. En yoga matta, pengar ja, det var nog allt =P och jag vet att jag kommer så minst av alla, som mamma säger till mig varje dag. Jag bryr mig fakttiskt inte, jag gör verkligen inte det. Orka julklappar liksom. Med risk för att låta snobbig, det ligger ju faktiskt något i det mamma brukar säga "Linnea, för dig är det ju julafton varje dag".

Nu måste jag gå och skämmas över mina julklappar. (Hoppas på bra reaktioner)




Det blev inte så farligt :P De såg glada ut iaf  :)
Jag fick faktiskt oväntade presenter! =O Jag trodde ju bara jag skulle få pengar typ och yoga mattan. Men det trillade visst ner en hel del kläder i paketen. Mest myskläder dock, men det är ju alltid nice^^ Så fick jag några filmer, en bok, en ursnygg skalkniv ; ), nya löparskor <3 (I'm in love!) och lite annat smått och gott : )

Nu har jag tagit på mig myskläder och parkerat här framför datorn. Soft^^

128810-18 Har haft på mig örhängena och halsbandet som jag fick av Amanda och Elli! Jättefint :D Tack ^^ Ni är bäst <3


Panikshopping-lördag

Idag var jag tvungen att handla alla julklappar efter som jag varit dum nog att inte göra det tidigare. Det blev ju lite stressigt och jag hade nog velat köpa mer saker faktiskt, men nu blev det som det blev. Jag köpte H&M-drömmklänningen som alltid är slut i en passande storlek för idag fanns den! =O :D Jag träffade Elli utanför H&M imorse. Vi var typ fört inne i affären och så av en ren händelse så såg jag att min storlek hängde där längst ut. Jag trodde aldrig jag skulle få den här chansen. Dom är ju slut så fort dom kommer in typ =P Nu får faktiskt till och med H&M i Linköping en klar femma :D Jag hängde iaf undan den och provade den mot slutet av dagen. jag kunde haft en storlek mindre så hade den nog varit ännu finare, men 36an funkade den med. Jag tänkte att jag skulle ha klänningen imorgon. Sen har jag ingen aning om när jag ska använda den igen. Jag kan inte direkt se något bra tillfälle just nu. Men det kanske kommer. Den var ju iaf väldigt billig så det gör väl inget om den blir en engångsklänning. Men lite synd är det att bara använda en sån fin klänning en gång.

Köpte skor också, dock inte de jag hade tänkt. Men jag tror nog att det här var ett bättre köp för jag kommer nog ha mer användning för dom här : ) Dom är faktiskt mycket finare i verkligheten än vad de är på bilden bara så att ni vet =P

Hoppade ju en hel del också, ekonomiskt och bra så här till jul ; )



 

Lördag

Först vill jag bara säga, till alla er som inte vet, att jag får inte rida Corona varje dag. Detta är dels på grund av hennes tidigare skada, men också på grund av att hon inte ska tappa "gnistan". Jag brukar rida ungefär 4-5 dagar i veckan. Så anledningen till att jag inte skrev något igår är att hon var tvungen att vila så, inte att jag gav upp redan andra dagen med min nya ketegori =P haha

Idag gick det väl sådär måste jag säga. I början var hon lite spänd och gick med lite sänkt rygg. Det var troligtvis på grund av att jag var lite stressad efter att ha panik shoppat hela dagen. Så jag ska inte skylla det här på Corona. Körde lite skändelvikning i början tills hon var helt lösgjord. Frambenen var faktiskt sämre idag än i torsdags, hon var mycket snabbare att sätta fram bakbenen. Jag vet inte om det var för att hon var spänd eller för att jag gick på för mycket bakifrån "/ Galoppfattningarna funkerade iaf jättebra idag. Hon fattade direkt vad hon skulle göra. Då blev jag glad :D det är ju det vi har tragglat lite med. Mot slutet av passet så stack hon iväg. Tror det kan ha varit att det blev för jobbigt för henne. Hon bockade iaf järnet och som vanligt satt jag mycket löst. Men jag klarade mig, tack och lov^^ Jag släppte spöt och gick på henne ännu mer framåt även att det redan gick i 110, men det funkade. Hon gasade ju på såklart, men hon kom ju fram mer till handen så jag kunde få tag i henne. Efter dampet så gick det faktiskt jättebra igen :) Hon slappnade av jättebra och arbetade även att jag inte hade spöt.

Ja, det var det. Mer update på måndag :)

Fredag

Idag har jag försökt handla klart alla julklappar, men det gick tyvärr inte så bra. Jag köpte bara en "/ så det blir väl att springa på stan hela dagen imorgon också. Det är svårt att köpa julklappar ju. Jag har inga idéer i år. har ni några förslag? Jag har kvar att köpa till pappa, kusinen och två kompisar. Jag har iaf köpt en klänning till nyår =D skönt att få det avklarat. Så har jag köpt nyårssmink också ; ) Blev kanske lite för mycket till mig själv och för lite till andra. Men det får vi fixa till imorgon : ) Sjag köpa skor till klänningen också och smycken =) Någon som har skoförslag?

128810-15

Den ser inte mycket ut för världen, men den är söt tycker jag. Klassisk =)

Ny kategori

Nu när det är jullov så kommer jag ha mycket mer tid än vanligt att spendera hos Corona och det ska jag utnyttja. Jag tänkte ha riktig hårdträning under hela lovet. Jag ska försöka hålla i det även efter lovet. För i vår då ska jag minsann inte ha en enda ursäkt till att inte börja tävla. Så jag kommer verkligen få ligga i. Men det är kul ju, när man har tid åt minstånde. Hursomhelst så var det därför jag skapade en ny kategoori idag, "Fit for fight" och idag blir mitt första inlägg =)

Det gick faktiskt bra idag =) Iaf på slutet. Galoppfattningarna blev helt okej, dom har verkligen förbättras. Det gick perfekt att fatta från skritt, men från trav är det lite knakigt. Gjorde både öppna och sluta på volt vilket gick bra, iaf slutorna. Öppnorna gick bättre på långsidan "/  Fick till en riktigt bra ökad trav ett par gånger, men jag skulle ändå vilja att hon var lite kvickare i frambenen. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med piafferna sedan i sommras. Det funkar bara inte längre. Jag kan få ihop henne så att det är lagom för övergång, men när jag ska gå över så sparkar hon alltid mot skänkeln eller spöt och så måste jag börja om från början igen. Skänkel eller spö behövs ju, for utan drivning får jag ju inte alls något tryck i det. Jaja, det får jag väl försöka lösa nu under hårdträningen.

Corona, du är mitt allt <3
128810-11

Jullov! =D

Det är faktiskt helt sant. Nu är det lov! Det är jullov. Det är lite svårt att förstå, men så underbart skönt! Kvällen ska jag bara ägna åt att ta det lugnt. Jag ska bara dricka te och lyssna på jättegammal musik, soft ; )

Nu måste jag säga en sak till alla som läser min blogg. Jag är ingen snobb! Jag är verkligen inte det och jag vill inte framstå som någon heller. Jag brukar aldrig bry mig om vad folk tycker om mig, det är sån jag är. Jag bryr mig inte om vad folk säger om mig. Jag är den jag är och jag umgås med dom jag vill. Jag är inte falsk, jag är en ärlig person. Men jag avskyr (för det mesta) snobbar och vill bara säga att det kanske verkar som jag är snobbig om man inte känner mig. Men jag lovar, lär känna mig så kommer ni nog ändra uppfattning.

Så det var skönt att få det sagt. Nu återgår jag till att inte bry mig om andras åsikter igen.

Nu är det tre dagar kvar till julafton och jag har köpt två paket. Yeah, känns bra. "/  Blir väl att panik handla imorgon =P

128810-10    Ska jag köpa? ; )

kväll

Imorgon är det julavslutning! Det känns helt sjukt att den här terminen har gått så himla snabbt!! Men det är ju skönt. Nu är det bara en termin kvar till sommarlovet<3 Det ska bli skönt med lov faktiskt. Även att jag i princip har haft lov hela den här terminen =P Har inga direkta planer för lovet, så är det någon som vill göra nått så är jag alltid på! såklart.. Jag ska ha hårdträning under lovet hade jag tänkt. Slita kommer jag få göra, men så är det ibland. Jag måste ju kämpa lite nu och jag ska tävla i vår. Jag ska träna NH varje dag också tänkte jag. Och om det inte är halt så kanske jag vågar prova att lasta? =O eller? "/  Så ska jag träffa lite kompisar också som jag inte alltid hinner med annars "/ Festa såklart  =) Kanske Flen? Vill det iaf =P

Nu ska jag snart sova faktiskt.. Uppdaterar imorogn igen. Godnatt^^

Julpyssel

Nu har vi julpyssel i skolan och jag sitter här vid datorn som vanligt =P soft ass. Först gjorde vi julkort och sen skulle vi tydligen leka, vi skulle sjunga massa sånger och shit, men det var ingen som ville göra nått. Nu vet jag inte vad vi har, men det spelar ingen roll. Det är bara att slappa vidare ; ) Snart ska vi ha julbord, fy va äckligt! Men det blir ju nice med lite julstämning iaf =) Efter lunchen tror jag att jag, Hanna och Alex ska dra till stan eller nått. Palla det här.

Måste köpa julklappar! Det känns lite panik att jag inte har köpt några julklappar än och sen får vi bara halva studiebidraget "/ Vet inte hur jag ska klara det här.. men det ordnar sig säkert. Jag får köpa nått billigt. Har ingen aning om vad jag ska köpa, men jag kommer säkert på något.

Jag har förresten köpt ett par rosa lack pumps med platå från den där debbie =D Dom är jättefina, jag hoppas jag får dom snart =)

Julkänslor - ja, tack!

Slapp dag som vanligt idag då. Först svenska, skrev utvärderning eller nått, sen vare lunch då kom Hanna lite sent =P Sen vare bara att sitta vid datorn resten av dagen. Fick lite panik först när jag pratade med min SO-lärare. Jag sa att jag var långt ifrån klar och då sa hon "men det är bara att du skriver en analys utifrån genus perspektiv , sociekonomisk status osv så kan du lämna in det till mig idag" =O Jag fick typ panik, jag skulle ju inte kunna skriva typ 5 sidor på en timma =P haha. Sen sa jag iaf till att jag kunde skicka det till henne på mail, tur det. Hanna och jag gick typ halv två tror jag. Känns soft att man knappt vet vad man har för lektioner eller när man börjar och slutar ; )

Imorgon ska vi festa som fan. Supa oss redlösa och leva livet =P hahahahaha! Nej, jag vet inte hur det blir, men jag hoppas det blir kul =) Vill att Hanna ska vara med ju!! Vi köpte ju faktiskt vodka idag, så den måste ju användas! Hannaaaa!!

Det känns lite konstigt när jag tänker på att jag har bytt skola. Men ändå, det är det bästa jag någonsin gjort tror jag xD infokomp är mycket bättre än berzan!! Det är faktiskt riktigt kul personer där också, eller jag känner inte så många tjejer i klassen måste jag erkänna. Men dom jag känner är ju nice ; )

Idag när jag gick ner till ridhuset så snöade det! Eller jag tror det var snö =P kanske lite blandat snö/regn. Men ändå xD känns som att det kanske är jul iaf =)

Jag längtar till julen <3


Tisdag-sovmorgon

Idag har jag sovmorgon eftersom jag inte har något språk, SOFT!! =D Eller egentligen har jag studiestuga, men hahaha, vem pallar det när man kan vara hemma istället? ; ) Slapp fys testet igår, eller jag hoppade över det. Känns som det inte spelar någon roll, går jag inte får jag ig och går jag får jag också ig =P haha.

Jag får damp på att min dator är på lagning!! Jag fattar inte vad som hände med den, den bara slocknade en morgon och sen gick den inte att sätta på "/ jag har ju ändå bara haft den i typ 3 månader.. nu får jag iaf använda en dator som pappa tagit hem från jobbet, men jag har ju ingen musik eller nått här. det är so fucking boring! Så det är bara att skicka på msn, jag blir glad för vad som helst =P

Fest imorgon?! Hoppas det iaf, jag är fest sugen ffs, har varit det enda sen i söndags ; ) haha. Problemet är ju bara var vi ska vara. Vem har fest på en vardag? Hanna och jag ska iaf köpa dricka idag, om jag har pengar det vill säga "/


Fest ^^ =D

Fest hos Johanna igår. Askul fan =D Roligast blev det framåt ett tiden tycker jag, när det inte var så jättemåga kvar. Det var soft då ; ) Borensbergarna drog typ vid halv två tiden och Linkan och Jolle vid kvart i tre kanske. Sen var det bara jag, Hanna, Alex och Phillow kvar =) Slappade hela natten typ. Somnade vid halv sju kanske. Vaknade kanske halv nio. Sen städade vi och så. När Pillow och Alex hade åkt hem så drog Hanna och jag till Donkan och bakis fettade, våran lilla tradition ; ) haha.

Idag skulle ju jag plugga hela dagen, men va fan.. palla!! två uppsatser minst 6 sidor styck plus lite andra saker. Jag struntar helt i det. Det känns bra. Fys test imorgon då. Yeah, härligt det ska bli! Eller inte =P


Over and out.


Nej!!

Nu har alla känslor börjat komma tillbaka igen. Jag trodde jag kunde förtränga det föralltid. Att jag kunde kontrollera det så att det inte skulle komma så här överrumplande helt plötsligt. Men idag när jag såg att mamma hade tagit fram snögubben så kunde jag inte hålla det längre. Allting bara trillade ut, alla känslor, alla minnen, saknadenoch tårarna rann. Fan! Jag vill inte känna så här! Det enda jag vill är ju att komma hem igen. Varför kan jag inte få göra det? Vad är erat problem? Ser ni inte att jag lider, jag trivs ju inte här. När ska ni förstå att det inte bara är några oseriösa drömmar? Det är mitt liv! Jag lever inte här. Jag vill bara tillbaka, jag vill känna en känsla av lycka igen. I've been on this road for too long. I'm lost and I want to go home. I miss my friends, I miss my house, I miss my life. Inte heller kommer jag få åka dit på ett bra tag nu. Jag trodde vi alltid kunde åka två gånger om året iaf, men nej, självklart inte! Vi var ju såklart tvugna att renovera hela jävla huset här hemma och så skyller ni på det! Jag har fan inte bett er att reovera! Jag skulle kunna bo på gatan om det vore så! Om det är det som är problemet så ställer jag upp. Jag kan bo hos Corona om ni vill det. Jag går under varje dag när jag tänker tillbaka. Jag dör bara mer och mer när jag inser att jag inte vet när det blir nästa gång. Det är fan ingen som kan förstå hur jävla jobbigt det är! Ni fattar inte! Jag orkar inte mer. Jag vet inte hur jag ska hålla ihop. Depressionen är redan tillbaka och snart kommer väl paniksyndromet också. Det är det västa. Jag vill inte. Jag vill bara spola tillbaka tiden och göra om allt.

I'm sorry for being such a tragic person.

Fredag-skolan

Ja, så var det fredag igen jag har gått TVÅ HELA VECKOR I SKOLAN!!! =O Jag förvånar mig själv. Men den här dagen känns tung! Har så jävla mycket att göra, men jag pallar inte. Snart ska jag prata med någon från sjukhuset i telefon och fråga massor om depression. "/ trist. Sen måste jag göra en engelska presentation om en låt som jag inte har bestämt vilken jag ska ha än =P Jag vet inte hur jag ska hinna med allt i helgen. Jag förstår verkligen inte hur jag ska hinna!! Men det ordnar sig säkert, det måste det göra..

Imorgon är det fest ju, får tänka på det så kanska allt går lättare. Pallar inte att festa ikväll. Måste nog plugga "/

Hanna är sjuk =( både idag och igår. Hoppas du är frisk imorgon, det MÅSTE du vara!! =)

Yeah, om man skulle arbeta lite kanske? "/

Onsdag-skolan

Ja, då är jag i skolan som vanligt då. Borde göra lite arbete, men palla. Men jag vet att jag måste Till nästa vecka har jag ett 6-10 sidors arbete om depprisson att göra, en historia uppstats på minst 6 sidor och Sveriges medeltid och en samuppgift om konservatismen, liberalismen, socialismen, all riksdagspartier, demokrati och riksdag och regering. Jag har ju då inte börjat än. Det känns som jag ligger bra till =Phaha. det löser sig väl som allt annat.

Igår var jag med Ebba och Maria på pizzerian, sen var vi ute och busade lite =P Hahaha!! Sen gick vi till Elli och Amanda också. Det var ju trevligt ^^ =)

Nu borde jag sätta igång..


Onsdag-skolan

Ja, då är jag i skolan som vanligt då. Borde göra lite arbete, men palla. Men jag vet att jag måste Till nästa vecka har jag ett 6-10 sidors arbete om depprisson att göra, en historia uppstats på minst 6 sidor och Sveriges medeltid och en samuppgift om konservatismen, liberalismen, socialismen, all riksdagspartier, demokrati och riksdag och regering. Jag har ju då inte börjat än. Det känns som jag ligger bra till =Phaha. det löser sig väl som allt annat.

Igår var jag med Ebba och Maria på pizzerian, sen var vi ute och busade lite =P Hahaha!! Sen gick vi till Elli och Amanda också. Det var ju trevligt ^^ =)

Nu borde jag sätta igång..


Måndag-skolan

ja, så är det måndag igen och jag sitter som vanligt framför datorn i skolan. Jag ska egentligen göra en historiauppsats men palla det liksom. 6 A4 sidor. Jag orkar inte!! Jag kan ingenting heller. Så många man leta infórmation och shit. Men ja, jag får väl göra det i helgen, som allt annat =P

Hanna och jag bakade ju igår. Det gick ju sådär. Vi brände alla plåtar utom en =P haha. Vi kände oss lite misslyckade.

Jaja, back to work "/

 Glögg och julbak ; )

Söndag

Idag ska jag ha julbak med Hanna, Amanda och Rebecka. Det ska bli trevligt. Få lite julkänslor och sådär, kanske till och med sätter på en julskiva =P haha ^^ 

Nu ska jag till stallet, ska rida idag =D har blivit massa trassel i veckan så jag har typ inte ridit någonting så det ska bli kul att få göra det idag.

Igår var jag och tittade på genrepet. Det var ju som vanligt kaos. Ingen visste någonting eller i vilken orning något skulle vara, skivar var helt fel och ingen visste vilket nummer som skulle va, proppen gick typ 3 gånger igår så det fick bli kadrilj i totalmörker. Ja, allt var som det brukar så att säga. Synd att jag inte kan komma och kolla idag. Jag vill ju se Elli, Amanda och Maria sjunga. Men jag antar att dom spelar in som vanligt så kan jag ju se bandet någon dag =)

jag läste faktiskt en bok igår som jag ska skriva redovisning om. jJag var tvungen att byta bok för jag skulle aldrig klarat den andra boken på en dag. Det skulle bli helt omöjligt, jättesvårt gameldagsspråk, jättelånga kapitel, liten liten text, och bara sååååå seeeeeeeeg. Så jag bad mamma ta fram den lättaste bok hon hade så tog jag den. Underbar och älskad av alla blev det =P haha, verkligen lättaste boken ju. Så idag så måste jag väl skriva den där recensionen, fan. 

Jag började faktiskt göra min samuppsatts igår =O Jag är riktigt stolt över mig själv. Har skrivit typ en halv sida, bara 9 ½ kvar då =P haha, nae, jag kan ju skriva 4½ till. Det räcker. 

Men nu ska jag iväg till stallet.^^ 


Fredag-skolan =O

Nu är det fredag och jag har varit i skolan HELA VECKAN!!! =O asså jag tror nästan att jag dör! det mest dampiga är ju att nu har vi slutat och jag SITTER KVAR!!! Det är ju något som aldrig skulle ha hänt innan. Har haft en lite jobbigare dag idag faktiskt. Har bara suttid vid datorn 2 lektioner av 3. Daniel i min klass har ju gått i min klass i ettan också. Det var ju ett sammanträffande =)

Tror inte det blir nått ikväll, pallar inte. Orkar inte stessa i stallet. Men ja.. Imorgon ska jag kolla på genrepet med Elli och Amanda och Maria och co. Deras solo =) Kan ju tyvärr inte komma på söndag.. då ska jag ha julbak med Hanna, Becka och Amanda. Det ska ju bli trevligt. Synd bara att inte renoveringen är helt klar än. Det är bara en liten bit som inte är tapetserad, men ändå..

Ha det bra

Torsdag-skolan

Jag är i skolan som vanligt då. FJÄRDE DAGEN I RAD!!!!! =O Det är ju verkligen coolt att jag klarar det. Men vi gör ju typ ingenting. Idag har jag hunnit med att ha studiestuga en timma då satt jag bara vid datorn, sen datakunskap, sen lunch,sen mattediagnos som var aslätt!! och nu studiestuga och då sitter jag här. =P Alla andra har typ språk nu, men jag slipper! =)

Även att vi får jävligt mycket att göra så måste jag säga att mig skola kommer förevigt att vara SLAPPAST!!  =D

Skolan-onsdag.

Nu sitter jag i skolan. Har studiestuga. Vi gör inte så mycket på dejn här dampskolan =P Alla sitter vi datorn, äter mackor eller gör gröt. hahaha. slappaste skolan. Har ju egentligen sjukt mycket att göra, men palla. Så datanörd som jag är så sitter jag här. Om 45 minuter har vi lunch. Sen har vi datakunskap och sen matte. Slaaaaappt!!

Nu ska jag fortsätta nörda ^^

Första dagen-måndag

Ja, så idag var ju första dagen på Infokomp. Det var fan askul! Asså jag trodde aldrig att jag skulle kunna längta till skolan, men nu gör jag nästan det. Nu är det ju förstås väldigt slappt i början eftersom allt är nyss och så, men ändå. Jag tror det kommer bli bra. Slatt skola, men ändå inte liksom. Perfekt helt enkelt. det känns ju helt konstigt att ha Historia och Samhälklskunskap och så, men ändå rätt kul =) Lite omväxling från månaders plågeri med kemi, fysik och naturkunskap. Men den tiden kommer ju även att komma på infokomp.

Idag kan inte jag rida förens klockan 9! Seeeeeeeeeegt!! men jag måste rida idag, hon har ju fått vila i tre dagar. Undrar om det blir rodeo idag? =P Red ju i torsdags och innan dess hade hon också vilat i tre dagar tror jag =P haha, undrar hur det här går.

Ha det bra!! =)  


Söndag.

Igar vad Hanna och jag hos Robon. =O Det var ju verkligen länge sen. Men vi är ju ganska spontana nu förtiden =P

Idag blir det att bara ta det lugnt. Ska ut till stallet om ett tag. Annars ska jag inte göra någonting. Och tack och lov så måste jag inte plugga!! =O Men det lär jag väl behöva snart igen. För jag ligger ju ändå efter i matten "/ men skit samma, det ska nog gå.

Imorgon blir det ny skola då. Ska bli kul faktiskt, men jag tänker inte så mycket på det. Det känns fortfarande overkligt på något sätt att jag aldrig mer kommer att gå i Nv1c. Aldrig mer den klassen, den klassen som var så bra. Men som jag sagt tidigare, jag har satt mig i den här sitsen själv så jag får helt enkelt ta konsekvenserna. Jag tror inte att det är någon som kan förstå att jag faktiskt är allvarlig. Jag skulle inte kunna fortsätta på Berzan. Ni förstår bara inte hur långt efter jag ligger och hur illa det verkligen ligger till. Det här var något jag måste göra. Men Hanna, du förstår. Det vet jag =)

Tack^^

Lördag.

Snart ska jag ner på stan och hjälpa mamma köpa julklappar till bröchan ;  ) Det ska faktiskt bli kul. Älksar att köpa julklappar =D Kanske hittar något till mig själv också. Men jag ska nog önska mig pengar istället, måste ju ha cash när Hanna och jag ska till Paris!! Så himla kul det ska bli! 

Fy va tomt det känns när jag tänker på att jag aldrig mer kommer tillhöra Nv1c. "/ Kommer verkligen sakna er <3 Men jag lär ju få lite "privatlektioner" nu i framtiden =P Hahaha! Undrar vilka som blir mina kompanjoner? Haha. 

Nu ska jag dra mig. Slappar fest ikväll? Hoppas.

   


Fredag - sista dagen.

Idag är det sista dagen för mig på Berzan. Det känns jättesorgligt, men ändå bra. Jag har ju själv satt mig i den här sitsen. Det finns ingen annan utväg än att byta "/ Men det blir nog bra tror jag. Det blir nog mycket bättre. Men jag kommer sakna klassen!! =(

Nu ska jag åka då.

RSS 0.91