Yoga

Nu har jag faktiskt gett mig på det riktiga yoga passet. Det var kul, men jobbigt! Nu är jag helt slut. Jag kan ju säga att man upptäcker´ganska snabbt hur ovig man är :P men det blir nog bättre enfter ett tag hoppas jag ;) Jag tyckte iaf att det var en bra yoga-DVD och jag tror att det verkligen kan visa resultat på min stela kropp :P haha. Den ger mycket träning för ryggen och ger bra hållning vilket jag kommer ha stor nytta av i ridningen. Det var bra instrukltioner så det var lätt at följa med. Detta träningsprogram får en klar femma! =)


 128810-19

Kommentarer
Postat av: Johanna

linnea vi måste köra det någon dag! jag vill ju också bli smidig ^^ du vet ju hur yogan gick för mej på gympan :) haha, måste varit kul att se mej & jag som ändå dansar! skärpning för mej. men ska vi inte köpa gymkort? jag vill VERKLIGEN ha det, läste nåns blogg, och hon hade varit ute och gått på morgonen. gud, jag vill med va alert och uppe med tuppen för att motionera. fan att du inte bor i stan bara men jag får väl dra med becka sen, ^^ men hörs sen gör vi, kanske kan ses ikväll om jag inte ska till du vet vem. love u honey.

Postat av: Johanna

har du betalat bloggen by the way? så du får den sådär? :)

2006-12-27 @ 11:53:27
Hemsida: http://johannaericson.blogg.se
Postat av: Dress Like a Princess

Jag vill också yoga, har aldrig gjort de.. :)

2006-12-27 @ 12:14:07
Hemsida: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kul att höra. Tack för tipset /Ella

2006-12-27 @ 14:10:35
Postat av: Ella

sorry, det var inte min mening att vara anonym. /Ella

2006-12-27 @ 14:11:13
Hemsida: http://whattowear.blogg.se
Postat av: Junitjej

Linnea, visst kan både en fin bag och snygga träningskläder göra hela träningen roligare!
Yoga borde jag nog testa på. Testade power-yoga en gång, men jag kände mig så ovig att jag aldrig gav det fler chanser. Synd. Borde nog testa igen och ge det en chans. Jag gillar din blogg! GOTT NYTT ÅR!

2006-12-27 @ 20:27:04
Hemsida: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Emma

Här kommer litet peppning från en som hållit på med Yoga ett tag. Det BLIR bättre! Jag lovar. Det är bland annat det som är så bra med yoga tycker jag, att man hela tiden märker små framsteg.

2006-12-28 @ 16:49:37
Hemsida: http://emmalexa.blogg.se

Tyck till:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:

What's on your mind?:

Trackback