Wall Street Wives

Wall Street Wives är skriven av Ande-Ellen Winkler. Boken publicerades 1989 och jag tror att den faktiskt var mer spännande att läsa då eftersom man då inte kände till dessa hemliga liv med stora intriger i samma utsträckning som man gör idag. Ande-Ellen Winkler är jälv en  såkallad "Wall Street Wifes" och ger därmed mycket liv och credibility till berättelsen.

Boken handlar om Ariane som är gift med en en av de mest välkända och förmögna männen på Wall Street. Det är dock inget lyckligt äktenskap utan mer ytligt. Hon träffar nästan aldrig sin man då han alltid jobbar, men precis som de andra Wall Street Wives så blir hon flera gånger i veckan medsläpad på välgörenhets fester och liknande där männen pratar arbete och fruarnas uppgift är att smöra och charmera potentiella kunder eller medpartners till sina män. Ariane trivs inte med denna livsstils så som de andra fruarna tycks göra. Hon vill ha mer. Och det tycks hon få när hon träffar Alex. Alex ska arbeta tillsammans med Craig, Ariane's man, och han är en man att akta sig för säger de flesta. Men Ariane har något speciellt med Alex, något hon inte har med Craig.

Boken är full av spänning och intriger, mord och skandaler. Det är verkligen en page turner som man inte vill sälppa ifrån sig. Det är egentligen inte min sorts bok då den bygger mcyket på romantik och kärleksaffärer, men jag måste säga att den trots allt lyckades fånga mig. Det var till en början lite svårt att förstå allt som händer bakon kontorsdörrarna på Wall Street, men efter att tag kommer man in i det och får en ny inblick på livet som stock broker.

Kommentarer

Tyck till:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:

What's on your mind?:

Trackback