Torsdag.

Min mamma verkade ha tagit till sig lite av det jag sa iaf. Imorse så var hon inte ens speciellt arg över att jag vägrade gå till skolan. Hon skulle iaf gå till skolan idag och sen ska hon skriva på pappret så att jag kan lämna in det imorgon. Men jag måste ändå gå lite till skolan idag. Jag måste fixa omdömes papprerna, lämna böcker osv.

Oh, va jobbiga mina föräldrar har blivit helt plötsligt. Nyss var dom ändå ganska slappa och jag fick göra typ som jag ville. Men nu har dom visst fått för sig att dom tvungetvis måste ha någon slags nära relation med mig! Tydligen så måste jag berätta allt för dom så fort något häner och jag kan inte ens vänta 10 minuter for då kan dom visst inte lita på mig. Fan va jobbigt!!

Jaja, jag ska väl försöka dra mig till skolan =/

Onsdag.

Idag har jag hämtat alla papper om skolbytet, pratat med rektorn och klassen. Det känns värsta sorgligt för min klass är ju jättebra! Kommer verkligen sakna er <3 Men det här är något jag bara måste göra. Jag har ju velat byta länge nu, men jag trodde aldrig att jag skulle få. Jag kommer ihåg hur besviken jag blev när det inte fanns några platser på John Bauer. Men nu får jag ju byta till Infokomp. Det måste ju verkligen vara det bästa för mig just nu tror jag. Det här var min räddning. Jag måste verkligen lada om, ta nya krafter och bara kämpa. Om jag hade stannat kvar på Berzan hade det slutat med att jag hoppade av eller att jag skulle få gå om. Då är ju det här mycket bättre alternativ. Inte heller måste jag hoppa dom 2-3 sista lektionerna för att jag ska hinna rida. Allt är liksom perfekt. Jag känner iaf inte just nu att jag vill skolka. Det är stora framsteg! Jag har inte en enda dag sen typ tidigt i nian känt att jag inte har velat skolka.


Fan nu blev det storbråk här hemma. JAG ORKAR INTE!! uppdaterar sen.

Hej då Berzan.

Idag var jag och Johanna på Infokomp och pratade med rektorn och så. Jag trodde aldrig att det skulle gå, men det gjorde det!! Eller dom skulle ringa ikväll med det slutliga beskedet, men det var ju typ helt 100 % säkert. Jag är så himla glad! Nu ska jag verkligen börja om på nytt och kämpa. Jag vet att det har gått sådär på Berzan på senaste tiden, men det är bara att samla nya krafter.

Jag kan knappt fatta att det här händer. Imorgon ska jag liksom gå till mina mentorer och säga att jag slutar! Sen på måndag ska jag gå till Infokomp och aldrig mer behöver jag gå tillbaka till Berzan. jag kommer faktiskt sakna min klass, den är ju faktiskt väldigt bra! Men det här är ändå något jag måste göra.

Hanna, vi klarade det! Nu tar vi nya tag. Vi kommer överleva! <3


Julia, jag kommer såklart på fredag. Jag finns alltid här för dig. Jag förstår att det är svårt nu, men du klarar det. Jag älskar dig <3


30 minuter..

..är det svar till min buss går. När jag kommer till skolan ska jag ha kemiprov i två timmar. jag har inte pluggat. Seriöst jag har inte ens öppnat böckerna. jag vet inte vad jag tänker med. Hoppas jag får byta! Annars får jag panik "/ !

Önska mig lycka till! =)

 

Fest.

Fest hos Perra igår. Det var ju trevligt = ) Blev kanske lite för mycket för idag mår man inget vidare. Inte mycket sömn blev det heller.  Vid typ halv tolv gick jag och Hanna ner till Donkan och käkade lite bakis mat. Fettade rejält! Haha!!

Ja, så har man kemikursprov på tisdag. Har inte börjat plugga. Kan NADA! Men det kanske går bra. Eller inte. Men jag orkar inte bry mig.


Morgon.

 
Ja, idag vaknade jag då av min själv vid tio över sex fast jag kunde ha sovit till åtta typ. Men jag är inte så bra på att sova på morgonen =P

Snart ska jag iväg till stallet då, träna för Monica =)

Sen ska jag nog ta en snabbsväng på stan och handla lite onödiga saker. Sen lär jag bli tvingad att hjälpa till och plocka in allt i köket igen, det är ju nästan klart nu =)

Sen framåt kvällen kommer Hanna =) Sen blir det fest hos Perra ; ) haha.

Jag längtar till Pariiiiiiiiiiis!! =D Vi ska ha so much fun, Hanna!! =D

Ibland är Linköping ganska fint ",

          128810-1

22.50

Ja, jag fick ju min biljett såld iaf =) Så himla skönt!! Jag ville ju inte gå så då hade det nog inte blivit kul. Så snart ska jag sova då. Ska upp tidigt och träna imorgon. Länge sen Monica kom ju. Saknar henne <33

Imorgonkväll blir det fest hos Perra såklart =) Trevligt. Så då blir det att supa tills man stuper =P Haha. Kanske inte så mycket, men ja vi får väl se. Men det är lite panik med drickan, eller?

Hanna och jag har gjort ett avtal att om vi går till skolan hela nästa vecka så ska vi få åka till Paris och shoppa. <3. Fan va kul! men vi bestämde att vi får ta en dag ledigt om det krisar liksom.

Sen gjorde jag ett avtal med Eric också. Vi bestämde att om jag går till skolan hela nästa vecka så ska han inte köpa något godis och vara jätteduktig och inte prata på alla lektionerna. Så vi får väl se hur det går. Har ju fått lite motiovation iaf.

Men en hel vecka är jävligt tufft!!! Men jag ska försöka.

Godnatt.

Studiedag.

Två dagar i rad. Skönt! Men jag har faktiskt varit MYCKET effektiv!! Igår var jag på bibblan i 7 (observera 7) timmar och pluggade non-stop. Men så kan det gå när man aldrig är i skolan och kommer så mycket efter. Blev ju såklart inte klar. Så idag blev det bibblan igen då, men jag han bara sitta i 4 timmar idag. Så jag han ju inte klart idag heller, men jag är ändå väldigt stolt över migsjälv!

Imorgon borde man väl gå till skolan, men orka. Jag tränkte plugga lite. Sen ska jag åka ut till Corona lite tidigare : )

Idag körde jag lite rodeo med Corona. Haha. Der var ju ett tag sen. Fan vad hon kör! Jag skrattar verkligen när jag tänker på allas reaktioner när dom ser det och inte är vana. haha! Tessie och Anna. =P Men alla reagerar likadant första gången. Är det något jag har lärt mig på Corona så är det iaf att sitta kvar =P 

På fredag blir det häfvet. Ska bli kul, förhoppningsvis. Dyrt men biljett och dricka och så ju =/ har typ inga pengar, som vanligt. 

Lördag morgon ska jag träna för Monica. Seeeeeg jag kommer va då. Så jag får nog inte åka hem så sent. Har redan sömnbrist så det räcker och blir över. 

Lördag kväll blir det festa hela natten lång hos Håkan : ) Ska bli kul!! Men jag kommer vara lagom trött på söndag. Men sånt är livet.

Nu ska jag sova... 

Jaha..

Orkade inte skolan igår heller. Hade liksom ingen motivation när det inte skulle bli någon fest på kvällen och så..

Jag och hanna träffades iaf på kvällen. Vi drack te på Donkan. Sen kunde det ju bli fest iaf. Det var ju liksom lite "meant to be" ; ) men Hanna fick tyvärr inte för sina föräldrar =/ trist. men det blir ju nästa helg.

Asså fest måndag, tisdag, onsdag, fredag och lördag. Blir en kul vecka = ) men dyyyyyyyr!!

Vad händer ikväll då? Call me om ni vet något. Eller kommentera. Är ju festsugeeeeeen = )

=D Jag klarade det!!!

Jag har skrivit min svenskanovell!!! Fan va bra jag är!! =D Jag trodde inte att jag skulle klara det, men nu har jag gjort den! DEN ÄR I TID!! =O Den ska liksom läsas upp imorgon och den är klar idag! Jag vet att jag chockar er alla =P

Igår hade jag naturkunskapsprov. Det är inte direkt värt att nämnas. Det gick, hahaha!! inte så bra. Men jag hoppas på G. Isf är det det första G jag får nästan någonsin föruton två gånger i sjuan. Det käns ju inte så jättekul kanske. Men ändå, jag kan ju inte ränka med MVG på allting om jag aldrig gör något och aldrig är i skolan.

Hemma idag då. Det är skönt. Men jag måste ju plugga. Har ju gjort svenskanovell nu på morgonen iaf. Så är det bara att göra Rosa Park, Engelska filmreccensionen, plugga franskan, göra matte och komma ifatt i kemin och fysiken. Sen är det inget mer för idag!!  =D Undrar om jag kommer göra allt. Men franskan måste jag ju iaf. Prov imorgon.

Imorgon är det ju fest också ju =) Längtar! Mest längtar jag ju såklart till smirnoff ice ; ) haha men det är så gott!

Nej, nu ska jag jobba vidare. Men om ni har några tips till vilken linje jag ska byta så kommentera!! Jag måste få lite insperation!

Ha det bra!


Lördags!! =D

Asså det var verkligen så himla kul i lördags!! Träffa lite trevligt folk, drack lite vin och sådär ; ) Jaja, hoppas på en ännu bättre fredag oh lördag. =)

Jaja, nu ska jag plugga vidare. Är ju på bibblan med Hanna =) Skolkdag idag då. Som vanligt. Men det lär man väl på ta när frånvarolappen kommer. Jaa, hoppas jag har hoppat av tills dess.

Ha det bra!!

Fragile.

Life is like a thorny rose clinging on to my back, beautiful yet so undeniably painful.













When will this end?


=/

Ja, jag klarade hela dagen igår!! =D Jag hade så mycket panik hela vägen till skolan. Jag höll verkligen på att börja tjuta!! Så mycket panik hade jag. Men jag klarade det. Idag klarar jag det inte.. = / Jag ska faktiskt gå på idrotten, vi ska till simhallen = ) Annars ska jag inte gå idag. Ska till stallet nu på morgonen, tänkte tömköra lite. Måste bestämma mig om jag ska vara med och tävla på fredag ; ) Haha, jag vet att jag har damp!!

Ska nog passa på att träna lite NH också = ) Hederligt!!

Jag vill få svar på mailet, NU!! Jag vll ju vetaaaaaaaaa!

Ha det bra. KOMMENTERA!!!! = D

Nu gäller det!!

Nu är det mest panik!! Jag måste gå om typ 10 min. Jag har PANIK!!! Asså seriöst jag hyperventilerar. jag får damp!! Jag vill inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har verkligen verkligen verkligen rå panik!!

Nu måste jag gå. Hoppas skolan blir inställt idag!! OFTA!!

=/

Jag ger upp.

Jag orkar inte ens ha panik längre. Jag har gett upp. Jag orkar inte. Jag bryr mig inte. jag har inte gjort ett skit! Jag vet att jag inte kommer göra det där jävla talet så jag kan lika gärna sluta tänka på det. Allt annat också för den delen. Nu ska jag bara slappa och försöka njuta av min sista dag på lovet. Sen får jag väl ta konsekvenserna sen.

Idag ska jag nog träna lite NH med Corona. Hoppas det går bra =) Hon var jättefin igår när jag tömkörde!! =D

Igår så var jag ute och gick med Johan, det var en väldigt spontan sak. Sen åkte jag till Hanna, också väldigt spontant. Men jag är ju ganska spontan ; )

Ha det bra!

Lördag.

Shiiiiit!!! Det är bara TVÅ dagar kvar till skolan börjar! Jag får PANIIIIIK!! Jag pallar verkligen inte skolan!! Jag har liksom ingen motivation. jag har haft väldigt mycket beslutsångerst om jag ska byta skola eller inte. Men nu har jag nästan bestämt mig. jag har iaf skickat ett nytt mail till enhetschefen. Får se om hon svarar. Om hon inte har svarat på måndag så ringer jag. Om jag får byta så gör jag det. Får jag inte så är det väl kanske meningen att jag ska vara där jag är. Så nu är det bara att vänta och se.

Så länge har jag ju en hel del plugg framförmig.. =/ men jag vill INTE! Jag har verkligen försökt hela lovet, men det går inte! jag har iaf skrivit en engelska sak som egentligen skulle varit inne typ i början av terminen. Skönt att få det överstökat. Så det som är kvar nu är fysiken, typ 10 sidor i matten, plugga till franskaprovet, skriva ett tal om en engagerad person(!!!!), börja läsa svenskaboken =/, naturkunskapen(!!) där jag seriöst har missat nästan alla ekologilektioner (fattar ingenting!!) och sen kemin som jag ligger..... efter i. Så måste jag börja tänka på vad jag ska speciallisera mig på i bilden på måndag. Det var allt. Det var ju alla ämnen också. FAN!!

Jag vet inte om jag ska ge upp. Men om jag inte gör det här så kommer jag ju alltid ha det hängande över mig. ÅHHHHHHH!!! Jag dör!! Jag överdriver verkligen inte, jag dör! Det jobbigaste är liksom att tänka på att man ska göra det.

Nej, nu ska jag försöka ta tag i allting. Uppdaterar kanske sen igen. (När paniken slagit till igen)



Ja, nu är klockan 19.45. det har gått hur många timmar som helst sedan jag skrev sist. Men tror ni jag har gjort något då? nej, självklart inte!! Jag får bara mer och mer panikl!! Har försökt göra lite franska, lite glosor och så. Men jag har bara gjort det jag redan kan. Orkar inte börja på något jag måste plugga in... Men mest panik är iaf talet om en engagerad person. PALLAR INTE!! Hoppas jag får byta!! Inte för att jag tror att skolan bara kommer flyta på för att jag byter, men det kanske blir lite lättare = )

Nu ska jag... göra något annat.

Filmkväll = )

Hallå : )

Igår var jag, Hanna och Becka på gymmet och tränade, det gick ju.. sådär : P haha, nej det var kul : ) Sen när vi hade tränat bort så många kalorier som möjligt gick vi och hyrde film och köpte chips och godis som kompensation : P haha. Sen åkte vi hem till mig och lagade mat och så. Så blev det film, Silent Hill och Aquamarine. De var ju lite halv dåliga, men vi brukar ju se ganska dåliga filmer : P
Så har vi lyssant på massor gamla skivor också. Nu lyssnar vi på Me&My. Gamla minnen!! HAHA!!

Snart ska vi och träna igen då : ) Vi har laddat upp med en stor frukost med både bovetegröt och jordnötssmör. Lite blandat alltså.

Idag komme Kristin : ) Hoppas det går bra!! Att allt är bra liksom. Så ska jag och mamma och handla på vägen ut : D Det ska ju bli kul ; )

Men nu måste jag göra mig iordning för gymmet = ) Ha det bra!!

RSS 0.91