Skolan

Nu är jag i skolan!! :O har träningsvärk efter igår, mina armar är döda :P haha. men ikvöll blir det träning.

Yoga och träningsvärk

Nu har jag kört yoga. har inte hunnit med det på sistonde så jag kommer nog ha mycket träningsvärk imorgon. Men jag älskar känslan när man har tränat yoga, det känns så skönt, som att man är jätteavslappnat och genomtränad, det är såhär jag tror det känns för Corona när jag har tömkört :P haha!

Jag har jättemycket träningsvärk i mina vrister! Så himla konstigt! Hur kan man ha träningsvärk i vristerna? jag fattar inte vad jag har gjort. Haha.

Acadamy awards

Jag har inte kunnar sova inatt. Det gick inte. Jag gick och la min typ halv tolv och kunde inte somna, jag var jättetrött, men somnade inte. Vid ett tiden fick jag asont i magen. Det var inte så kul "/ Vid halv tre gav jag upp mitt försök att sova och tittade på Oscars galan istället. Askul! :D Finns inget bättre för en filmälksare som mig :P

Nu är jag trött och måste plugga :(

Tömkörning & Dressyrträning

I lördags så tömkörde jag med min nya tömkörningsgjort. Corona älksar att bli tömkörd, men tyvärr tycker hon att det är lite för roligt... Så fort jag började skritta henne i tömmarna så ville hon sticka iväg. Då försökte jag göra halt, då fick hon damp och började piaffera (jättefin piaff förresten!) sen gick hon över till passage, sen kunde jag inte hålla emot längre så hon slet sig och galopperade omkring lite. Det ver en annan som fångade henne, hon gick ut sen :P haha. Sen var hon jättefin ett tag och hade fantastisk trav, sen drog hon iväg igen och jag höll på att fastna med foten i tömmarna! :O Det var väldigt mycket panik! Så hade jag mina kängor på mig så det var assvårt att få loss foten, jag bara hoppades att jag kunde hålla henne skenandes på en volt till jag hade kommit loss, som tur va kunde jag det. När hon slet sog för andra gången hade hon ännu mer damp. Hon galopperade omkring som en galning och travade med jättehöga ben. Rätt kul att titta på, men jag fick inte tag på henne förens efter en kvart! Hon tog sönder gjortden lite också :( jag var asarg på henne sen!! Men det var svårt när hon ser så himla oskyldig ut :´ )

Igår tränade jag för Camilla. Det gick väl bra. Bättre än de andra gångerna iaf. Hon tycker jag har gjort jättestora framsteg redan, men det har jag nog inte engetligen, bara lite, det är ju att jag är så nervös när jag tränar, eller rättare sagt när det sitter folk på läktaren och tittar. Jag hatar det, det går mycket sämre då för jag blir så nervös. Men igår gick det ganska bra iaf  :) hoppas det går ännubättre nästa gång. Jag vet ju vad hon kan! =)




Spel & Melodifestivalen

I fredags var jag med Vickan, hanna och Sofia och typ spelade spel och så. Det var kul :-) Men jag var asdålig på allting  :P haha. Igår var jag med Hanna, Stina och Emelie och såg melodifestivalen sådär. Nice ^^

Ikväll ska jag träna för Camilla, det ska bli kul. Hoppas det går bra :-) Corona hade damp igår!! Jag var as arg på henne, men det är svårt att vara arg när hon är så söt! Hon spelar så oskyldig när man kommer in i stallet och typ puffar på mig som att hon säger förlåt :P sööööötis <3

Bussresa :-)

Idag har jag varit i ullared med Amanda, Julia, Sanna, Jossan, Isabella och jennifer, debut för min del. Det var jättehederligt! :D och det var inget folk där! Jag skojar inte, det var inte en enda person före oss i kassan! :O Jag som hört att det brukar vara svårt att röra sig.

Jag somnade klockan ett igår, sen vaknade jag klockan två för att jag var orolig att försova mig. Sen kunde jag inte sova förens typ tre, då sov jag till halv fyra då vaknade jag igen och gick upp :P Vid fem gick jag till Mandis och där kom Jossan och hennes pappa och hämtade oss. Sen hämtade vi Sanna på vägen : ) Det var kul att åka buss, det blev mycket damp som vanligt :P Dom andra på bussen var nog ganska trötta på oss efter idag.

Köpte nästan igenting till mig själv faktiskt :O mest typ hårspray, vax och så. Sen några stalltröjor, men annars köpte jag faktiskt inte mycket til mig själv och trotts det gick det åt 3000 kr. Undrar var dom försvann :P

Nu ska jag sova!

128810-69128810-67128810-66128810-64

Hellboy

128810-63Ytterligare en sån film som är kul att se när man vill komma bort. Jag ver inte riktigt varför jag har fastnat i en sån här period när jag tittar på typ Action/Sience fiction, men det har jag iaf. Hellboy är en bra film, egentligen lite dålig och långdragen handling, men på något sätt fungerar det ändå. Jag skulle dock vilja att Hellboy var lite "bättre/starkare" elelr vad man ska säga. Jag tycker han är lite vek. Han ska ju vara en hjälte, kom igen! Men Ron Perlman spelar iaf bra, det kan inte vara lätt att spela Hellboy. Selma Blair spelar bra, vilket är förväntat efter hennes otroligt långa meritlista, men hon har varit bättre. Men det är bra att hon även lyckas vara "mjuk"känslosam" även i denna hårda och tuffa film. Men detta har hon förstås fått öva på mycket i Xena.

Hellboy får 4p av 5.

Politik

Nu har jag äntligen skrivit klart om Storbritanniens politik. Egentligen behövde vi inte skriva mycket, men det fanns så himla mycket information så jag höll på att dö! det var asjobbigt! Igår fick jag stor damp på allting för jag blev så arg :P Nu är det klart iaf. Då måste jag bara skriva om Social structure, öva på att läsa det, göra något jobbigt svenska papper, plugga typ idrottsprovet på 37 jobbiga sidor, plugga till histora provet på typ 40 sidor + anteckningar, skriva en brottsförebyggande program på 5-7 sidor, plugga de tre sista kapitlena i matten för kursprovet sen är jag KLAR! Jag förväntar mig inte att jag ska hinna, men jag undrar vad jag ska prioritera?

Fruktsallad & Spiderman

Nu ska jag fortsätta mitt försök att så länge som möjligt undvika skolböckern genom att göra fruktsallad och titta på Spiderman, en sån film som man kan se tusen gånger. Sen blir det väl x-antal avsnitt av OC och kanske One tree hill? Det återstår att se.

128810-62128810-61

X-men 2

128810-60Såg att den var på tv igår så jag tänkte lägga till den här bland mina reccenssioner :-) Jag älskar den! Det kan ju tyckas lite konstigt eftersom att mina favoritfilmer annars brukar vara musikaler och det här är ju långt ifrån en musikal. Men den är ändå jättebra! :D Den här perfekt när man bara vill komma bort från verkligheten och tänka på något annat. För den är ju inte direkt verklighetstrogen. Så man kan då fantisera sig bort till en annan värld, förhoppningsvis bättre än denna. Tvåan är i alla fall klart bättre än ettan! Men ettan är också bra =) Helle Berry syns inte så mycket som hon borde tycker jag, men hon spelar bra även att hon är lite "undangömd".  Hugh Jackman är suverän! Det måste vara svårt att få allting att verka så riktigt när det är så långt ifrån verkligheten, men han gör det bra, liksom de andra. Shawn Ashmore är också jättebra! Han hade bara en liten roll i förra filmen, men det var bra att han fick komma fram i tvåan för han är verkligen bra! Och i filmen är han faktiskt riktigt snygg även om han inte är min favorit i verkligheten.. Slutet var lite för sentimentalt för min del. Den har ju varit ganska känslolös i övrigt varför börja på slutet? Men det är väl en smaksak. Det blir dock ett litet minur för min del.

5- poäng av 5 möjliga.

Shopping & Elli :-)

idag gick jag ner till stan med mamma och pappa lite spontant. Det slutade i en del inköp. Köpte en klänning, en kjol, en sidenblus, ett par byxor och ett par skor. Jag blev väl ganskla nöjd :-) Sen har jag varit hos Elli! Det var jättekul! Verkligen skönt att se dig igen! :-) Saknar dig <3 Vill att allt ska bli som förut. Spola tillbaka tiden. Men man får göra det bästa av situationen :-)


Sportlov

Äntligen! Äntligen kan man vara hemma från skolan utan att alla klagar och tycker att jag är tragisk som inte går till skolan. Det ska bli så jävla skönt! Men jag ska säga till alla er som klagar, som jämt och ständigt säger åt mig att ta tag i mitt liv, som tror att jag överreaggerar, till alla er som ger mig blickar som säger "gud så tragisk hon är".. till er säger jag, ni vet ingenting om mig! INGENTING! Det spelar ingen roll hur nära ni tror att ni står mig, ni tror ni vet allt. Det är bara fyra personer jag kan berätta allt för. Ni andra är så aningslösa. Ni tror att ni känner mig, men det gör ni inte. Ni förstår mig inte så sluta klaga. Säg inte åt mig att jag måste ta tag i allt. Jag hatar dom orden! Ni förstår ju inte att det inte går. Tror ni att jag vill ha det såhär? Det vill jag inte. Jag vill bara ha ett vanligt liv, som alla andra. Men det går inte. Det är så jävla svårt!

Jag vet att jag har problem, ni behöver inte påpeka det varken direkt eller indirekt. Jag måste få lösa det här själv. Snälla, låt mig vara ifred.



Konditionsträning

Imorse var jag ute och sprang :-) Jag hoppas att jag kommer få bra kondition nu under lovet, haha, optimistiskt tänkt kanske :P Men jag hade tänkt att se om det går att träna lite triathlon nu utan att knäna ger vika. Joggingen är ju iaf en början. Lite ont gör det väl, men inte alls så som det var förut. Hoppas inte det blir så heller. Men det kommer kräva mycket träning nu för har jag verkligen kass konditon. Jag springer 5 km på 26 minuter och är DÖD!! Haha! Men det går väl att förbättra.

Ridningen har gått bra, jag tror jag börjar komma ur svackan. Ska iaf träna på måndag, hoppas det går bra :)


Jogging

Det var för länge sen jag var ute och sprang, så idag passade jag på medan jag var på humör =) Jag har verkligen fått kass kondition! Haha! Men jag blir ju lite orolig när det snackas om fysträngar i klubben så jag får väl kämpa lite nu =P

Jag tror nästan att jag har hamnat i en liten svacka med Corona. Jag vet inte riktigt varför, men det känns inte lika bra längre. Men i söndags gick det iaf bra =) På måndag ska jag iaf träna för Camilla igen, det ska bli kul =)

Nu måste jag dra till stallet =)

Skolan

Nu är jag i skolan. Trotts att jag slutade klockan ett! =O jag förvånar mig själv! men det är i och för sig bara för att jag måste ta tre bussen till stallet idag =P Men iaf! Jag har till och med pluggat lite historia! På den enda lektion jag har varit på idag =P jag har iaf pratat med Stoffe om hur det ligger till. Inte för att jag tror att han fattade så mycket, jag berättade ju inte direkt om det ellr så, jag bara sa lite =P Men han skulle iaf kolla hur jag ligger till i dom olika ämnena. Så sen blir det väl att kämpa. Ofta! Men jag måste ju försöka. Jag vill inte ge upp, men det känns som jag måste ibland.

Alséns

En tråkig ointressant nyhet är att mitt hår börjar bli jätteslitet av för mycket tid i plattången.. :-( Men Jag ska ju ändå klippa mig på tidsag så jag får väl börja om och börja bli lite mer försiktig :P

Idag har Alséns varit här :-) Jättekul faktiskt! Har inte träffat dom på jättelänge. Det var kul att få prata lite med Emelie, vi hade ju faktiskt en hel del att prata om.

Igår var jag och fikade med Sofia =) Verkligen jättekul att träffa henne igen, det har gått alldeles för lång tid!
 Vi hade väldigt mycket att prata om =P Jag är verkligen dålig på att hålla kontakten med folk, jag kan inte hjälpa det. Jag tror att jag har så mycket tid, men så är det ju verkligen inte. Men nu ska jag försöka att inte låta det gå så lång tid tills nästa återseende :P Kan ju alltid försöka.

Något som kanske är väldigt otypiskt mig är att jag har blivit värsta country-nörden! :O Jag lyssnar jättemycket på country musik! Hahaha! Men det är hederligt :P Får lite Usa minnen =´)

Elli! :-)

Nu pratar jag med Elli! =D Det känns jättekonstigt, med skönt! Det är verkligen en konstig känsla.

Älskar dig Elli <3

Beslutsångest

Ska det vara så svårt att välja?

128810-57128810-11

Roligt inlägg.

Det känns som att jag borde skriva ett inlägg som är lite roligt för er läsare, men det är bara svårt just nu. Så fort jag skriver så börjar jag tänka liksom. Jag börjar tänka på Elli, och då blir det inte lätt att skriva något roligt inlägg. Men det kommer, innom sinnom tid så häng med mig. Jag lovar nu till mina trogna läsare att det kommer bli roligare, jag gör mitt bästa och tar en dag i taget.

En rolig nyhet är iaf att jag har fått klänningen och kjolen jag beställde, har bild på det i ett äldre inlägg. Jag trodde att kjolen skulle vara finast, men det var faktiskt klänningen som var det. Båda var fina, man klänningen satt som en smäck ; ) Jag har på mig den nu till och med. Har gäster. jag ska snart gå ut och vara social, men jag fick bara en såndär "nereperiod" precis så jag tänkte pigga upp mig lite först.

Elli, jag tänker på dig <3

Dagens ord.

gnarly

Why do we do the things we do, even though we know they're just going to make us gnarly?

Panik.

Jag har så himla mycket panik för allting. Jag orkar bara ingenting. Jag är så trött! Jag verkligen hatar dig just nu! Du vet förmodligen inte att jag pratar om just dig, för du fattar ju ingenting. Jag trodde vi var vänner. Men såhär beter sig verkligen inte vänner! Jag är så jävla arg på dig. Jag orkar bara inte med det här. Du bryr dig ju inte ens. Åh, jag orkar inte med dig! Ärligt tarlat, om vi blir osams nu så tänker inte jag försöka få allt att bli bra igen. Då skiter jag i dig, precis som du gör i mig. Förstår du inte att jag inte orkar med det här just nu. Men det förstår du förmodligen inte. Du vet ingenting om mig även att du tror att du känner mig bättre än alla andra. Men jag har bara inte lust att berätta saker för dig, du förstår ändå inte.

träning

Idag ska jag träna för Camilla. Hoppas det går bra, det ska bli kul :-) Annars har hon varit jättefin på senaste tiden, lite jobbig igår, men annars fin. Hon är lite tjurig bara, eller väldigt tjurig när man ber henne göra något hon inte vill. Men vi kanske får en lösning på det idag? Hoppas. Det är i alla fall jätteskönt att ha ridningen just nu. Det är det enda som verkligen kan få mig att koppla bort allt annat.

RSS 0.91