Unique

Det blev visst inget inlägg igår. Vet inte varför det blev så, men eftersom detta inlägg nu blev lite speciellt så tänkte jag tillägna det åt någon mycket speciell, nämligen Unique. Jag var ute tidigt i stallet idag och där står hon helt ensam i stallet, finare och gladare än någonsin. Hon var så himal underbar idag och jag blev så lycklig. Jag är så himla glad att jag har dig <3

Ikväll blir det utgång. Pepp på det är jag.





Känn dig själv

Jodå, visst har det varit en bra dag. Jag har klarat mig bra som seriös vuxen i någon timma. Ett steg i taget.

Nu kryper jag därför ihop med datorn, blir mitt vanliga datanördiga jag, låter tankarna och inspirationen flöda, lyssnar på schysst musik och knappar med koder. Får se när ögonen ger vika för natten.

Då var det dags

Idag är en stor dag. Det är dags för lilla Linnea att stå på egna ben. Växa upp och spela vuxen. Vara social och trevlig när jag egentligen bara vill krypa upp i ett hörn med min dator och försvinna i kodernas oändliga universum.

Dagen är här. Är jag beredd?

Underbart

Underbar dag. Solen skiner och humöret är på topp. Ledighet, webdesign, flashanimationer, kultiration, kaffe på altanen och en promenad i solskenet. Det är så det ska vara. Ska snart dra mig ut till stallet också, rida och pyssla lite.

Imorgon händer en spännande sak, som jag desvärre inte tänker avslöja. Det har ju med mitt lilla projekt att göra. I för sig så vet nog flera stycken om vad det är jag ska göra, men för er andra så får det förbli en hemlighet, tills vidare.

I övrigt så kan jag berätta att jag har varit med i tidningen idag, hehe. Jag vet inte varför jag berättar det, men det kom som en överraskning, då jag själv hade glömt bort det. Härligt är det i alla fall att representera InfoKomp, för det är ju trots allt den bästa skolan :)


Ankan :´(

Usch, det var så hemskt. För att fördriva tiden tills dess att jag orkar stänga av datorn, var jag inne på flashback och slöläste lite. Läste tråden "vad är det elakaste ni gjort?". Det skulle jag inte gjort. Kom över texten "Dödat en ank unge" och har gråtit sedan dess.

Stackars lilla ankan. Den vill ju ingen illa :(

Lov

Skön dag. Första riktiga lovdagen och en perfekt sådan. Har chillat ute på altanen, tittat på flummiga filmer, gjort lite saker i Flash. Njutit av dagen helt enkelt. Skönt är det.

Heligt ställe

Igår var en stor dag. Igår gjorde jag nämligen något mycket speciellt. Jag har vid Linköpings kärna, dess grund och botten, källan till allt. Jag var vid Vattentornet. Vattentornet betyder så himla mycket. Det representerar Linköping, både gott och ont, allt förenas där. Vattentornet <3

Wayside

Wayside är typ det enda program jag ser på tv nu förtiden. Jag hade tänkt att säga att det är det enda vettiga på tv, men jag vet inte om det stämmer riktigt. För hur pass vettigt är flummiga barnprogram egentligen? Det jag älskar mest med det är att det är så sjukt flummigt. De som känner mig vet säkert redan att jag är en rätt konstig person med skeva idéer. Jag älskar att tänka på flummiga och kontiga saker. Det roliga är att det lika gärna skulle kunna ha varit jag som gjorde det där programmet. En skola med tusen olika rum, lönngånger, pooler, skriskobanor, snö, dansgolv, djur osv, osv. Helt sjuka saker händer hela tiden, så som det ska vara. För er som inte vet vad Wayside är så är det ett barnprogram som går på Nickelodeon. Se det och flumma.

En olycka

Hahahahaha. Jag trillade med cykeln förut. Jag flög över hela gatan och skrapade upp knät, haha, så det kan bli ibland.

Lov och natur

Jag älskar skogen. Jag och Ebba var i skogen igår. På fälten var vi med, mest faktiskt. Naturen är underbar, den påminner om vad som är viktigt i livet och gör att man på något sätt kan fly bort från samhällets krav och regler. Man ska ta tillvara på alla årtstider, det gör jag verkligen. Var med Ebba hela kvällen, vi åkte runt lite och visste inte vad vi skulle göra. Tillslut åkte vi hem till mig och hämtade mig dator, så åkte vi till Ebba och såg på Trainspotting, bra film. Det blev en bra kväll för att fira att det är lov.

Snart kommer mormor och Snälen hit från lilla Ruda. Ska dra till stallet snart också, så ska jag ut i naturen :)

Dags för Voltaren, för att överleva.. "/

Gambia

Idag har varit en bra dag och humöret har för det mesta varitpå topp. Var i skolan och hade lektion från halv nio till halv tio. Sedan tog jag bussen ut till stallet och red och sådant. Bussen tillbaka till skolan för att prova studentmössor (shit, sista året!!) Vid halv fyra tiden träffade jag Ebba på resecentrum, så drog vi lite spontant till Ekängen, satt vid vattnet och tänkte på Afrika. Jag ska verkligen åka till Gambia. Jag ska verkligen det. jag vet inte varför, men jag är bara så helt besatt av Gambia. När vi hade suttit klart vid vattnet åkte vi hem till Ebba och gick sedan till Ekholmen och chillade.


Skönt att inte komma hem så sent idag. Behöver chilla lite, det ska jag göra också.

Låååååda

Spontanitiet. Det är underbart. Igår hade ju jag tänkt att åka ut sent till stallet och sådär, men Ebba och jag fick infall att göra något kul, så jag åkte ut till stallet efter skolan. Jag var jättesnabb! Jag trodde det skulle gå dåligt att rida eftersom jag var så stressad, men när jag suttit upp försvann stressen och tidsuppfattningenn helt och allt gick perfekt! Jag kom in till stan och träffade Ebba igen, satt på Yngves ett tag, sedan drog i runt till diverse ställen och visste inte ritkigt vad vi skulle göra. Tillslut hamnade vi på resecentrum och satt där ett tag. Så fick vi idén att åka till Ludde, så vi gick dit och hände där resterande tid utav kvällen. Det var ett tag sedan jag träffade Ludde, eftersom han är sjuk, så det var roligt.

Idag har jag försovit mig då. Jag satte väckarklockan på halv åtta, och vaknade när mamma kom in på mitt rum vid halv tio. Typiskt! Måste skaffe en ny väckarklocka. Får gå på spanskan i alla fall, bättre än inget. Det är ju egentligen bara kemi och mentorstid jag missar, men i alla fall..

Ska väl göra någon nytta nu då, frågan är bara vad.

Ett projekt

Prestera. Det är vad jag vill göra. Jag har verkligen blivit jättepepp på det. Jag vill göra något där jag utmanar mig själv, jag vill göra något stort och klara av det! Att vara nöjd med vad man har presterat är en av de bästa känslor som finns. Jag har ju en rätt stor sak på gång, dock tänker jag inte berätta om det än. Ni lär få veta när det är klart. Jag kan i alla fall säga att det är lite att ta vatten över huvudet, jag kastar mig in i något jag inte har någon som helst erfaranhet av. Jag gillar det. Det är ju så en riktig utmaning ska vara, man måste verkligen kämpa för att lyckas, för att inte bli besivken på sig själv.

Sitter i alla fall just nu och pysslar lite med mitt projekt. Ska rita lite på serien också, den måste bli klart snart! Bara att kämpa på..

Det kommer bli sent idag. Har lektion från kvart över ett till halv fyra, bara roliga lektioner, medieproduktion och sedan är det webtidningen som står på schemat. Efter skolan tänkte jag fördriva tiden på gymmet. Jag ska verkligen ta det lugnt, så ont som jag har haft i mitt knä på senaste tiden vill jag verkligen inte ha. Efter det blir det stallet, men kommer få vänta till nio ungefär innan jag kan rida, eftersom det är träningar och jag hinner inte rida innan dem. Så, det lär bli sent ikväll. Men det är rätt kul iband :)

Ett par timmar i döende tillstånd, sen var det inte mer med det

MIn "sjukdom" gick över fort. Jag mådde verkligen riktigt dåligt när jag skrev senast. Jag gick och sa till att jag skulle gå hem, sedan gick jag och käkade med Ebba för att få i mig lite mat i min utsvultna mage. Mat har man ju hört ska vara bra när man är sjuk, så man får i sig lite extra viktiga vitaminer och mineraler. Efter maten mådde jag lite bättre. Satte mig på bussen och åkte hem, väl hemma parkerade jag mig i sängen med datorn i knät och började jobba lite med serien, som ska vara klar den här veckan (????!!!!!!!) Ganska snart mådde jag aldeles prima, fina firren som jag brukar säga. Konstigt, men sa jag inte att jag aldrig blir sjuk eller? ;)


Sjuk? :(

Extrem huvudvärk. Okapabel att göra någonting, kan inte röra mig, är hungrig, men kan inte äta, är uttorkad, men jag häller bara i mig kaffe. Orkar inte resa mig. Jag mår dåligt. Jag känner mig riktigt sjuk, men det är jag ju inte, för jag blir inte sjuk. Vet inte om jag klarar av att vara i skolan idag. Har bara en lektion klockan kvart i tolv till kvart i ett. Jag borde ju klara det kan man tycka, men som det känns nu så klarar jag knappt av att leva. Usch.

Var hos Emil igår och slaggade där. Vi såg Puff, Puff, Pass (älskar den filmen!) och lyssnade på schysst musik. Nice var det.

Så var humöret tillbaka

Idag är jag... Ja, så långt han jag skriva innan jag råkade hälla ut en massa kaffe i sängen. "Idag är jag glad" hade jag tänkt att skriva. Ironi. Jag är glad ändå. Lite kaffespill har väl aldrig skadat någon. Om man bortser från de som kanske spiller kaffe på sig själva och får brännskador. Men så var ju nu inte fallet. Solen skiner, det är nog därför jag är glad. För knät är ju lika dåligt som vanligt, men vissa dagar ser jag mer optimistiskt på det. Det måste man ju göra. Som ni kanske märker så har jag oftast en dag som jag är riktigt nere. Det är inte så att jag har långa perioder av deppighet utan det är avgränsat till just en enda dag då jag hatar allt så himla mycket och är riktigt riktigt nere. Där emellan är jag dock hur glad som helst. Ja, så är det.

jag hade värsta sjuka drömmen inatt. Det handlade typ om att jag hade Unique i ett annat stall, vilket jag har drömt förut. Så hade Fille också häst där, hahaha, random. Så var det någon läskig person som kände hon som äger Italienska bageriet, som har haft häst i Erikstad. Han hade varit i Erikstad och tagit massa saker för länge sedan och nu ryktades det om att han tog våra kläder och krympte dem, haha. Detta gjorde mig rädd eftersom jag haft massa kläder som krympt. Sen skulle vi skriva en svenskauppsats också, som handlade om Tramadol, haha. Så var det massa mer saker, jag kommer inte ihåg. Skumt var det i alla fall. Ska väl bege mig ut till stallet snart, sedan ska jag träffa Emil.

tröööööööött

Jag har sjukt trött. Den här dagen har varit så himla onödig. Jag har varit ute i princip hela dagen, helt i onödan. Har sovit för aldeles för lite inatt, men jag skulle ju gå upp tidigt.. Har i alla fall skaffat lite pengar, dock inte så mycket som jag ville ha. Är man fattig så är man, det är ju så det ska va.

Skulle egentligen rida idag, men jag orkar inte. Är för trött och på dåligt humör, och då ska jag inte rida, det säger Monica i alla fall. Är inne på min andra liter kaffe för dagen, det börjar bli lite kallt, men det finns inte en möjlighet i världen att jag orkar resa mig upp och värma det. Så nu sitter jag här och smuttar på mitt kalla kaffe, har extremt tråkigt men har inget att göra och är för trött för att komma på något. Någon som vill göra något ikväll? Chilla? Let me know.

Ändrade planer

Hemmakväll, jovisst. Så blev det ju inte riktigt. Jag tyckte det skulle bli skönt att vara hemma och ta det lugnt för en gångs skull, men efter någon halvtimma sådär framför datorn blev jag extremt rastlös och kände att jag var tvungen att göra något. Så jag åkte till Danne en sväng och var med honom och Simon, kollade på när de körde tv-spel. Det hade ju varit tusen gånger roligare om det inte var hockey, haha, jag hatar verkligen hockey, som ni kanske vet. Senare ringde Emil och bad mig möta honom utanför 55an. Jag hade inget legg med mig, så jag gick inte in, det ville jag ju inte heller för den delen. Jag och Emil tog en liten promenad bort mot Trädgårdsföreningen och satt där ett tag. Sedan ringde Fasth som kom och hämtade oss i bil, så kte vi omkring till diverse ställen för att senare bli avsläppta hos Emil.

Det blev ju ingen hemmakväll som sagt. Det blev mycket bättre. Dock kommer det bli hemmakväll ikväll. Eller stallkväll kanske jag ska säga. Jag skulle vara med Ebba idag och fixa lite saker. Vi skulle träffas tidigt bestämde vi, men hon har visst inte vaknat än... så jag lär väl komma ut sent till stallet idag.

Då blir det väl sörpla lite mer kaffe, fördriva tiden i flash och vänta på att Ebba ringer.

Chill kväll

Dagen har flutit på och jag har haft det rätt bra. Åkte ut till stallet och var ovanligt snabb. Så åkte jag in till stan och ringde Emil som snart skulle åka från jobbet. Så medan jag väntade på dom så gick jag till skolan en sväng, drack kaffe och chillade. Sen träffade jag Emil, Johan och Fisk på stan och drog hem till Emil. Softade där tills jag blev jättehungrig (eftersom ja glömt bort och inte haft tid att äta något idag!!) och så fick jag ett akut behov av att åka hem och måla, haha. Ja, så det gör jag nu. Alla ska ut ikväll, men jag vill/kan inte följa med. Gillar inte krogen, som jag sagt förut, sen har jag inga pengar heller, som vanligt. Det blir väl att chilla hemma ikväll. Men det är ju rätt nice ibland. Ska måla och göra lite trevliga saker :)

Äventyr

Emil kom och hämtade mig på motorcykel igår, så åkte vi till Charlie. Chillade där största delen av kvällen, förrutom när Emil och jag tog en tripp till Ryd. En väldigt spännande och speciell tur måste jag säga. Men det var kul, man måste ju känna att man lever!

Ingen skola idag heller som sagt, så det blir att slappa hemma tills jag ska ut till stallet.

Winterwonderland

Ni kan inte ana så duktig jag har varit idag. Det har inte bara blivit tima efter timma på flashback idag inte! Jag har jobbar med webdesign, lagat massor mat och lagt i matlådor, städat köket(!!!!), dammsugit mitt rum, tvättat kläder som jag alltid glömmer lägga i tvättkorgen. Jag tycker att jag har varit väldigt duktig faktiskt! Sedan har det ju blivit en hel del tid framför flashback sörplades kopp efter kopp med kaffe. Men flashback är väl inte bara slöseri med tid, man lär sig ju faktiskt ett och annat. Nu ska jag bara hälla i mig dagens femte kopp kaffe och sedan ska jag traska iväg till bussen för att åka till stallet.

Jag vill ha SNÖ, Michigan och USAAAAAAAAAAA

No school and Amsterdam dreams

Soft vecka får jag säga. Blev ju ingen skola i måndags som ni redan visste av tidigare inlägg. Ida blev det inte heller någon skola. Kanske lite dåligt av mig, men jag ska säga som det är. På torsdagar har jag en lektion från halv nio till halv tio, medieproduktion. Det enda vi skulle göra idag var att ringa och fråga om olika företag vill annonsera i Signerat Ung. Egentligen hade jag tänkt att träna efter skolan och sedan gå tillbaka och jobba med serien. Nu är det ju så att mitt knä inte alls är bra idag och har inte varit de senaste dagarna. Därför kan jag inte träna och då blev helt plötsligt min dag väldigt jobbig. Jag har ingen lust att sitta i skolan hela dagen och göra ingenting ända tills dess att jag ska åka till stallet. Jag är ju alltid i skolan hela dagarna, även att jag inte behöver, så då tyckte jag att jag kunde stanna hemma idag. Pyssla med lite webdesign, lyssna på lite schysst musik, dricka en massa kaffe och så vidare. Imorgon blir det inte heller någon skola. Har inga lektioner, wooohoo.


Jag vill till Amsterdam igen! Ska bara styra lite chaaaash så drar jag ;)

Lisa

Idag har min lilla kissemiss blivit opererad! Inget allvarligt, men nu mår hon bra i alla fall. Det var en böld på ena benet. Lilla Lisa har varit groggy idag, stackare. Lilla lilla Lisa. Sööööötis <3 :)


Godnatt

Har chillat med Ebba i Hackefors ikväll. Tittade på stjärnorna och drack kaffe och så. Underbart!

Nu tänkte jag ligga här i sängen och chilla ett tag. Slänga på lite schysst musik, nörda lite på fb och så. Sedan blir det snooza för min del. Godnatt.

Det är ju så det är

"Att ha en målsättning utan att agera är en dagdröm.
Att agera utan att ha en målsättning är en mardröm."


Webdesign är farligt

Jag har extremt lätt för att fastna för saker. Fastna i mönster, rutiner. Om jag fastnar för något gör jag det så otrligt mycket att det tillslut går till överdrift. Det är så med allt; träning, musik, böcker, foto, design, illustrerande osv. Listan kan göras oändlig. Jag har svårt för ordet lagom. Jag är som en kamelont som anpassar sig till sin omgivning. Medelmåtta är inget för mig. Det ska vara allt eller inget. Om jag ska lära mig något så tänker jag lära mig allt inte bara flyta omkring någonstanns bland allmänt vetande. Just nu är webdesignen farlig. Datorn började lacka, pga för lite diskutrymme, vilket gjorde att jag vaknade upp ur min webdesignkoma som jag varit fast i några timmar och insåg att jag började skolan för en halvtimma sedan. Det blir ju lätt så ibland. Jag har som dagt väldigt lätt att sjunka in i saker och ting, fastna, bli besatt. Jag är besatt av att ständigt vara besatt. Kanske ska göra någonting åt det där en vacker dag. Men för tillfället är det dags att sörpla dagens femte kopp kaffe och återgå till webdesignen.

Hip-hop all day long

En lite otippad sak är att jag inte har lyssnat på någon annan musik än hip-hop idag! Jag brukar ju lyssna på mest reggae och lite hip-hop och lite annat blandat, men idag har jag BARA lyssnat på hip-hop. Jag har inte ens lyssnat på Kultiration! Trodde aldrig den dagen skulle komma! Haha, men ibland är man ju på ett visst humör. Jag har till största del, eller nästan enbart, lyssnat på Ill Bill. Han är så jävla bra! Society Is Brainwashed, Chasing the Dragon, My Uncle och This Is Who I Am har spelat x antal gånger idag vill jag lova. Underbart. Så har det blivit en hel del Gang Starr, Immortal Technique, Big L, Geto Boys, Fronda, Las Palmas, Loop Troop, Method Man & Redman mf.


Nu på kvällen har jag varit med Ebba och Sarah. Fikade på stan och chillade sedan hemma hos Sarah. Dags att sova tror jag. Tött.

Webdesign och jaga draken

Solen skiner och det blåser i princip storm. Jag sitter inne och dricker kaffe. Pysslar i Dreamweaver. Skulle vilja sitta med webdesign hela långa dagen, men matteboken ligger här bredvid och behöver dammas av. Jag behöver hjälp. Jag hatar att få hjälp. Ibland måste man ju ha det i alla fall. Usch. Ska försöka göra ett ryck med matten strax då, jobba på ett tag, så har jag resterande tid av dagen endast till webdesign och grafiskt pyssel. Då har jag något att längta till.

Det var som vanligt Monicaträning imorse. Det gick bra. Hon är ju lite väl pigg och glad bara. Vill bara busa och ha kul, men söt är hon, lilla Unique :) Trodde jag skulle vara jättetrött och okoncentrerad idag pga sömnbrist, men så har det inte blivit. Det blev rätt sent igår med. Som det brukar bli, så det är klar att jag är van. När jag hade varit i stallet åkte jag direkt till Ebba och skulle hjälpa henne fota sin snowboard som hon ska sälja. Var där ett tag, sedan tog jag bussen in till stan och gick till Emil. Var där och umgicks med honom, Johan och Fisk. Började med att se en skräckfilm som Emil blev jätterädd för och gömde sig under täcket, haha. Manligt. Så drog jag och Emil ut på lite äventyr. Gick till Statoil. Åkte lite bussar hit och dit utan något riktigt mål. Så visade Emil mig runt i Ryd lite, där han bodde förut. Så gick vi tillbaka till Emil. Såg på Djurkyrkogården. Den var inte så läskig som jag hade trott, mest obehaglig, sjuk. Jag blev nästan lite störd i huvudet av den, haha.  Träffade sedan Ebba, som hade varit i Ljungsbro, och gick hem med henne. Så fick jag en tröja av Emil, schysst, skön är den, Adidas. Tur att jag hade den, för kallt var det.

Nej, matte var det. Måste verkligen sätta igång nu. Ska bara jaga draken först.


Lorient

När jag kom in till skolan igår vid lunchdags så orkade inte jag gå till bq, så jag hoppade över lunchen. Jag blev såklart väldigt hungrig fram mot eftermiddagen, men jag orkade inte åka hem förens rätt sent. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och började plocka med lite webdesign. Jag blev mer och mer irriterad, dels för att jag var så hungrig, men inte orkade laga mat, och dels för att jag har glömt bort så mycket i webdesign. När mamma kom hem så kom hon som vanligt in på mitt rum och började ställa 1000 jobbiga frågor så jag blev jättearg. Så frågade hon om jag skulle vara med och äta, vilket hon hade frågat tidigare samma dag, flera gånger dagen innan, plus att hon hade köpt speciell mat åt mig som jag skulle äta igår. Varje gång har jag sagt att jag ska vara med, men nu var jag så arg och ville vara själv så jag sa att hon skulle gå där ifrån. Detta tog hon som ett nej till maten. Så det blev ingen mat :( Jag var verkligen svinhungrig och det var jättesynd om mig när alla andra satt där ute i köket och åt mat som lukade jättegott :(

När jag ändå inte fick någon mat begav jag mig ner mot stan. Drog till en kompis en stund först. Så kom Ebba med, så drog vi ner till Lorient med Danne. Simons pappa spelade, det var riktigt bra faktiskt! :) Sen skulle alla dra vidare till 55:an och Plaza, vilket inte är något för mig. Så Ebba och jag började traska hemåt. Lite sommarminnen, eftersom vi inte har gått en från stan på natten sedan i somras. var sjukt trött när jag kom hem. Konstigt nog så sov jag inte längre än 6 timmar, vaknade halv nio. Det var ju bra ifs, så sover jag inte bort dagen. Jag har faktiskt varit väldigt ambitiös denna morgon. Dels så har jag suttit med webdesignen och fräshat upp minnet lite till, så har jag börjat på matte c inlämningsuppgiften. Herregud säger jag bara. Jag vet inte hur jag ska klara det här. Jag lyckades få ngot svar på de två första i alla fall, men jag har ingen som helst aning om i fall det är rätt, för jag vet inte ens hur jag gjorde, eller varför jag gjorde som jag gjorde. Måste ta tag i det där på allvar någon dag.

Snart ska jag till stallet, sen ska jag hem till Ebba :)

Minnen

Sitter i skolan nu då. Tänkte nyss på när jag var i parken härromdagen, då Ludde hade så himla mycket damp. Varkligen seriös DAMP. Hahahaha, det var kul var det. Vet inte varför jag tänkte på det helt plötsligt, men ibland blir det ju så. En kul kväll helt enkelt. Myran fyllde år också, grattis! Hängde där med Ebba, Ludde, Muffe, Konkan, Ari, Myran, Jimmy, Gabbe och Sara.

Så tänker jag på en låt också, som Ebba skickade till mig igår. Hahahaha, den är kul vill jag lova.


Studiedag

Studiedag. Det är alltid lika härligt. Även att jag bara skulle ha haft en lektion idag från halv nio till halv tio så känns det som man får så himla mycket tid, hehe. Började dagen med att sova extra länge. Gick upp och fixade frulle vid nio tiden, sedan satt jag med datorn i knät hela förmiddagen. Vid halv tolv åkte jag ner till gymmet. Det gick jättebra att träna idag! Det är ju lite från dag till dag det där. Idag var i alla fall knät på gott humör och det är alltid roligt. Efter gymmet åkte jag ut till stallet, red och så. Var sjukt trött när jag kom hem.

Annars har jag träffat Ebba en stund nu på kvällen. Snackat lite minnen och lite planer.



Utsiktsplatsen

idag var nog den bästa morgonen på länge. Jag och Ebba satt på utsiktsplatsen, chillade, käkade frulle, tittade ut över staden som förgylldes utav morgonsolens vackra strålar. Jag lever verkligen för sådana stunder.







Ännu en underbar dag

Idag har varit en underbar dag. Härligt väder och toppen humör. Det är så et ska va. Började med att vara ute och fota lite och gick sedan till skolan. Hängde i skolan hela dagen och var allmänt flummig. Efter skolan var jag och Ebba och fikade på Yngves. Snackade både minnen och framtiden. Var i stallet och tog en kort liten promis med min underbara älsklig :)

Nu ska jag knoppa, upp tidigt imorgon.


Höstdagar som denna är overderliga

Vädret har visat sina framfötter idag vill jag lova. En helt underbar höstdag, vackra färger, kyla i luften, värmande sol, härlig höstlukt. Jag blir så himla lycklig av detta väder. Ibland vet jag knappt vart jag ska ta vägen för jag är bara så himla glad. Det är ju så det ska va. För att göra dagen ännu bättre red jag ut med Unique, en lite längre runda blev det. Jag fick ju, i vanlig ordning, bråka lite med henne i början, men det gjorde mig ingenting. Det var det helt klart värt. Så fort man kommer förbi "gränsen", det ställe där hon inser att det inte lönar sig att bråka utan att det är bara att gilla läget, där ifrån är det otroligt vad kul hon tycker att det är. Då blir jag också glad. Jag vet ingen gladare och mer livsnjutande häst än min älskade lilla pålle. Hon är helt underbar <3

När jag kom hem från stallet slängde jag i mig lite mat och åkte till Emil. Vi åkte ut till hans kusiner ute på landet. Värsta flummigt var det. Det är ju alltid kul att göra lite annorlunda saker, haha.


Träning och dåligt väder

Det är söndag och Monicaträning stod i sin vanliga ordning på schemat. Det gick jättebra. Monice berättade att hon hade visa bilderna hon tog sist för Gabriella och hon hade sagt att det syntes att vi hade det bra. Jag blev glad över att höra det. För det är så det är, vi har det jättebra.

Har varit och hämtat pappa och Axel på flygplatsen. De kom hem från en spontanresa till Amsterdam. Gissa om jag är avundsjuk! Annars gör jag inte mycket. Sitter och lyssnar på Kultiration. TIttar på någon film som jag absolut inte förstår vad den handlar om. Har sedan länge planerat att jag ska träna idag, så här sitter jag med träningskländerna på och en klump i magen. Jag har ont i knät. Har haft det de senaste dagarna, trots att jag inte har tränat. Hade ju dock planerat träning idag, så det får väl bli det. Får se hur mycket knät klarar..


En ny era

Igår var första dagen på en ny era. Jag har en ny väg att vandra. En väg jag varit på i stort sett hela mitt liv. Skillnaden är bara att jag ser på det med andra ögon. Då som det alltid har varit har plötsligt blivit tråkigt. Mitt mål är att ändra på det. För det är ju inte så det ska va. Vilken väg jag än tvingas följa genom livet måste jag göra den bra. Så som jag vet att det kan vara. Hur tråkigt och jobbigt det än må vara så är det det här jag behöver. Det vet jag. Jag har själv valt det här, men jag kommer tillbaka. Det kommer bli kul. I'm taking control over my destiny.

Ibland händer tråkiga saker

Sitter på altanen och filosoferar om livet. Det är ju rätt härligt faktiskt. Dricker kaffe och lyssnar på Thuglife, hahahaha. Den är bra är den, asså Jaque!! Haha, ja, så kan det va. Igårkväll var jag med Ebba, drev omkring lite i ekholmstrakterna och gjorde inte mycket. Hade tänkt att dra till en kompis, men det var nog tur att jag inte gjorde det. Det hände ju en tråkig sak igår, en läskig sak. Jag hade nog totalflippat om jag var där, hatar sådant!

Nu ska jag i alla fall hälla i mig sista slurken kaffe så ska jag bege mig till en polare. Men vi hörs :)

Härliga hösten

Igår hängde jag kvar i skolan fem timmar efter att jag slutat. Vet inte vad jag gjorde egentligen, drev omkring och flummade runt lite, men så är det ju ibland. Så åkte jag ut till stallet red och så. Unique var mycket snällare igår, hon hade nog fått ur sig lite av all överskottsenergi. När jag kom hem fick jag stor ångest över kemiprovet jag var tvungen att plugga till. Jag satte mig vid köksbordet med min brorsa som också skulle plugga. Det slutade med att vi satt och snackade och dampade i typ en och en halv timma innan jag bestämde mig för att jag inte skulle plugga, så jag drog till en kompis. Chillade med Chris, Jeppe mf. Så spöregnade det när jag tänkte cykla hem, så jag väntade ett tag istället, så det blev lite sent.

Stallet imorse och sedan in till skolan för att ladda upp rejält med kaffe och sedan skriva prov. Det gick ju inte så bra, men bättre än förväntat. Skitsamma, jag bryr mig inte, skönt att ha det överstökat i alla fall. Nu sitter jag ute på altanen, lyssnar på Kultiration, Richy Spice, Roosvälta, Bob Marley, Peter Tosh, Las Palmas, Nationateatern osv, dricker kaffe. Härligt. Är sugen på att göra något ikväll. Egentligen borde jag chilla, men känner inte rikitgt för det. Får se vad det blir.

Kaffe

Efter skolan var jag duktig och gick till banken. Pappa gav mig dock fel clearingnummer, så det blev ju fel ändå, men det var ju inte mitt fel. Efter banken åkte jag ut till stallet. Red och så. Unique var jobbig, hon var jättebrunstig och på tårna efter att ha vilat i två dagar. Jag hade inte tålamod för henne och blev stressad eftersom jag skulle hinna med bussen, men efter typ 20 minuter släppte det och så gick allt superbra! När jag kom in till stan gick jag och käkade på Yngves, så hängde jag med Jeppe och några resten av kvällen. Schysst.

Nu har jag precis slutat skolan då. har haft medieproduktion och gjort en annons för att andra ska annonsera i våran tidning, hehe. Så nästa vecka är det rekrytering som gäller. Nu är det kaffe. Great. 

Glad

Dagen fick sin vändning trots allt! Jag var jättedeppig hela dagen, enda tills jag åkte till stallet och snackade med Ebba. Då blev jag lite gladare igen :) Sen när jag kom hem spelade jag lite Ultimate Defence, jag var jättedålig, men det gör inget. Haha. Så åkte jag till Keke och chillade där hela kvällen. Såg på Ugly Betty, DH och så, tog en lång promenad gjorde vi med. Det piggade verkligen upp humöret. Jätteglad var jag helt plötsligt. Det blev kanske lite för lite sömn inatt, men jag vaknade faktiskt av mig själv! En och en halv timma innan jag skulle gå upp. Så jag kan ju inte ha varit så trött i alla fall. Det var en perfekt start på dagen. När jag vet att kroppen faktiskt är utvilad, då blir jag glad. Har varit jätteglad idag, gjort klart resterna i Pedagogisk Ledarskap till och med. Bättre sent än aldrig, som man brukar säga.

Nu ska jag nog göra lite nytta. Vet inte riktigt vad än, men vi får se.

RSS 0.91