Ett par timmar i döende tillstånd, sen var det inte mer med det

MIn "sjukdom" gick över fort. Jag mådde verkligen riktigt dåligt när jag skrev senast. Jag gick och sa till att jag skulle gå hem, sedan gick jag och käkade med Ebba för att få i mig lite mat i min utsvultna mage. Mat har man ju hört ska vara bra när man är sjuk, så man får i sig lite extra viktiga vitaminer och mineraler. Efter maten mådde jag lite bättre. Satte mig på bussen och åkte hem, väl hemma parkerade jag mig i sängen med datorn i knät och började jobba lite med serien, som ska vara klar den här veckan (????!!!!!!!) Ganska snart mådde jag aldeles prima, fina firren som jag brukar säga. Konstigt, men sa jag inte att jag aldrig blir sjuk eller? ;)


Kommentarer
Postat av: Tove

du verkar ha samma imunförsvar som mig. jag får aldrig vara sjuk en hel dag å ligga nedkrypen i soffan medans morsan serverar varm oboy, nää.. det enda jag får e mardrömmar sen är sjukan över haha. fin bild. =)

Postat av: mie

Är du sugen på en ny bloggdesign? Kolla in här: http://memie.blogg.se/2008/october/budgivning-pa-design.html



Är de så att du kanske vill tjäna pengar på din blogg? Då tycker jag du ska kolla in här också: http://memie.blogg.se/2008/october/tjana-pengar-pa-din-blogg-1.html

2008-10-20 @ 16:12:10
Hemsida: http://memie.blogg.se/

Tyck till:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:

What's on your mind?:

Trackback