Valborgsmässoafton

Ja, idag är det Valborgsmäsoafton och imorgon är det första maj. Det känns verkligen konstigt. Tiden har bara flugit förbi, både bra och dåligt antar jag. Jag har fortfarande inte börjat ta skolan på minsta allvar. Jag vet att jag säkert kommer ångra det i trean när jag står där med kassa betyg från ettan, men det finns inte mycket jag kan göra, jag orkar bara inte! Ska bara stå ut två år till.

Ikväll ska jag faktiskt inte göra något speciellt, något som chockar dom flesta, haha. Nej, men jag tycker det känns så onödigt. Valborg är precis som vilken annan dag som helst. Det är bara en ursäkt för ungdomar att supa sig stupfulla och vandra omkring planlöst i trädgårn/vidingsjö/ryd. Det känns inte så lockande. Dom flesta jag känner ska vara ute någonstans, jag menar, det är ju kallt! Jag ska förbi Lisa ett tag iaf, det blir nog trevligt. Men jag följer inte med ner till stan sen, mitt festhumör är på minus 100 just nu. Jag har iaf hyst två filmer Marie Antoinette och Little Miss Sunshine, så jag kommer ha något att göra ikväll iaf.

Nu måste jag göra mig i ordning. Trevlig Valborg.

Kallt

image93Jag vill egentligen ut och springa, men jag fryser så jävla mycket! Jag förstår inte varför för så kallt är det väl inte? Men det känns som att det är typ -40 grader och mitt blod håller på att frysa till is. Så jag ska nog krypa upp i sängen med massa täcken och filtar, en stor kopp te oh sätta på en gammal film. Hoppas jag får upp värmen lite så jag klarar att åka ut till stallet och rida.

Utmaning

Jag antog utmaningen från ne att lägga ut en bild på sitt skrivbord på datorn. Så här är det.



Så måste jag ju passa på att tacka Maria för detta fina konstverk med titeln "Natt på Apkullen". Det är bland de finaste bilder jag har sett. Men den på mig som kines ligger också på topplistan :D

Kaotisk morgon

Det var verkligen en stressig/konstig morgon idag. Jag vaknade och tittade lite yrvaket upp mot klockan som till min förvåning står på kvart i nio! Helt förvirrat yrar jag upp ur sängen i full panik och tankarna snurrar i huvudet "Herregud, varför har jag vaknat så här sent. Hjälp, nu är det brottom. Hur kunde det här hända?" Samtidigt springer jag in på badrumet och kastar mig in i dushen. Ändå hade jag tankar i bakhuvudet "Jag har ju ingen stans att gå, varför stressar jag för? Jag har ju ingen tid att passa." Virrar in på rummet samtidigt som jag öser i mig kaffe och rotar igenom garderoben. Sneglar på klockan för att kolla mellantiden och inser att klockan bara var halv sex. Haha, snacka om att jag var lite snurrig sådär på morgonkvisten. Stressade som en galning klockan halv sex på morgonen utan att ha någon tid att passa. Ja, så kan det gå ibland..

Britney Spears

Nu ska Britney ge ut en bok som ska handle om hennes minst sagt kaotiska liv, äktenskapet med kevin, rehab mm. Hur mycket hon skriver själv kan man ju spekulera i, men boken sägs iaf komma att ge henne över 10 miljoner dollar.

image90

Monicaträning

Nu är jag uppe tidigt, som vanligt : ) Härligt! Bovetegröten kokar på sprisen, men den här gången ska jag INTE bränna den för att jag sitter här och skriver. Nu ska jag vara snabb så jag kan hålla koll på gröten :D Ska bli kul med Monicaträning idag, men det är det alltid.

Nu plingar gröten, måste gå

Cold Case

Tittade nyss på Cold Case. Jag måste erkänna att jag började gråta när dom dödade en oskyldig man :´( så himla sorgligt! Han var så då söt och ville ju bara väl. Han talade ju sanning hela tiden. Hemskt med dödsstraff egentligen. Tänk vilket dåligt samvete man skulle få om man dödade en oskyldig person, jag skulle aldrig kunna leva med det på mitt samvete.

Dödsstraff eller inte?

Shopping

Jag har varit nere på stan med mina föräldrar idag. Vi skulle köpa kostym till pappa, det gjorde vi också :-) Jag har ju köpstopp för tillfället, emn på något konstigt sätt lyckades jag få med mig en hel del kassar hem ändå :P haha. Men jag betalade bara 400 kr själv så det var ju ingen katastrof, tänk vad man kan få bara av att lägga huvudet på sne lite ;) Jag köpte iaf Madonna kavajen, jättesnygg. Helt vanlig svart som man kan ha till vad som helst. Sen köpte jag löparkläder också, thights (stavas?), funktions t-shirt, funktionströja och strumpor. Snart kommer ju min löparjacka på poseten också, hoppas jag iaf. Jag väntar och väntar..

image88image89


Sen måste jag bara passa på att skälla ut Comhem också! Internet har varit cp flera dagar, jag får ju panik. Jag hatar när inte internet funkar!! Jaja, om jag inte bloggar så mycket så vet ni vad det beror på iaf..

Fredag

Jag är så himla stolt över mig själv! Jag har gått nästan tre veckor i skolan nu om man bortser från gympan i tisdags och sen i onsdags var jag inte heller för då hade jag bara matte, men ändå väldigt mycket tid har jag varit i skolan! Jag vet inte om jag har varit tre veckor i rad på hela min gymnasietid.  Det är tveksamt. Även att den här veckan har varit såååååååå seg så har jag klarat det. :D

Nu har jag slutat, men jag väntar på bussen bara. Sen ska jag ut till stallet, ska bli jättekul att rida idag eftersom det gick så bra igår :-) Sen när jag kommer hem ska jag ut och springa tänkte jag. Det tråkiga är att jag börjar få otroligt ont i anklarna "/ Jag trodde det skulle vara knäna som gav vika, men det ver det inte, det var anklarna. Jag har aldrig haft ont i anklarna förut, trodde inte man kunde få det. Men gud va ont det gör! Hoppas jag överlever iaf. jag kanske borde vila lite, men jag vill inte. Jag blir så rastlös om jag itne får springa. Får se hur det utvecklar sig.


image87


Jag måste säga att jag älskar det här halsbandet! det är underbart! Jag älskar apor för dom är så hederliga :D

Hiss och Diss

Nu är det dags att hissa och dissa igen

Dagens Hiss: Jag måste hissa Corona för att hon är helt enkelt underbar! Hon var jätteduktig igår och jag vet mycket väl att hon kan göra allt jag ber henne om och igår gjorde hon det också. Och så är hon så gullig också :D

Dagens Diss: Att internet inte alltid funkar hemma nu :-( Dom håller på att gräva i vårat område så dom stänger av både internet och tv titt som tätt. Sånt här borde dom ju varna för innan! Jag menar, man är ju databeroende, haha.

Snyggingen mitt emot

Just nu sitter jag i skolan. Jag har historia, eller ja, några har historia, dom som orkar jobba det vill säga. Så nu sitter jag här vid datorn och stirrar in i lägenheten mitt emot i hopp om attt se snyggingen. Eller jag vet ju faktikt inte om man är så snygg, men han brukar gå runt utan tröja och det klär han i ska jag säga. Det syns att han måste kämpat med situpsen iaf ; ) Vem vet en vacker dag kanske jag går över på spontanbesök för att ta mig en närmare titt ; )

Hoppas det har gått bra för dig Elli! Ska ringa dig idag tänkte jag, men jag vet inte om du orkar prata. Tänker på dig iaf, love you <3

Ledig

Idag har jag varit ledig ifrån skolan. Skönt! Eller jag hade egentligen matte, men det är ju inte så viktigt, jag är ju ändå långt före så det spelar ingen roll om jag missar lite. Imorse var jag ute och sprang, dock inte i motionscentrum för min brorsa hade tagit cykeln och jag orkade inte springa upp så jag sprang bara lie i området. Sen åkte jag ner med mamma på stan och köpte kostym, skjorta, slips och skor och allt vad det nu var till min bror. Sen tittade vi på tavlor och jag hittade två tavlor som jag blev fullkomligt kär i! Jag tror jag kommer dö av abstinensbesvär om jag inte får en sådan snart!! Men båda två slutade ju tyvärr på en hel del nollor så det lär nog ta ett ag innan jag får dom. Sen har vi varit på Maddes och köpt ridvantar, men om vantarna jag skulle ha fanns inte i min storlek och dom kommer inte in förens om flera veckor, så jag fick nöja mig med dom näst bästa. Men i sommar då ska jag ha dom iaf, dom är helt underbara, som ett extra lager hud i helt oroligt mjukt skinn. Jaja, sex veckor är väl inte så länge. Sen var vi ute hos Corona och nu är vi hemma igen :-)

Tur att jag har ahaft mycket att göra idag iaf för dom håller på och gräver kring oss så både tv och internett har varit borta idag. Panik! Haha, man är ju beroende :P Men jag har klarat mig iaf.

Elli

Pratade nyss med Elli i telefonen. Hoppas det går bra imorgon! Allt verkar ju så possitivt just nu, hoppas det fortsätter så :-) Det ser ju verkligen ljust ut, från alla perspektiv ;) Elli<33

Idag ville jag verkligen inte gå till skolan, det tog emot. Men duktig som jag är så gjorde jag det ändå! :D Men jag hoppade över gympan idag, men jag tycker inte det räknas riktigt. Jag har iaf gått i skolan i 11 dagar nu utan att skolka! :D Det känns som jag har hamnat på rätt spår igen. Jag kanske klarar mig iaf..?


Camillaträning

Ikväll är det Camillaträning så jag fick åka hem efter skolan idag. Jag måste säga att det är det absolut tråkigaste jag vet!! Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag är så fruktansvärt rastlös! Hade egentligen tänkt att gå ut och springa, men det är så himla tråkigt väder så det känns inte så lockande, man kan knappt springa i spåret då, det är så halt att man knappt kommer någonstanns. Sen ska jag ju träna ikväll också och Camillaträningarna brukar vara riktigt hårda. Så det kanske var för det bästa att jag inte gav mig ut i spåret.

image86


Elli, jag tänker på dig som är hos tandläkaren, det kan inte vara kul "/

Doral Landings

Jag fick akut hemlängtan "/ Nu har jag surfat runt på massor olika sidor med olika koppling till förut.. Så sorgligt det är! Jag saknar till och med skolan, även att dom har väldigt konstiga och stränga regler..

image82image83
Gaten till området ....

image84image85

Poolen                                                                           Skolan



Det enda jag vill är ju att komma hem..

Friggs

image81Det har blivit en softar dag idag. Ganska skönt att ha en sån ibland. Nu tittar jag på OC och dricker Friggs Örtte, naturligt fritt från koffein. Faktiskt mycket gott :-) Jag blir så fruktansvärt pigg av vanligt te så såhär på kvällen får det bli koffeinfritt. Sen ska jag nog nästan sova, är så himla trött! Hur jag nu kan vara det... "/

Hello Africa.

image80Har nyss tittat på Hello Africa när Johnnie och Mattias skulle åka hem till Sverige. Det var verkligen så himla sorgligt och lyckligt att jag inte kunde hjälpa att jag började stor tjuta. Alla baren som vaar helt överlyckliga över sin nya skola och de stackas föräldralösa barnen som hade fått ett hem. Sen började alla banen gråta när Johnnie och Mattias skulle åka. Fy va sorgligt det var!


Dålig start på dagen.

Medan jag satt här och skrev förra inlägget så kokade min bovetegröt över och brände fast i grytan. Det var inte så kul, speciellt eftersom att jag inte har en aning om vad man ska göra åt spisen eller grytan eller så. Jag åt bovetegröten iaf :P haha, det smakade faktiskt inte så bränt. Sen lyckades jag spilla massvis med sojamjölk över den nya pappelina mattan som mamma är så extremt rädd om "/ Sen skulle jag göra kaffe och självklart så tappar jag ut det gamla kaffefiltret över mattan. Sen fanns det inte ens något kaffe kvar så jag fick sätta på espressomaskinen. Det är ju gott det också, men jag ville ju ha en stor kopp nybryggt kaffe för att rädda morgonen.

Det här var ingen bra start på dagen, men det blir nog bätre när jag kommer ut till stallet.

Uppe med tuppen

Idag är jag uppe med tuppen som vanligt, eller innan tuppen till och med för tuppen vaknar väl vid sju? haha, jag vet inte. Jag var iaf uppe vid kvart i sex idag. Monica kommer idag så jag ska iväg och träna snart :-) Jag älskar känlsan jag fårnär jag har tränat för Monica och sen skjutsar henne vidare till Kristin, det är lite svårt att förklara, men det känns jättehärligt. Då har man verkligen hela dagen framför sig. Jag älsakr tanken på att jag redan har gjort allt i stallet och att jag har tränat innan många andra ens har gått upp.

Tänkte gå på spinning ikväll också, men jag får se. Det beror på hur jobbig träningen blir idag. Och sen har jag ju egentligen massa att plugga... det kanske inte prioriteras först, men det borde nog :P

Nu måste jag äta frukost :-)

Löpning i spåret.

Var uppe i motionscentrum och sprang förut. Det kändes riktigt bra faktiskt. Eller först trodde jag det skulle gå jättedåligt för jag var verkligen trött och det kändas i benen att jag hade tagit ut mig på bodypumpen i morse. Men jag sprang bara 5an idag, så det orkade jag. Och trots att jag var så trött i början så tog jag igen det på slutet och förbättrade min tid nästan en hel minut. Då kände jag mig duktig :-)

Sen när jag kom hem gjorde jag en jättegod lisgryta. Jag hade verkligen ingen idé på vad jag skulle laga och så tog jag fram linspaketet och såg att det fanns recept på lisgryta på baksidan. I och för sig så gjorde jag nästan inte alls som det stod, mitt blev nog mycket godare :D

Boston Marathon på 160 kg

image79Jacob Seilheimer vägde nästan 200 kg när han bestämde sig för att han skulle springa Boston Marathon. Han började löpträna litesmått och när tävlingsdagen var framme höll han också sitt löfe och tog sig igenom Boston Marathon, visserligen då 40 kg lättare och på 9 timmars löpning, men han tog sig runt. Det kallar jag committment!

Hiss och Diss

Dagens Hiss: Det är verkligen dags att  hissa upp migsjälv i toppen med stora marginaler! Jag har gått i skolan i  TVÅ HELA VECKOR! Jag är så jävla bra!

Dagens Diss: Jag börjat känna av löpningen i knäna :´( FAN! Det får inte bli som förut, då dör jag. Jag ska ju göra klassikerna i år då måste knäna vara bra! Dom bara MÅSTE!

Bodypump

image78Halv 10 åkte jag iväg till gymmet och körde bodypump. Det var kul, idag märkte jag faktiskt tydligt att jag kunde lägga på mycket mer vikter än första gången jag körde. Det är kul att se sånna framsteg tycker jag :-) Nu har jag precis ätit quinoasallad blev det idag, det var det enda som jag hade färdigt i kylen ; ) haha.

Nationella prov & Vg

I morse var det nationella prov i engelska. Jag höll på att komma försent, det skulle ju ha varit pinsamt. Jag gick upp tidigt, men som vanligt så tittade jag på Berverly Hills på morgonen och i morse var det så spännande att jag var tvungen att sitta ner och titta på det istället för att typ sminka mig och platta håret samtidigt. Haha, jag vet att jag är hånad som tittar på Beverly Hills, men när man väl har börjat följa det så är man ju fast :P Hur som helst, provet gick väl bra. Eller det kändes bra när jag skrev, men jag läste ju inte igenom det, som vanligt... Men jag tror det ska gå bra.

Sen fick vi tillbaka samprovet som vi gjorde förra veckan. Jag hade inte pluggat alls, hade inte ens haft med mig boken hem, hade varit på ungefär 2 lektioner och hade långt ifrån alla anteckningar. Provet gick asdåligt. Jag chansade på allt! Jag kunde inte ett shit, men jag lyckades hitta på något på varje fråga iaf. Jag vet 110 % säker på att jag skulle få ig, men till min stora förvåning sa Jeang-Won innan hon delade ut proven att ingen hade fått ig! Sen när jag fick provet fick jag se att jag hade fått VG! Herregud! Hur gick det till?! Jag började nästan gråta av förvåning :P hahaha. Och Hanna fick G+!! Vi är ju verkligen bra! Vi fick till och med mer än Daniel som hade pluggat :P haha!
Det kallas intelligens!

Spinning

Idag slutade jag, som alla andra torsdagar, klockan 11 så jag gick på spinning vid 12 och körde lite styrka innan. Spinningpasset ver verkigen tufft! Mycket jobbigare än vad jag trott det skulle bli. Mina ben var som kokt spagetti efteråt och så kändes huvudet som en stor ballong för att det var sånt väder idag. Men jag ska nog börja gå på det passet varje vecka :-) Om ett år så kommer jag förmodligen trampa som en galning på spinning cyckeln för då är det inte långt kvar till Vätternrundan.

Nu kollar jag på Kyle XY. Faktiskt mycket bra! :-) Sen ska jag sova.

Prenumerant


image77Nu har jag blivit prenumerant för första gången sedan jag prenumererade på Bamse, vilket i och för sig inte var jättemånga år sedan :P haha. Hur som helst så är jag iaf nu stolt prenumerant av Runner's world :-) Jag måste säga att jag förvånar mig själv litegrann att jag har blivit en sådan "löpfreak". Det trodde man verkligen inte för några år sedan när jag tyckte jag var jätteduktig om jag klarade att springa 2,5 km. Haha!! Men jag är glad att jag har fastnat för just löpning, för det är ju så otroligt härligt : )

Våren gör sig påmind

Nu börjar man märka att det faktiskt är vår och inte sommar. Vädret växlar hela tiden och idag ser det ut att bli lite regn :( Men man får väl ha tålamod till sommaren, den som längtar efter något gott längtar aldrig för länge ;)

Hiss och Diss

Dagens Diss: Den förvirrande löparrundan vi var tvugna att springa idag. Så himla störande! Men jag har ju redan skrivit om det så det får jag glömma nu.

Dagens Hiss: Jag måste få hissa LinUs för vi har verkligen fått igång ungdomssektionen. Även att vi ligger på verkligen 0 förtillfället så kämpar vi på och jag tror det kommer bli jättebra! :-)

Löptest

Idag skulle vi ha löptest på idrotten. Jag trodde att jag skulle klara mig jättebra eftersom löpning är min starka sida och jag springer ju ganska mycket. Men självklart med iq 0 så springer jag fel väg och hamnar långt långt bort. Så jag fick 27 minuter på femman!! Egentligen sprang jag ju längre, men jag fick ju den tiden ändå. Åh, så himla irriterande. Jag trodde ju att jag skulle komma in under 23 iaf. Va fan!!

Camilla träning.

Träningen igår var verkligen ansträngande! Delvis för att jag inte fick träna förens klockan kvart över nio. I vanliga fall så sover jag då, haha! Så för mig kändes det som att träna mitt i natten. Det märktes verkligen på mitt humör kan jag säga. Jag kunde inte behärska mig, hade inget tålamod alls! Så fort något gick lite fel så blev jag asarg, vilket kanske inte är så bra. Sen skulle vi ju självklart göra en jättesvår övning också som krävde att både hästen och ryttaren var jättekvick. Sluta och öppna direkt in i varandra över diagonalen, fyra steg i varje. JÄTTEJOBBIGT!! Speciellt när jag var så arg. Men jag ska väl jobba på det imorogn så får vi se om jag är lite lugnare. Hoppas :P


Jag har kommit på en jättebra liknelse för att beskriva hur det är att träna för Camilla/Monica, det är ju många som har frågat. Att träna för Camilla är lite som ett fyspass, högt tempo och man måste verkligen hänga med med hjärnan. Monicas träningar är lite mer som pilates, mer lugna och kontrollerade rörelser, men fortfarande mycket jobbigt. Så ni kanske förstår att det är lite svårt att jämföra. Dom är så helt olika. Båda mycket jobbiga och effektiva, men inte lika på något sätt.

Fint väder får bort folket från tvn.

Igår när jag var ute och sprang i motionscentrum blev jag verkligen förvånad när jag såg hur himla mycket folk det var där! Helt otroligt! Säkert minst 10 barn familjer var där och grillade och lekte med barnen. Och spåtet var fullt med folk. Jag ser nästan aldrig så mycket folk i motionscentrum och jag springer ändå typ 4 gånger i veckan. Det visar ju verkligen att det är många som nyttjar det vackra vädret. Det tycker jag är bra! :-) Det är ju inte kul att sitta inne när solen skiner.

Utflykt :-)

Idag hade jag tänkte att sluta men kaffe. Det visade sig vara ett mycket dåligt tillfälle för det för det var ashård träning idag. Jag har nog aldrig tränat så hårt för Monica någon gång. Så utan något kaffe i kroppen var jag såklart jättetrött och jag fick verkligen kämpa för att kunna koncentrera mig. När jag hade ridit och så åkte vi hem och sen åkte jag och mina föräldrar iväg på lite utflykt på mitt initiativ :P haha. Det var faktiskt kul. Gick långpromenat i det vackra vädret och sen åt vi picknick och drack kaffe. Så himla gott det var! Så nu har jag piggnat till! :-)

Jag ska nog inte försöka sluta med kaffe iaf. Det är för svårt :P

Underbar klänning!

Så himla söt klänning! Och på rea och allt. Jag vill Verkligen ha den! Men nu är det faktiskt köpstopp för mig. Jag handlar upp alla mina pengar så fort jag får dom. Det måste det vara slut på. Nästa studiebidrag måste gå iaf delvis till löparkläder och så. Men pappa får betala också, för lite pengar vill jag ju ha kvar :-)

Höks

Nu ska jag aldeles stax åka till stallet, Monica kommer idag =D två veckor sen sist ju "/

Igår var familjen Hök är på middag :-) Det var mucho (haha ; )) trevligt! Det var aslänge sen dom var här sist! Jag, Elli och Maria kollade på Årets Munk och filmen från Lkpg hs 06. SÅ HIMLA HEDERLIGT!! Asså jag saknar det så jävla mycket! Speciellt när man såg när vi sprang aldra högst upp i tomma korridorer och så hör man "Stand up" i bakgrunden. Aaah, tider <3 Och sen på pizzerian, hahaha!! Så jävla mycket damp vi har. Speciellt Amada :P Gud, folk måste ha trott att vi var störda på riktigt. Det MÅSTE bli nästa år också, för det finns INGET hederligare! Hoppas Elli är helt frisk då också så vi kan "liva upp stämningen" en aning ; ) hehe ..

Älskar er! <3
image76

Träning

jag måste säga att jag älskar att vara uppe tidigt! Idag vaknade jag klockan 6 och gick ut och gick i 1,5 timma. Jättehärligt i morgonsolen och allt. Sen kom jag hem och åt frukost och gjorde mig i ordning och så. Sen var jag på bodypump. Jättekul, men jobbigt. Nu har jag ätit lunch och just nu pratar jag med Maria :-)

Igår var jag ute och sprang i Vidingsjö. Det gick bra, men ändå dåligt. Eller asså, jag trodde att det skulle gå bättre, men det gick ändå bra liksom.  Men för att man ska bli bättre måste man ju träna :-)

Hiss och Diss

Dagens Diss: Att bloggen är blockad från skolans datorer!! :O När ska man annars ha tid att blogga? Det gjorde mig väldigt arg!!

Dagens Hiss: Jag vill hissa mig själv. För jag är så jävla bra! Jag har varit i skolan hela veckan!!! :D

Irriterande!!

Jag blir galen på bloggen den funkar aldrig. Jag har försökt publicera massor med inlägg, sen går det inte!! Så himla jobbigt!

Samhällskunskapsprov idag. Det gick asdåligt. Det visste jag att det skulle göra, men jag gick ändå duktig som jag är. Jag trodde att jag hade tappat bort boken, så jag pluggade inte, men sen hittade jag den i skolan idag :P


Hiss och Diss

Nu är det dags att starta en ny kategori - Hiss och Diss. För just nu så är jag i stort behov av att dissa en sak.

Dagens Diss: Jag vill dissa Pressbyrån. Anledningen är deras nya skräp frukter dom har inhandlat. Förut kunde man köpa stora röda fina äpplen för 5 kr. Sen utan förvarning höjde dom en dag priset till 6 kr och jag fick då inte köpa ett äpple för 5,50. Och nu har dom som toppen på allt köpt in små skrumpna mjöliga äpplen, äckligare än fallfrukt. Jag tycker det är dåligt!!

Dagens Hiss:
Jag måste passa på attt hissa det vackra värdet! Det är så himla kul när det är fint väder, man blir så glad och får härliga sommarkänslor! :-) Så tummen upp för det vackra vädret.


Skola

Ja, bloggen var ju som sagt lite konstig igår så jag fick publicera inlägget idag istället.

Nu är jag i skolan, har studiestuga. Slappt, jag behöver ju inte ens vara här, men det är jag för jag har ju börjat ett nytt liv nu! :D Får se hur länge det håller i sig då :P

Igår somnade inte jag förens tre! Jag förstår inte vad det är för fel på mig, antingen kan jag inte hålla mig vaken till halv nio eller så kan jag knappt sova någonting på hela natten. Jobbigt är det.

Störningar

Det verkar vara störningar i bloggen just nu. Den är jätteseg! Trist. Det var jättejobbigt att rida idag. Hade ju inte ridit sedan i torsdags eftersom jag har varit borta. Men det var jättekul att få rida igen :-) Men det var jättevarmt i ridhuset. Man blev verkligen svettig! Och nu ska det ju bli varmt igen. Imorgon skulle det bli 19 grader! :D Älskar när det är fint väder.

Nu ska jag ta en kopp te och varva ner efter en lång dag. Det börjar bli läggdags för min del. Jag känner mig stressad när klockan är åtta att jag måste gå och lägga mig för att jag ska vara pigg på morgonen. Haha. Jag är kanske lite konstig, men jag går hellre upp tidigt och går och lägger mig tidigt än att jag går och lägger mig sent och vaknar sent.

Godnatt

Skola igen.

Nu är skolan igång igen och just nu har jag svenska. Vi håller på att ta reda på vad våra namn betyder och så. Ganska slappt =D Det är faktiskt inte helt fel att vara tillbaka i skolan =O

Hycklinge

Det var verkligen länge sedan jag uppdaterade här!! :O Jag som brukar uppdaterar flera gånger om dagen. Jag har iaf varit i Hycklinge över påsken, med släkten. Det har varit jättekul. Men flera gånger har jag fått en stark känsla av att jag ska dö "/ Jätteläskigt. Jag har kännt mig jättesjuk och extremt trött. Hoppas det går över iaf.

Nu ska jag bara ata det lungt och ladda upp för en jobbig vecka.

Fint väder!

Jag blev jätteglad idag när jag såg att det fina vädret var tillbaka! =D Hoppas bara det håller i sig över påsken. Jag ska ner till Hycklinge med släkten, det ska faktiskt bli kul. Det är skönt att komma bort ibland. Jag ska försöka ta tag i naturkunskapen då också. Det är lika bra att göra den så har jag det gjort. Jag kan bara inte ta mig tid nu.

Snart ska jag ut till stallet iaf, det är så himla kul att rida när det är så här fint väder :-)

Camilla träning

Igår var det träning för Camilla, det var kul :-) Det känns bra att få in träningsrutiner såhär. Jag tränar för Monica en gång i veckan och för Camilla minst en gång i veckan. Camilla och Monica är verkligen så himla olika! Men det är bra tycker jag. Camilla är mer "nytänkt" eller vad man ska säga. Hon vill att man ska ha friskt tempo och det för inget om skolorna blir lite halvdana bara man håller ett bra tempo så kan man ta det steg för steg tills det blir perfekt. Monica tycker man ska ha ett lugnt tempo, hon vill jobba uppåt, mer piaff i tanken. Sen tycker hon skolorna ska vara bra i ett lugnt tempo och efter hand öka tempot. Monica gör alltid skolorna i början och Camilla gör dom på slutet.

jag tror att denna bra blandning fungerar jättebra på Corona. Jag tror på omväxling. Jag tror att det här kommer bli en bra vår. En rolig vår. För nu har jag lagt alla grunder så nu kan jag börja jobba med lite roligare saker. Kanske blir någon tävling till sommaren? Men jag vet inte, det beror på om jag känner för det. Är inte så sugen på att tävla.

Idag ska jag nog ut och springa, om det inte är för kallt ute.

Lista

Känner för att lägga in en sån här lista idag, även att jag vet att dcet är tråkigt att läsa :P

UTSEENDE
[x] Ibland tycker jag att jag är ful. -Det tycker väl alla ibland?
[x ] Jag blir lätt brun. -Jag blir tyvärr mindre brun på vaderna :P
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. -Jag skulle vilja ha naturligt mörkt hår.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tattuering. -Nej, men skulle vilja ha.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle kunna plastikoperera mig. -Någon gång kommer jag säker göra det, men det är inget jag tänker på nu.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har fräknar/ lite ibland.


EGENSKAPER
[x] Jag är omtänksam.
[x] Jag är generös.
[ ] Jag har lätt för att bli svartsjuk.
[ ] Jag är snål.
[ ] Jag är fåfäng. - Det är jag faktiskt inte.
[/] Jag är utåtriktad. -Jag vet inte riktigt.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar. -Det tillhör vardagen "/
[x] Jag har rymt hemifrån. - Bara när jag var liten och så.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Jag har minst ett halvsyskon.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer. -Lejonkungen framför allt, men jag kan gråta till de flesta filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. -Har inte alla?
[x] Jag har gråtit av skratt. 
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. -Det är klart, vem kan motstå?
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel. -Bara i skolan.
[/] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. -Jag vet faktiskt inte.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.


FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon/några just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit. -Det är inte ord man ska ljuga om.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. - Många gånger.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov. -En hel del.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så bra att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. -Jag observerar gärna innan jag öppnar mig, men det betyder inte att jag är blyg!
[x] Jag ser på nyheterna. -Man måste ju hålla sig uppdaterad.
[x] Jag dödar inte insekter.
[/] Jag svär ofta. -Det går i perioder.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson. -Vakar ofta av mig själv sex eller tidigare.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv. -Jag vet att jag ska flytta till USA och alltid fortsätta ha häst/häsar, men annars vet jag inte.

Psykiatri

 image75




Den här boken är faktiskt irreterande bra. Man upptäcker saker om sig själv överallt och förstår alla olika anledningar till sitt beteende. Det är nästan läskigt. Speciellt avdelningen om projektion. Den träffar verkligen mitt i prick. Det känns så konstigt. Men jag skulle faktiskt rekommendera att läsa den här boken om det är så att ni av en händelse kommer över den. Man lär sig mycket om sig själv.

Triathlon

Har börjat titta runt lite efter tävlingar. Men det finns flest i sommar/höst så jag har ju ett tag på mig att träna då. Men det är ju bra så jag kan träna simmningen utomhus sen. För jag vill inte betala för att gå till simhallen så ofta :P haha. Jag har ju faktiskt ingen bra ekonomi, jag är ganska dålig på att hålla kvar i pengarna.

Nu ska jag ut och springa :-)

RSS 0.91