VILKEN DAG!

Herregud vilken dag säge jag! Ska väl dra en inte allt för lång version av dagen då..

Det började med att jag, som vanligt, var sen när jag skulle iväg till bussen bland annat pga att jag suttit och bloggat och tittat på Beverly Hills hela morgonen :P Iaf, jag hoppar i närmsta skor, vilket blir mina skyhöga platåpumps med ca 10cm klack, och på dessa springer jag iväg till bussen. I all stress och kallabalik springer jag ner i ett litet hål i gatan där klacken fastnar medan jag fortsätter framåt = jag trampar snett och klacken går sönder, dock inte helt, den satt kvar men det gick inte att gå på den. Tack och lov var ju min mamma hemma tänkte jag och gick raskt tillbaka hem för att byta skor, men till min fasa upptäcker jag att mamma har åkt iväg för att handla! "OH NO! JAG HAR JU INGEN NYCKEL!" blev nästa tanke. Jag vill ju gärna inte sitta och vänta på henne i flera timmar så duktig som jag är tragglar jag mig fram med min trasiga sko till busshållplatsen och tar nästa buss till skolan. Första lektionen är matte. Jag är sen och har inga böcker med mig = jag satt och pratade lite med Johanna om min fasansfulla olycka.
Sen slutade visst jag. Något som jag inte alls visste om eftersom jag inte har något schema. Fan! Jag tycker ännu mer synd om mig själv för att jag lika gärna kunde ha stannat hemma och sluppit alla problem. Klockan elva står jag utan för min skola, bussen till stallet gick tjugo i tolv, "va bra då hinner jag gå till Hemköp och köpa lite lunch" tänkte jag. Att gå fran min skola till hemköp, handla och sedan gå till bussen tar vanligtvis max 20 minuter. Idag tog den över 40 minuter!! Jag stapplade fram så gott jag kunde, men jag insåg att detta inte var speciellt snabbt när jag blev omsprungen av pensionärer med rulatorer! Då fick jag alltså vänta en timma på bussen. Kul! Så där satt jag på busshållplatsen med min
sojayoghurt och tyckte ännu mer synd om mig själv.
När jag kom ut till stallet och började rida blev jag glad för det gick så bra, kanske började turen vända :) Jag fick vänta 50 minuter på att min mamma skulle komma och hämta mig sen, inte så kul, men det gör inget tänkte jag för när jag kommer hem då ska jag bara ta det lugnt och blogga och titta på tv och så :)
Jag kommer hem och vad har inte hänt, jo internet har slutat helt att fungera!! NEEEEEEEEJ! Jag fick vredesutbrott och ringde och skrek på Comhem, dom hae ju skickat oss en ny sladd även att jag hade sagt att det inte var det som var problemet och såklart fungerade det itne med att byta sladd. När jag skrikit klart åt Värmlandskillen på Comhem och insett att detta inte gjorde speciellt mycket nytta gick jag ut till sladdskåpet och tog saken i egna händer = Inte en av mina bättre idéer. Jag började pilla med sladdana i hopp om att få igång internet, vilket slutade med att alla tv appareter slutade fungera, HERREGUD! Då fick jag panik. Man tror ju inte att man är så beroende av tv och dator, men det är man. Jag hade inte en enda idé på va jag kunde göra.
Som tur var kunde jag komma hem till min farbror och faster! Thank God! Då kan jag blogga idag iaf och se Grey's ikväll, det får man ju bara inte missa!

Ja, det här var min dag då. Nu måste jag varva ner lite efter allt drama, haha.

Kommentarer
Postat av: missankre

den ska jag se till att se :)

Postat av: Sweet Sabine *

Snygg blogg du har!

2007-05-02 @ 20:12:52
Hemsida: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Anna

då hoppas jag att du får nåt gott att äta bums!
kram!

2007-05-02 @ 20:13:50
Hemsida: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Chrissy

aa språk e kul :) kan behövas kanske, men om du nångång ångrar dig i framtiden så kan du ju alltid gå nån kurs på fritiden ^^

gymnasiet där jag ska börja finns inte spanska, där kommer vi knappt läsa ngt språk, only dancedancedance ;D

2007-05-02 @ 20:23:33
Hemsida: http://christiine.blogg.se
Postat av: Karin

hhe ojoj vilken dag.. ha en fin kväll nu:)

2007-05-02 @ 20:27:27
Hemsida: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Jessica

kika förbi bara :D

2007-05-02 @ 20:53:15
Hemsida: http://myckelite.blogg.se
Postat av: Jonna

va tkr du om mina inköp?:)
J

2007-05-02 @ 21:55:16
Hemsida: http://jonnaat.blogg.se
Postat av: Linn

ja precis!:)

2007-05-02 @ 22:35:41
Hemsida: http://linnruby.blogg.se
Postat av: UmmaGumma

Gud så söt du är på din profilbild!

2007-05-02 @ 22:38:43
Hemsida: http://ummagumma.blogg.se
Postat av: Victoria

haha vilken dag!

2007-05-02 @ 23:20:49
Hemsida: http://virraan.blogg.se
Postat av: Jonna

Tack !:)
har du spanat in senaste picsen på brittan?
J

2007-05-03 @ 08:57:36
Hemsida: http://jonnaat.blogg.se
Postat av: Jessica

oh yeah ebba är bäst :D

2007-05-03 @ 09:53:09
Hemsida: http://myckelite.blogg.se

Tyck till:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:

What's on your mind?:

Trackback