I <3 IKEA

Då sitter jag här och tvingar i mig havreyoghurt. Jag skulle egentligen inte vilja kalla det yoghurt, det är mer som någon slags tjock krämliknande massa. Det smakar som tur är inte riktigt lika äckligt som det ser ut, men det är ju inte sojayoghurt direkt. Lite kikärtor har jag också lyckts få i mig, direkt från burken till och med. Jag varken orkar göra eller vill ha lagad mat. Det är verkligen riktigt jobbigt att vara sojaallergiker samtidigt som man är vegan. Så är du sojaallergiker rekommenderar jag verkligen inte att bli vegan. För mig var det ju tvärt om, så det kan ju inte jag hjälpa. Det jobbigaste är att jag måste äta så himla mycket! Jag måste liksom äta även om jag inte är hungrig bara för att jag ska lyckas få i mig lite protein. Ganska enformigt är det också, mycket kikärtor och kidneybönor. Linser också förstås, men det glömmer jag alltid att blötlägga.

Idag har jag besökt Ikea med Maria. Där fick man som vanligt mycket inspiration och vill bara hem och göra om så mycket som möjligt. Det kan man såklart inte göra. Jag hittade i alla fall en schyst taklampa som jag nog ska ha. Sen testade vi ju lite sängar också, men det kanske är lite för mycket att hoppas på, det är ju inga reapriser precis.

image395image396

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Jag önskar dig en trevlig torsdag!

Postat av: Karin

drack oftast kaffe på stan å hos andra:) typ så.. bara så, kom jag på nu:)

2008-01-03 @ 10:58:41
Hemsida: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: emelie

tack så mycket , gu vilken härligt blogg :)

2008-01-03 @ 10:59:04
Hemsida: http://emeliuu.blogg.se
Postat av: Natta

det kändes superskönt :D

2008-01-03 @ 12:03:13
Hemsida: http://naaatha.blogg.se
Postat av: sofie

svar: haha precis! man fastnar och vill bara se mer och mer..sen kommer det en ny serie som man med vill se och så blandar man ihop allt och glömmer avsnitt hit och dit..haha;)

2008-01-03 @ 12:08:56
Hemsida: http://thenoteboook.blogg.se
Postat av: marrue

gud vad fin blogg du har ! :D

2008-01-03 @ 12:32:02
Hemsida: http://marrue.blogg.se

Tyck till:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:

What's on your mind?:

Trackback