Äventyr förgyller livet

Snart ska jag ge mig iväg för att träffa Maria, så ska vi cykla ut till hennes stall för att morgonfodra. Jag kanske är lite konstig som går upp klockan sex för att hjälpa någon annan att morgonfodra, men jag gillar att göra lite spontana saker såhär. Livet är ju inget utan äventyr.

Det ska bli kul att träffa Maria igen, det var så länge sedan vi sågs!

 image602


Kommentarer
Postat av: Kecke

Kan inte se det äventyrliga i att morgonfodra...du/ni borde ta och plocka upp era tillhörigheter och lämna Sverige - för något volontärarbete i Kambodja t.ex. Det hade varit spontant om något.

Postat av: Linnea

Själva äventyret är ju såklart inte att morgonfodra. Äventyret är spontaniteten, att bestämma sig såhär på morgonen att cykla 2 mil ut till ett litet stall. Jag åker utomlands på torsdag, också ett spontant beslut, så jag gör större spontana saker också ;)

2008-03-16 @ 07:20:45
Hemsida: http://linneadruid.blogg.se
Postat av: Kecke

Jag förstår. Kul att du tar tag i saker och ting och lämnar landet...bara det inte är en tråkig svenne-charter....som det förmodligen är. Thailand räknas förstås inte, då detta är nya Mallorca. Tråkiga svennar som alla är.

2008-03-16 @ 07:35:48
Hemsida: http://mylifeisbajs.blogg.se
Postat av: Elli

Ehh Kecke ? So what att svenskar säger att Thailand är det nya Mallorca ! Har du varit i Thailand eller ? Det har jag, flera gånger, jag har aldrig åkt charter. och bara för att det finns vissa turiststränder dit vanliga svennefamiljer åker behöver det inte betyda att hela landet ska betraktas som ett svennecharterland, för så är det inte ! thailand har allt som inte känneteckar ett charterland; djungel, vilda djur, byar där folk aldrig sett en blond/ljus människa, exotiska öar , you name it .. !

2008-03-16 @ 11:07:51
Postat av: Linnea

Haha, nej du. Charter har jag aldrig åkt i hela mitt liv, sånt är inget för mig. Som sagt, jag vill ha äventyr. Jag åker till Ann Arbour en liten stad i Michigan, så får vi se vad som händer. Jag gillar att ta dagen som den kommer, tyvärr har jag inte alltid möjlighet att göra allt jag vill, det finns ju både ekonomiska hinder, plus att jag måste gå i skolan. Gällande Thailand, håller jag delvis med dig. Det kryllar av svenskar, trist. Jag var där innan det blev så "trendigt" nu skulle jag inte vilja åka dit, just därför. Det finns ju en mängd andra länder att välja istället. Costa Rica är favoriten, tyvärr börjar turisterna hitta sig dit också, men så kan man ju förstås välja att åka till ställen som inte är turistmagneter.

2008-03-16 @ 11:15:45
Hemsida: http://linneadruid.blogg.se

Tyck till:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

Hemsida:

What's on your mind?:

Trackback